IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno da je odgođeno. Koji je uopće i bio smisao takve stvari dogovarati i riješavati usred ljeta? Uz to, očito da niti vjerovnicima nije nikakva panika kad se to ne mora riješavati na ho-ruk. Jesen je pametnija od ljeta.

Pa da, logično je kad se s nekim sve dogovoriš da to još malo odgađate jer blesavo bi bilo odma to dogovoreno potpisati! A i nije da je nešto priša kad firma tako dobro posluje!
[/quote]

Pa priša očito nije. To je očito. Ionako će se najesen rješavati i mnoge druge nama unutra zanimljive stvari vezane za firmu.
[/quote]

Nadamo se da hoće i nadamo se da će se riješiti pozitivno! [emo_palacg]
[/quote]
Pa kako stečaj može biti pozitivan?[emo_bijesan]

Jure širi ruke i moli za oprośtaj![emo_smijeh] Oprostite ali i nominalu će mo morati spustiti na 100 kuna, jer sve firme koje su se do sada prijavile za PSN su to već napravile. Eto nama treba još malo vremena da se “Konsolidiramo” (slično kao i na DLKV), samo što nismo.

Odgođeno ročište za Institut IGH

bananarama
gdje ti to piše za nominalu
ne širi laži
i ne piši paušalno

bananarama
ne širi laži
i ne piši paušalno

Glede nominale ja sam malo optimističniji. Kolege tvrde da će se spustiti na 50 kuna, a ja poznavajući strukturu dioničara očekujem ipak okruglih 100 kuna. Ipak je to duplo više od 50.

bananarama
ne širi laži
i ne piši paušalno

Glede nominale ja sam malo optimističniji. Kolege tvrde da će se spustiti na 50 kuna, a ja poznavajući strukturu dioničara očekujem ipak okruglih 100 kuna. Ipak je to duplo više od 50.
[/quote]
kolega trkeljate ko kumice na placu
to su sve paušalne price

http://www.seebiz.eu/dukanovic-prva-dionica-bar-boljare-pocinje-se-graditi-do-kraja-godine/ar-69137/

Evo vas Covic ulazi i u Dlkv-od i najavljuje veliko spajanje.
Koja ce to Mega tvrtka muljatora biti.

Dalekovod je izmislio svoga “Konsolidatora” a IGH će uskoro dobiti svoga IGH-terminatora. Veliki uvijek smisle pravnu “smicalicu” kako dodatno smanjiti udio malih. Kroz godine su se izvještili u tom dragog im poslu!

kako će ići spajanje, 1:1? onda ili će IGH na 30 kn ili će DLKV na 200 [emo_namigusa]

Dalekovod je izmislio svoga "Konsolidatora" a IGH će uskoro dobiti svoga IGH-terminatora. Veliki uvijek smisle pravnu "smicalicu" kako dodatno smanjiti udio malih. Kroz godine su se izvještili u tom dragog im poslu!
[/quote]

A,vi od brige za IGH i dioničare nemožete ni spavati-baš smiješno-nastavak vašeg traljasanja bez ičega i dalje-kaj već niste dosadili samom sebi-jadno[emo_smijesak].Bolje pomognite svojoj firmici da skupi koji dokument za predati.[emo_smijesak]

Tko zna, to se Covic razmece pricama u intervjuu.
Cak i da misli ozbiljno i da ima snagu to napraviti mislim da je to dug put.
Pa on jos i nije usao u Dlkv-od.
Po mom misljenju spahanje i nema nekog smisla, te je frajer vjerojatno mislio na zajednicko djelovanje na nekim projektima, a on kao ima vlasnistvo u IGH i imat ce mozda u Dlkv pa unaprijed pokazuje snagu kako ce On svima naredjivati sta im je ciniti.

kako će ići spajanje, 1:1? onda ili će IGH na 30 kn ili će DLKV na 200 [emo_namigusa]
[/quote]
Prije da će IGH na 30 kuna ma skoro sigurno.

New Report

Close