IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ joka14
Jel ti stvarno ne kužiš? Ovo je transakcija od četvrtka. Zbog T+3 upisana jučer.
Petak, jučer, niti danas niti jedna transkacija. Naročito ne veće iskrcavanje bilo koga, a kamoli ovih u top deset.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

EXPOSURE
ma kužim… slažem se stobom nije to iskrcavanje
al je prodao 335 dionica PBZ-skrbnicki
meni to ništa ne znaci ja sam samo dokupio po 191kn
ako bude išlo niže još cu dokpit
ipak je IGH brend

Još prije par dana Raiffaisen je pobjegao, i to na solidnoj prosječnoj od 388 kuna, tko je slijedeći?

Raiffeisen 2000 komada
Zaba 2300 komada
Pbz 800 komada

I onda tvrdite da nitko iz top10 ne prodaje.

Užas!

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

EXPOSURE
al je prodao 335 dionica PBZ-skrbnicki
meni to ništa ne znaci ja sam samo dokupio po 191kn
ako bude išlo niže još cu dokpit
ipak je IGH brend

pardon dokupio sam po 195kn

Čak i ovdje se vidi da je prošli tjedan jedino PBZ prodao zaista zanemarivu količinu dionica. Ostali iz prvih deset – nitko ništa!
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjeneSve.aspx?idDrz=1&idNac=2
Ovo prije izgleda kao zatišje pred veće ukrcavanje na nove pozitivne vijesti koje bi se trebale pojaviti ako ne prije, onda u rujnu.

Velika stvar kupiti sada IGH po 200 kuna i za par mjeseci uduplati kapital, po vašoj logici! To može trenutno svaka bud… napraviti, ali ne kupuje nitko jer više nema bud… koje su spremne trpati novac u vreću bez dna. Veliki znaju da bi iskipavanjem samo par sto komada po bidu napravili potop, jer i tako nemogu izaći sa većom količinom van pa zato ništa i ne čine. Oni vide svoju propast a nemogu si pomoći.
Već za mjesec ili dva ovo ide na sigurnih 100 kuna ili malo ispod. Ovi što se sada kokoše po forumu jer misle da su jako pametni što su upucali svoju crkavicu u ovu "padalicu" uskoro će biti kao pokisli miševi.
Prava istina ma kako bolna treba dati petama vjetra.[emo_palacd]

[/quote]

Još prije par dana Raiffaisen je pobjegao, i to na solidnoj prosječnoj od 388 kuna, tko je slijedeći?

Raiffeisen 2000 komada
Zaba 2300 komada
Pbz 800 komada

Užas!
[/quote]
jel nisi razmišljo da su bili vezani uz margin kreditom

Raiffeisen 2000 komada
Zaba 2300 komada
Pbz 800 komada

Užas!
[/quote]

Razlikuj “prodao je” od “prodaje”.
Velika je razlika, nebi vjerovao.
Hajde se vrati još koju godinu unazad (ili deceniju) kad je netko kupio, a kad prodao.
Ovog trena bitno je što se sada događa, a ne što se događalo u nekom pluskvamperfektu.
A još je bitnije što će se događati u narednom razdoblju.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

@ Ivan1902
Ova stranica se ažurira kratko nakon vremena zatvaranja burze svaki dan. Kada nema transkacija, ostaje zadnji datum kad ih je bilo. U ovom slučaju to je bilo 4. srpnja i to samo sa 30 dionica. Ovdje T+3 ne igra. Piše koliko je prodano dionica, a ne tko ih je kupio ili prodao. Zato T+3 nije bitan, jer nije bitno na ovoj stranici tko se upisao kao vlasnik.
http://www.mojedionice.com/trg/IzvPovijestCijena.aspx?sifSim=IGH-R-A
Shvatio si?

To se zove povijest transakcija, i to imate i na zse.hr, to nije nikakva posebna informacija…

Međutim, ono što mene zanima, što vam ta informacija konkretno govori?
Govori Vam samo koliko je transakcija obavljeno taj dan i po kojoj cijeni…

Zašto vam je to bitno?
To je najnebitniji podatak koji Vam samo govori da li je dionica likvidna ili nije…

A što ako se transakcija dogodila van zse? Što onda?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

EXPOSURE

a onih više od 1800 komada koji su 2 sata stajali na prodaji na 191 kn isto nije bilo iskrcavanje? pa što nitko od vas “znalaca” nije “jeftino” kupio po 191 kn nego ste se povukli s nalozima na 100 kn??

Stajali su ne radi prodaje, nego za ukras. Naprosto zato jer su se makli netragom bez namjere da se i dalje prodaju. Ja sam ušao na 185 i koju lipu.
Dalje ulazim samo ako još padne ili ako počne rasti.

Kad nešto želiš prodati staviš nalog neka stoji do unedogled. I to na tu količinu u pravilu “H” nalog. Ne premišljaš se.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ugovor-o-koncesiji-na-zracnu-luku-zagreb-vec-je-godinu-dana-mrtvo-slovo-na-papiru-/687842.aspx

Objavljeno prije sat vremena

DARINKO KOSOR predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba odaslao je otvoreno pismo konzorciju ZAIC (Zagreb Airport International Company) i Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture. Naime, Vlada RH i Zagreb Airport International Company Limited (ZAIC) 11. travnja 2012. potpisali su Ugovor o koncesiji za izgradnju i upravljanje Zračnom lukom Zagreb, a do danas, više od godinu dana kasnije, nije ništa od ugovorenih obaveza realizirano. PIsmo objavljujemo u cijelosti.

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

New Report

Close