IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Exposure*

odličan post kolega i slažem se sa vama.

Međutim, s obzirom kakvo su povjerenje stekli kod investitora/dioničara u zadnjih 3-4 godine, ovo izgleda kao stavljanje svega na crveno ili crno na rouletu.

Vi tako gledate i to je vaše pravo, ja gledam to ovako "uvijek se stigne ukrcati u igh, pa i nakon objave posla, ALI ako slučajno krene obrnuto od vaše najave biti ce teško te gotovo nemoguće se iskrcati van".

Vi ste u pravu i bilo bi jako lijepo da sve krene u RH ne samo IGH, ali koliko se mene učilo i koliko sam sam učio ne investira se na pretpostavkama.

Definitivno se nazire svijetlost na ovoj dionici, ali to bi vrlo lagano mogao biti vlak koji dolazi iz suprotnog smjera a ne svijetlost na kraju tunela. Poslovi se već godinama najavljuju, pogotovo u Rusiji, a niti jedan nije niti potpisan niti ugovoren niti realiziran.

Stoga možda ćemo mi morati kupovati po 300-350 (sto je opet sitnis ako su stvoreni preduvjeti za zdrav život tvrtke, ali kolega vi i slični se nećete moći iskrcati niti na 150 ako krene nešto po zlu.

To su činjenice.
Tko se voli kockat ce sada ući, tko želi investirati ce pričekati rasplet pa makar kupovao po 50% većoj cijeni.

Lp i sretno

Svakako je bolje i po 50% skuplje nego kupiti sada a ono krene loše pa prodavati na 50 kuna još većim luzerima.

Ovog trena sve oči su uprte u petak 6. rujna.
U ponedjeljak 9. rujna ćemo vidjeti tko je dobro procijenio i odigrao, a tko će kupovati po skuplje.
Ja sam spreman za obje opcije. Imam dežurne naloge za dokup ako krene gore i imam dežurne naloge za najbrži prst prodaju ako krenu loše vijesti. Neću ih morati otvarati i postavljati, već samo izmijeniti što je puno brže. Moja filozofija je – riskiraj. Ne previše, ali riskiraj. Ubit me neće, a niti osiromašiti previše. Širok je portfelj. I cash pozicija.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Ovog trena sve oči su uprte u petak 6. rujna.
U ponedjeljak 9. rujna ćemo vidjeti tko je dobro procijenio i odigrao, a tko će kupovati po skuplje.
Ja sam spreman za obje opcije. Imam dežurne naloge za dokup ako krene gore i imam dežurne naloge za najbrži prst prodaju ako krenu loše vijesti. Neću ih morati otvarati i postavljati, već samo izmijeniti što je puno brže. Moja filozofija je – riskiraj. Ne previše, ali riskiraj. Ubit me neće, a niti osiromašiti previše. Širok je portfelj. I cash pozicija.

Kolega jedno je rizik jedno je kocka.
Ovo je kocka a ne rizik.
Rizik bi bio da je Jure Radić trenutno u Moskvi i da se konzultira sa Rusima o nekakvim poslovima, mostovima, branama ili tako nešto.
Onda bi to bio ruzik jer bi postojala šansa da se dobije posao.

Ovo je čista kocka!

Ali znate onu “no risk no fun”

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Ne znamo gdje je Radić i ne znamo gdje su ljudi koji bi trebali dogovarati poslove po Rusiji. Ne znamo.
Postoji razlika između visokog rizika, prihvatljivog rizika i kocke. Ja igram na prihvatljivi rizik. Meni je sve ovo vezano uz IGH, njegovu dužničku krizu i ostale činjenice vezane za moguće poslove i općenito cijelu tu priču prihvatljivi rizik.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Rizik
No, sačekajmo. Nije 6-ti daleko. Vidjet ćemo hoćemo li prodavati ili dokupljivati.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Rusi su nasjeli na laži i sad to netko trebati platiti. Banke i država. Tamo su se navještali milijardski poslovi, a prava je istina da IGH ne zna i ne može raditi poslove za koje su konkurirali. Više nemaju novaca ni za čistačice, a kamoli inžinjere. Ima li netko tko bi tamo želio raditi, osim lopova koji rastaču projekte u predstečajnoj nagodbi. S prvom dokapitalizacijom koju su proveli na prevaru, bez prospekta i puno propitivanja, dobili su godinu dana, sad kradu novu godinu.

