IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako god bilo, cijenu je blokirao na 191 kunu i sad ako će se i trgovati, trgovat će se po toj cijeni ili ispod. Bit će zanimljivo vidjeti sutra. Naročito ako bude kakvih vijesti za koje on zna, a mi još ne znamo.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Bio je stavljen samo kao dnevni nalog. Neozbiljno.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

http://www.jutarnji.hr/novi-rok-za-pleso-zasto-kasni-najveca-strana-investicija/1112256/

Ako može jednom onda može i dvaput!

A što ako za mjesec dana neko bude pitao zašto nije prodao na 190 kad je još bilo zainteresiranih na toj cijeni. Dno je 0 – nikad to nemojte zaboraviti.

[emo_palacg] Jedini pametni odgovor ovim mudracima!!!!

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Bio je stavljen samo kao dnevni nalog. Neozbiljno.

Zašto neozbiljno? Nije ti bilo dosta 2 sata vremena za kupiti niti jednu od preko 1800 dionica izloženih na prvoj prodaji na 191 kn???

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

“Banke dopuštaju nekim tvrtkama da se prave da su žive iako su mrtvaci, tolerira se evazivno ponašanje. Postrožavanje pravila potaknulo bi financijsko restrukturiranje financijski slabih tvrtki”, rekao je Odak. Vrijeme je, kaže, da se banke priznaju problem i u svojim knjigama.

Priznavanje problema u knjigama znači povećavanje rezervacija na teret dobiti što je HNB najavio prije nekoliko mjeseci, a na što su bankari burno reagirali.”

Odak: Banke dopuštaju lošim tvrtkama da se prave žive, iako su mrtvaci

S pospremanjem problema kakav je i IGH samo se odgađa finale koje će završiti pred šalterima banaka koje neće imati dovoljno novaca za sve koji ih čekaju u redu.

Hvaljen Isus i Marija!

apotekar evo gledao niko iz top 10 nije nista prodao sta izmisljas ****++

Pobogu, zar još nisi naučio da će se današnja rasprodaja vidjeti tek za 3 dana (T+3)?? [emo_ooooo]

Pobogu, zar još nisi naučio da će se današnja rasprodaja vidjeti tek za 3 dana (T+3)?? [emo_ooooo]
[/quote]

Ma onda znaš koliko je to što piše znanje i analiza, a koliko je blebetanje bezveze, samo da se govori!

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

znam da ce se vidjeti za 3 dana al mi nije jasno gdje si ti vido ,jer si rekao pogledaj u top 10 da br 2 prodaje ,kako si vidio da broj 2 prodaje ako je za 3 dana te izvjesce ????????????????????????

Pogledaj koja je količina jučer iskipana na oko 191 kn (1664 dionice) pa tome pribroji još 18xx dionica koje je pokušavao 2 sata prodati na 191 kn pa pogledaj tko u top 10 ima toliku količinu dionica? Kad to napraviš valjda će ti biti sve jasno, a ako ti niti tada ne bude, onda ti više ne mogu pomoći….

Danas ga nema, što znači da ono jučer niti nije bila ozbiljna namjera prodaje. Samim time što je likvidnost takva kakva je, nije niti bilo za očekivati da će ikome to prodati. Barem ne sada dok još nema nikakvih značajnijih novih vijesti. Očito se radi o nekom bezveznjaku koji niti sam ne zna jeli bi piškio ili kakio.

sta je to sta se ceka ni gore ni dolje ima ko pametan da kaze nesto????????????

New Report

Close