IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ apothekar
Daj se smiri. Čistili smo i skupljali ispod 200 kuna. Zašto sada platiti više? Po više mogu jedino prodati. A kupovati po više će oni koji će kupovati na zicer.
Uzgred, ima li tko kakvu info od ovih cca tisuću firmi u Hrvatskoj nad kojima je PSN i za koje je taj Zakon i izmišljen da kod koje nije uspio.
Zakon je i složen tako da se firme i radna mjesta spašavaju, dakle uvijek uspije.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Znači ipak ste izvadili keš iz čarapica i pokupovali 1400 komada, nije loše [emo_smijeh]
Možda vam se sutra i ja pridružim na bidu, čisto radi adrenalina i čekanja petka [emo_namigusa][emo_namigusa]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

@ apothekar
Daj se smiri. Čistili smo i skupljali ispod 200 kuna. Zašto sada platiti više? Po više mogu jedino prodati. A kupovati po više će oni koji će kupovati na zicer.
Uzgred, ima li tko kakvu info od ovih cca tisuću firmi u Hrvatskoj nad kojima je PSN i za koje je taj Zakon i izmišljen da kod koje nije uspio.
Zakon je i složen tako da se firme i radna mjesta spašavaju, dakle uvijek uspije.

Tako je!
Samo ce se ići po uvjetima kojima zaba odredi a ne po željama Rusa ili kineza
Zaba je ovdje Bog i batina i ona odlučuje
To i sam znas
Ne ti ne ja ne Rus već banka

Btw zaba bi se i u slučaju stečaja namirila, stoga suludo je vjerovati da ce ići na gubitke

Čekajmo dan odluke
Lp

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Problemi domaćih banaka ipak izlaze na površinu. Prvi stečaj Centar Banka. Ako netko misli da je to i jedini čestitam mu na optimizmu. To je dobra vijest za dioničare IGH. ZABA mora pristati na PSN, jer kad bi otpisala sve što mora bojim se da bi to bio ubrzani scenarij onoga što nama slijedi ipak nešto kasnije. U međuvremenu se može dogoditi čudo u koje ovdje vidim mnogi vjeruju. Bez ozbiljnog defaulta ne možemo naprijed. Ove nagodbe stišću one koji znaju i uspješno rade. Takvi bi trebali jeftino pokupovati ono što je vrijedno ostalo od propalih giganata, a ne i dalje produljivati agoniju. Što ćeš duboki džepovi se i dalje moraju puniti. Umjesto da ovdje mlate praznu slamu dioničarima predlažem da podignu tužbu protiv Uprave i pogledaju njihove džepove i imovinu. Danas vrijede više od IGH? Nije li to čudno?

Hvaljen Isus i Marija!

Ali pur prema 400 je otvoren ako prođe PSN.Naravno da će sindikat namreškati
i sa umjtnim vjetrom ako je potrebno.

očekuješ da će proći PSN? kad je uopće glasanje o tome?

Prekosutra, zna se.

@ apothekar

Alaj ga ti pretjera s mudrijanjem. Zabi je u interesu da Firma postoji i radi, te da otplačuje kreditni dug. Firma u stečaju koja je propala ne može plačati kredite, a loše je ako se banka nema niti za namiriti od imovine. Dakle, Zabi nije u interesu stečaj, nego da Firma radi, funkcionira i plaća rate. Osim toga, ono što mi ne znamo je to da će se u petak vjerovnicima predočiti ugovoreni poslovi i nekakva budućnost firme. Bit će debelih razloga da PSN prođe.
Ali između redaka u tvojem postu dade se naslutiti da više nisi skroz siguran da li kupolvati po 200 ili po 500. Treba nekad malo i zareskat. Ne sav iznos, ali pola od onoga koji si predvidio za ulazak.

Tako je!
Samo ce se ići po uvjetima kojima zaba odredi a ne po željama Rusa ili kineza
Zaba je ovdje Bog i batina i ona odlučuje
To i sam znas
Ne ti ne ja ne Rus već banka

Btw zaba bi se i u slučaju stečaja namirila, stoga suludo je vjerovati da ce ići na gubitke

Čekajmo dan odluke
Lp
[/quote]

Alaj ga ti pretjera s mudrijanjem. Zabi je u interesu da Firma postoji i radi, te da otplačuje kreditni dug. Firma u stečaju koja je propala ne može plačati kredite, a loše je ako se banka nema niti za namiriti od imovine. Dakle, Zabi nije u interesu stečaj, nego da Firma radi, funkcionira i plaća rate. Osim toga, ono što mi ne znamo je to da će se u petak vjerovnicima predočiti ugovoreni poslovi i nekakva budućnost firme. Bit će debelih razloga da PSN prođe.
Ali između redaka u tvojem postu dade se naslutiti da više nisi skroz siguran da li kupovati po 200 ili po 500. Treba nekad malo i zareskat. Ne sav iznos, ali pola od onoga koji si predvidio za ulazak.
[/quote]

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

exposure*

ja sam jedan od rijetkih ovdje koji je ukupno u lijepom plusu sa igh..
nema nikakvog treskanja..

ja nisam kockar i ne mogu se tako i jer novce ponašatkoje ulažem nisam dobio od tate i mame ili našao na cesti već sam ih zaradio radeći…

vjerojatno će doći novo vrijeme igh, ali do tada bi moglo proći i koja godina..

uostalom zašto braniš psn ako si siguran da prolazi? pa kupuj u miru još dok je ovako “jeftino” i trljaj ruke..

ili se malo ipak bojiš da ćeš ponovono skinuti gaće?

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Znate tko projektira ZLZ. Projektni biro Palmotićeva. http://www.p45.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=27 To je biro koji je valjda zato ušao u dokapitalizaciju – imaju 2500 dionica. Ista priča je i s Zagreb-Montažom i ZG-Montagom. Ako pogledamo dalje novu listu top 10 dioničara možemo se uvjeriti u ostale dubioze koje je kreirala Uprava kako bi zadržala stolice i nastavila agoniju. Tu je i IPRO – INŽENJERING D.O.O. koji od IGH potražuje 4,5 milijuna kuna u predstečajnoj nagodbi. http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/b1/b1b09e477423d13daf7e7e1bfe3b2a17.pdf
Cijelo to vrijeme HANFA ne radi ništa, a Poslovni uklanja moje postove.
Nitko od članova Uprave više ne kupuje dionice. Zašto? Samo da prodaju svoj osobni automobil, pored onog koji im je ustupio IGH, imali bi dovoljno za ući u popis prvih 10. Čudno to ne rade, a troše tjedno više od ukupnog prometa ostvarenog na voljenoj dionici.
Neki ovdje u istoj toj dionici vide priliku života. Tko je u pravu?

Hvaljen Isus i Marija!

Ma ništa, sačekajmo ponedjeljak. Pa kome opanci kome obojci.

Ma ništa, sačekajmo ponedjeljak. Pa kome opanci kome obojci.

Zašto ponedjeljak, kada je to u petak, prekosutra.

Zato što počinju u 13.00 sati i do 16.00 sati ne budu gotovi.

New Report

Close