30. srpnja imamo FI za drugi kvartal. Možda tada bude kakvih pomaka.
U protivnom najvjerojatnije letargija do 15. kolovoza.
Vidjet ćemo u utorak što će od toga biti. Mislim da se na cijenu dionice neće odraziti. Mogući su neki manji pomaci, ali ništa bitno.
Očito je da u svi koji su mislili prodati, prodali i svi koji su mislili ući su ušli. Bez nekih bitnijih vijesti sve će ovako stajati do daljnjega.
ja isto tako nekako mislim ,a sto mislite dali ce krenuti gradevina u naredno razdoblju tako i igh u novi ciklus il su to samo price, jer vidim ostali gradevinci stalno dobivaju neke poslove a igh nista dli igh ide u stecaj sto vi mislite il je to samo trenutno jer igh je bio 16000 pa nemoguce da toliko padne ?????????????????
U Hrvatskoj zasada može raditi samo nadzor (na dnevnoj razini) u čemu ima monopol od čega trenutno i živi. To je stalni i uglavnom siguran prihod. Ima dosta imovine koja će većim dijelom pokriti dugove na ovaj ili onaj način, a nešto će se reprogramirati. Nešto i otpisati. Nešto kapitalnije od poslova trenutno može ishoditi samo negdje vani, prije svega u Rusiji gdje imaju otvoren svoj ured i svoju poslovnicu. A i Rus je unutra u suvlasničkom dijelu. Nije isključeno da se nametne uskoro i kao većinski vlasnik. Zasada se ne zna što on hoće i što misli. Koliko se zna, trenutno vrši dubinsko snimanje firme. Ne radi to bez razloga. Uglavnoim, nije bezveze ulazio u ovu priču. Rusija je veliko gradilište. Bit će tamo poslova za firmu tipa IGH. Ali mislim da do jeseni neće biti ništa bitnije objavljeno. Sezona je godišnjih odmora i mirovanja.
Stečaja neće biti jer za to nema razloga. Ima se trenutno ugovorenih poslova za pola milijarde kuna. To je dovoljna granacija. IGH će se malo-pomalo izvuči iz ove situacije, vratiti se osnovnoj djelatnosti i sve će biti OK. Samo strpljenja. Faktor vrijeme će odraditi svoje.
apotekaru moj jel sad vidis da nemas pojma o nicemu rekao si da se kipa br 2 u top 10 dionicara da vjerojatno ide van a broj 2 nije prodao nijednu dionicu,moze komentar na vase pisanje?????’ kad ste napisali da ide br2 van cijeli ,mozete malo sad kad je top 10 prokomentirati,ne zbog mene ja znam da vi izmisljate nego zbog ostalih kolega,hvala.
apotekaru moj jel sad vidis da nemas pojma o nicemu rekao si da se kipa br 2 u top 10 dionicara da vjerojatno ide van a broj 2 nije prodao nijednu dionicu,moze komentar na vase pisanje?????' kad ste napisali da ide br2 van cijeli ,mozete malo sad kad je top 10 prokomentirati,ne zbog mene ja znam da vi izmisljate nego zbog ostalih kolega,hvala.
Neznalico, teška neznalico, pa ti nisi u stanju izračunati T+3!!!!
Pa to je strašno da takva neznalica ulaže na TK i onda se još usudi prozivati druge koji mu u dobroj vjeri daju poduku prije nego sve novce pogubi! [emo_palacd]
hvala kolega na savjetu ,moguce je sve , ja samo komentiram vase tvrdnje od prije par dana,koje nisu istinite vi ste tvdili da se kipa broj 2 ,i bili ste vrlo uvjerljivi,a nije se kipao. nista drugo ja nekazem da igh nece na 10kn jer neznam ,al se nadam da nece jos puno dolje,
hvala kolega na savjetu ,moguce je sve , ja samo komentiram vase tvrdnje od prije par dana,koje nisu istinite vi ste tvdili da se kipa broj 2 ,i bili ste vrlo uvjerljivi,a nije se kipao. nista drugo ja nekazem da igh nece na 10kn jer neznam ,al se nadam da nece jos puno dolje,
Vidjet ćeš sutra tko se kipa! Tek tada će biti pravog “kipanja”!
ja samo komentiram vase tvrdnje od prije par dana,koje nisu istinite vi ste tvdili da se kipa broj 2 ,i bili ste vrlo uvjerljivi,a nije se kipao.
1. ja nisam tvrdio nego sam rekao da je vrlo izgledno da se kipa br.2, obzirom da jedino br.1 i 2 imaju tolike količine kakve su se pojavile na prodaji. Ne dao Bog da se kipa br. 1 jer onda bi cijena doista otišla na 20 kn
2. kako možeš tvrditi da nije istina da je prodavao br.2 kad se to još ne vidi u top10 nego će se vidjeti tek u ponedjeljak navečer?!
3. uloži u znanje, edukaciju i nauči neke osnove logičnog razmišljanja i zaključivanja pa nećeš više pisati ovakve bedastoće
Čujemo se u ponedjeljak na večer!
otipkaj si top 10 dionicara igh(moje dionice) pa ces vidjeti 5.7.2013, da ni broj 1 ni 2 nisu nista skipale pa ti jasno pise , kolega apotekar nasa burza uopce nema veze sa logikom ni sa stvarnoscu, tako da mi nista neznaci misliti logicki , a osobno nevjerujem da ce doci ni do 150kn a kamoli na 20 kn ,ali nista nije nemoguce ,