Hvaljen Isus i Marija!

Smiješno ,kažnjivo zakonom sigurno, za pojedince, je pisanje istih na ovom forumu.Pa kaj je to zbilja krajnji domet intelektualne razine tih pojedinaca ili se samo prave nepismeni,neuki i sl.

1.npr-rusi su nasjeli
nemaju novaca za čistačice-IGH u zadnjih deset godina nema gubitak iz redovnog poslovanja-samo dobit
-lopovi rastaču projekte-nepismeno,uvredljivo i tuživo
-dok provedena na prevaru-tko je imao više od 50 000 eura mogao je kupiti dionice po 760 uz diskont 24%-i ljudi su kupili cca 100 000 dionica
2.partizan koji zna gdje je Jure,g.Mezhibovski,a to nitko osim njega nezna-ili to zna po mirisu,drugom osjećaju,miriši,smrdi mu ali nezna kam bi .

Ne da je smiješan trud sviračima u trubu-uzaludan je[emo_smijesak]

Da bi dokazao znanje odmah kažem da ću sutra prodavati na 228-235kn doslovce SVE.
A potom meziti nazad na 200kn. [emo_smijeh]

Svaka čast na znanju!
Tko zna zna.
Bravo

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

indikativan je ovaj suludi rast na lošu vijest…ko i onaj dlkv sa 44 na 65 nakon objave o dokapu po 10 nominale…
zarada je bila prilika na 185-190 I sad izlaz..

kupovao sam na dnu i pitao tada dali drukeri čekaju na 210 da skuplje kupe..da..čekali su..[emo_zacudjen]

nominala 400
dokapitalizacija po 400
Bv isto oko 400
ozbiljan plan,izgleda dobro
tko je kupio do 200 alaj mu vjera

Strpljivi bi se trebali nasititi meda i mlijeka.

Ti ovo nazivaš "ozbiljnim planom"! Pa ovaj plan PSN je prazna priča bez glave i repa. Praznine će ZABA i Grad Split popuniti ulaskom u vlasničku strukturu štampanjem trilijuna novih dionica. Vaši udjeli će nakon toga biti vidljivi samo pod extra jakim mikroskopom. A ovoj ekipi mu

ljatora iz tri nekadašnja građevinara Juri, Miličiću i Žderiću (Trio janjetina) bolje je da se počnu baviti izvozom Paške janjetine a da se zauvijek manu građevine.
Ovdje nakon usvajanja Zabinog modela restruktuiranja slijede gorke suze, pa opet iza toga samo suze.
[/quote]
lupinko bi se mogao poslkliznut na ovu koru banane..ak su nasanjkali rusa…[emo_smijeh]

Smiješno ,kažnjivo zakonom sigurno, za pojedince, je pisanje istih na ovom forumu.Pa kaj je to zbilja krajnji domet intelektualne razine tih pojedinaca ili se samo prave nepismeni,neuki i sl.

1.npr-rusi su nasjeli
nemaju novaca za čistačice-IGH u zadnjih deset godina nema gubitak iz redovnog poslovanja-samo dobit
-lopovi rastaču projekte-nepismeno,uvredljivo i tuživo
-dok provedena na prevaru-tko je imao više od 50 000 eura mogao je kupiti dionice po 760 uz diskont 24%-i ljudi su kupili cca 100 000 dionica
2.partizan koji zna gdje je Jure,g.Mezhibovski,a to nitko osim njega nezna-ili to zna po mirisu,drugom osjećaju,miriši,smrdi mu ali nezna kam bi .

Ne da je smiješan trud sviračima u trubu-uzaludan je[emo_smijesak]

Ako je ista kažnjivo onda je to tvoje drukanje i pisanje laži, počevši od dobiti igh pa do poslova u Rusiji

http://www.jutarnji.hr/spaladium-arena-mjesecno-stvara-stetu-od-600-000-kuna/1123039/

New Report

Close