IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad nam nisu dali izraditi dvorane za rukomet, mogli bi nešto ovdje dati. Osim toga u igri je i puno veća lova. Mogao bi IGH tamo nešto uhvatiti. I ne samo IGH. Opet će delegacije procirkulirati. Vidjet ćemo. Naročito ako je sve još u fazi projekata. A zna se tko je tu igrač za kojeg su tamo već čuli.
http://www.business.hr/ulaganja/katar-u-organizaciju-nogometnog-prvenstva-kani-ulupati-vrtoglavih-200-milijardi-dolara
Članak dobro pročitati.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Kad nam nisu dali izraditi dvorane za rukomet, mogli bi nešto ovdje dati. Osim toga u igri je i puno veća lova. Mogao bi IGH tamo nešto uhvatiti. I ne samo IGH. Opet će delegacije procirkulirati. Vidjet ćemo. Naročito ako je sve još u fazi projekata. A zna se tko je tu igrač za kojeg su tamo već čuli.
http://www.business.hr/ulaganja/katar-u-organizaciju-nogometnog-prvenstva-kani-ulupati-vrtoglavih-200-milijardi-dolara
Članak dobro pročitati.

Zar ti stvarno misliš u to sto govoriš?
Daj malo vidi sto smo ponudili u qataru pa ce ti biti jasno kako su nas ismijali.
I na kraju da ce jedna tvrtka u blokadama i stecajnoj nagodbi raditi projekte u qataru?
Ufffff neće nikada.

Jedino ako imaju mozga ce se ingra, tehnika i igh udruziti i staviti pod jedan krov pa možda se nešto dobije, ali kako je Jure već rekao da to ne dolazi u obzir te kako je isti još uvijek na čelu propale tvrtke, taj film zasigurno nećemo gledati!!!

Lp

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

al lgano netko danima dokupljuje i stavlja na kupnju naloge po 10 komada

Za ovo u Kataru postoji i stvarna, a ne samo hipotetska šansa što god pojedinci koje ova dionica ionako ne zanima mislili o tome. Nastojati relativizirati bilo koju moguće dobru vijest i nije baš neka ultra brija. Ali ima nas ovakvih i onakvih.
Ako to bude stvarno kako piše u članku, a nemamo razloga vjerovati da ne bude, IGH se tamo ima pravo s punim kredibilitetom natjecati i dobiti pokoji posao. Makar našeg predsjednika HNS-a poslali tamo da pregovara jer interesi su Hrvatski. A za njega su valjda čuli koliko god ih općenito nogomet ne zanima.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Zaključna cijena 193 kune, dok je prosječna 183 kune.

Opet se ponavlja scenarij od prije koji mjesec (tada je cijena bila cca 480-500 kuna) kada se tik pred zatvaranja maže oči samo ne znam kome.

Preko dana se tuče po bidu i onda se malo uljepša slika.

Ne izgleda lijepo, netko stvara umjetnu sliku pred iskrcaj.

Kada je odluka od predstačajnoj?

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Opet se ponavlja scenarij od prije koji mjesec (tada je cijena bila cca 480-500 kuna) kada se tik pred zatvaranja maže oči samo ne znam kome.

samo neka se iskrcavaju bit ce jeftinog dokupa
strpljen spašen
IGH je ipak brend jedini u takvoj branši u RH

Oplete netko po desnoj strani 100 komada. Nije mu se dalo čučati na lijevoj strani i čekati (uzaludno). Još ako ima neku info na temelju koje je donio ovu odluku o kupnji …

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

samo neka se iskrcavaju bit ce jeftinog dokupa
strpljen spašen
IGH je ipak brend jedini u takvoj branši u RH
[/quote]
Točno brend predstečajuša sa 1.0001 problemom.

al se guraju na ASKU…mogli bit popapani

@ GRUNTHR
Predstečajuše su trenutno najtransparentnije firme na webu. Niti za jednu drugu firmu nema toliko podataka kao za PSN. Pogledaj samo IGH Plan restrukturiranja, pa nađi takav za bilo koju drugu firmu. Ovdje je sve bjelodano do u tančine.
Uz to predstečajnim nagodbama koje su u tijeku riješavaju se sve dosadašnje obaveze. Nakon toga nema više da se netko od vjerovnika nešto naknadno sjeti, predomišlja, predomisli, dolazi na kakve ideje pa aktivira blokadu. Pristali su na nagodbu i to je to. Kad to ovdje bude završeno po osnovi zakonske proceure, a bude jer je sve unaprijed dogovoreno ovdje će biti puno meda i mlijeka. Samo još malo strpljenja.
Ovog trena se niti novi poslovi ne objavljuju dok se ne završi ovo što se ima odraditi u PSN.
Život je lijep. Strpljivima.

CG je izabrala Kineze za izgradnju autoputa-pregledati tražilicu-znamo tko je radio projekt u suradnji sa građ. faksom CG[emo_smijesak].Posao očito kreće-tko će projektirati ili nadzirati treba izvući iz tražilice[emo_smijesak]

CG je izabrala Kineze za izgradnju autoputa-pregledati tražilicu-znamo tko je radio projekt u suradnji sa građ. faksom CG[emo_smijesak].Posao očito kreće-tko će projektirati ili nadzirati treba izvući iz tražilice[emo_smijesak]

Kaj je bilo 01.07.?
Rekao si se tada sve mijenja!

Crna gora kažeš?
Daj vidi prvo kakva je tamo situacija pa se javi.
Drugi, taj autoput im je potreban kao i most Ankona-Zadar

New Report

Close