to su jakko dobre vijesti bravo igh
hvala bananarama na obavijesti
Zahvaljujem! Ako ste vi zadovoljni što će vam se uskoro prepoloviti kapital, zadovoljan sam i ja! Mislim da ni tada vašoj “sreći” neće biti kraj. LP!
Instutut IGH također očekuje promjena trenutne vlasničke te strukture upravljanja, kroz sudjelovanje predstavnika ključnih vjerovnika u NO te izmjenama u upravi društva. Također će se prodati dio ili sve tvrtke kćeri.
Dakle mijenja se vlasnička struktura. Očekujem nešto slično kao i na Dalekovodu. Možda ne baš tako "rigorozno" ali za male svakako "ponižavajuće".
[/quote]
Cijena dionice 200,dokapitalizacija po 400.
Meni to izgleda više osvježavajuće ,a žega je velika?
U IGH bi se mogli nasititi i meda i mlijeka.Naravno sigurnosti nema,jer su
predstečajne nagodbe postale pravno nesigurne.
Zahvaljujem! Ako ste vi zadovoljni što će vam se uskoro prepoloviti kapital, zadovoljan sam i ja! Mislim da ni tada vašoj "sreći" neće biti kraj. LP!
[/quote]
ako i tako možda bude kako ste naveli, za vas takvo što ne bi trebalo biti nikakvo iznenađenje… mislim, budući da je Ingra od 30.06.2012 do 30.06.2013 svoj kapital i rezerve “uspijela” prepoloviti… tj. u navedenom periodu ostvarila gubitak kapitala i rezervi od čak cca 187.000.000 KN fantastičan rezultat ili ne … zar ne?
Instutut IGH također očekuje promjena trenutne vlasničke te strukture upravljanja, kroz sudjelovanje predstavnika ključnih vjerovnika u NO te izmjenama u upravi društva. Također će se prodati dio ili sve tvrtke kćeri.
Dakle mijenja se vlasnička struktura. Očekujem nešto slično kao i na Dalekovodu. Možda ne baš tako "rigorozno" ali za male svakako "ponižavajuće".
[/quote]
Cijena dionice 200,dokapitalizacija po 400.
Meni to izgleda više osvježavajuće ,a žega je velika?
U IGH bi se mogli nasititi i meda i mlijeka.Naravno sigurnosti nema,jer su
predstečajne nagodbe postale pravno nesigurne.
[/quote]
Kolega lopina vi ste očito i sami ovdje zaglavili. Sindrom Ingre ovdje tek treba da nastupi. Čudno mi je da ste se i vi uhvatili nominale kao da je to nešto relavantno. Nominala se u danu promijeni, ali tek pošto ovima iz swapa uvale po 400 da bi dobili što manje dionica.
S obzirom na to da su to dionice po 400 kuna, trebat će cijena narasti duplo dok se dođe do njih. Teško je vjerovati da će ih tko dati ispod 400 kuna.
Vjerojatno ih neće niti prodavati dok se tržište ne oporavi, kada god to bude.
sta to sad znaci odobreno uvrstenje novih dionica????????????????????'
da će biti iskrcaja?????
sta to sad znaci odobreno uvrstenje novih dionica????????????????????'
da nije mozda rus odlucio spasavati sto se spasit da. pa mu ovako pogoduju ?
S obzirom na to da su to dionice po 400 kuna, trebat će cijena narasti duplo dok se dođe do njih. Teško je vjerovati da će ih tko dati ispod 400 kuna.
Vjerojatno ih neće niti prodavati dok se tržište ne oporavi, kada god to bude.
Tko uspije prvi prodati proći će najbolje. Nisu svi sentimentalno vezani za dionicu kao vi. Treba se postaviti u prvom valu na oko 50 kuna, a istovremeno biti oprezan i spreman povući nalog naniže.
Neznam samo što će to toliki radnici projektirati? Kruh i voda narednih par godina.