@ banana
Daj si ponovo, ali pažljivo pročitaj sve članke i info u vezi ovoga što si napisao, pa onda ponovo napiši post. Nemoj se sramotiti zbog svojeg površnog čitanja onoga što misliš da razumiješ i što komentiraš.
izgleda da odlazi i zadnja slamka spasa za IGH… [emo_palacd]
Nije gotovo dok nije gotovo. Ako francuzi i odu, idemo ispočetka. Imamo mi građevinara koji to mogu napraviti. Možda je i bolje da odu. Bankovne granacije prenesu se na nove izvođače i to je to.
@ banana
Daj si ponovo, ali pažljivo pročitaj sve članke i info u vezi ovoga što si napisao, pa onda ponovo napiši post. Nemoj se sramotiti zbog svojeg površnog čitanja onoga što misliš da razumiješ i što komentiraš.
Kolega, papir sve trpi! Uključi logiku i zdrav razum! Imaš već nekoliko primjera ovakvih situacija i cijena se uvijek prepolovljavala. Ako misliš da je ovo izuzetak, grdno ćeš se razočarati. Jedno su želje a sasvim drugo mogućnosti neke tvrtke. Ovdje slijedi dodatni zabijanac na 100 i ispod! Lp!
Čovjek ti lijepo napiše, a ti bananako ne kužiš i dalje. Već je dogovoreno po 400 kuna. Zar je to toliko teško shvatiti? Zna se broj dionica, zna se iznos novca. Nemoj iznositi dezinformacije radi svojih sitnih i prizemnih interesa.
Zasad čekamo 24. srpnja.
kaj to pišete…42 milje idu po prospektu od ranije..po 400
a kasnije kod po potrebi se smanji nominala to je druga priča.obveznice će ostat. .vjerojatno. a te dionice iz tog dokapa ovisi..o dogovoru..
a ostali dioničari pushing. ko na dr dionici
Čovjek ti lijepo napiše, a ti bananako ne kužiš i dalje. Već je dogovoreno po 400 kuna. Zar je to toliko teško shvatiti? Zna se broj dionica, zna se iznos novca. Nemoj iznositi dezinformacije radi svojih sitnih i prizemnih interesa.
Zasad čekamo 24. srpnja.
Moš mislit, vjerovnici su valjda “mutavi” pa da pristanu na nominalu a trguje se ni na pola nominale. Prijedlog je jedno a dogovor sasvim nešto drugo cijenjeni kolega! To što ste vi u glavi dogovorili je opet druga priča!
Već su pristali. Dogovoreno je.
Koliko još treba puta ponavljati?
a kako su na magmi pristali na 10kn a cijena je bila 0,70lipa,naravno da ce vjerovnici pristati ,nemaju bas nekoga izbora
ako vjerovnici dobe dionice ,pa ko zna koliko ce biti dionica za 3 god mozda 3000kn pa ce neki i pocekati nece svi rasprodavati a ovi koji ce rasprodavati mi ih cekamo cim nize tim bolje,tako da ako je cijena niza nama koji kupujemo je bolje,tak da u svakom slucaju ce biti dobro.samo strpljenja
Već su pristali. Dogovoreno je.
Koliko još treba puta ponavljati?
A već si malo i pretjerao s ponavljanjem jer si sam sebe uvjerio u to…… Al dobro….doć će otriježnjenje…….
ako vjerovnici dobe dionice ,pa ko zna koliko ce biti dionica za 3 god mozda 3000kn pa ce neki i pocekati nece svi rasprodavati a ovi koji ce rasprodavati mi ih cekamo cim nize tim bolje,tako da ako je cijena niza nama koji kupujemo je bolje,tak da u svakom slucaju ce biti dobro.samo strpljenja
Pa najbolje bi im bilo čekat tvojih 10.000 kn po dionici, zar ne?