IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1220 kom.?

Sudeći po količini (prodano + 1876 komada na prodaji na 191 kn), iskipava se broj 2 iz top 10! Ne sluti na dobro [emo_ooooo][emo_zacudjen]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

nemora biti da je taj koji iskipava znao nesto o ulaganju valjda bi se iskipao bar na 500kn prije 2mj,tak da to nista nemora znaciti ,odakle vam takav zakljucak,mozda je to bas dobro jer vise nema za iskipati to niste pomislili???

…mozda je to bas dobro jer vise nema za iskipati to niste pomislili???

Kolega, nekad je bolje ništa ne komentirati….

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Taj stoji na asku i ne lupa po bidu. On prodaje, ali ne po budi pošto jer inače bi tukao po lijevoj strani. On ima svoje razloge, kao što je i onaj što je danas kupovao na 191 imao svoje. Vrlo brzo će se pokazati tko je svoje razloge bolje procijenio.
Ja osobno mislim da je na ovoj cijeni glupo prodavati, jer mogao je prodati i po više da je to neko tko zna znanje. A očito ne zna.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

dajte vi meni recite sta ce vlasnik tih dionica reci ovim sto sad prodaju po 191kn a ,pa sta se to nije prije prodavalo ?????? pa tu su izgubljeni ogromni novci i to jos namjerno pa zasto??? prije 5mj taj koji se sad kipa mogao je bez problema prodati po 450kn i to sve ,dali taj koji raspolaze tolikom kolicinom jos i placu dobije za svoj rad,to da nepovjerujes heheheh

Treba znati razlikovati prodaju od bježanije. A ovo svakako nije bježanija.
On zna svoje razloge. Možda kupuje nekretninu i treba mu lova. Svakakvih mogućnosti i razloga se ima.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Moguće je i da samo želi blokirati cijenu kako bi se polako skupljalo na 190 ili niže kuna. Zasad se nitko nije uspaničario i postavio na prodaju ispod njega, tako da ništa od te kombinacije. No vidjet ćemo do kada će tu stajati.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

A što ako za mjesec dana neko bude pitao zašto nije prodao na 190 kad je još bilo zainteresiranih na toj cijeni. Dno je 0 – nikad to nemojte zaboraviti.

Hvaljen Isus i Marija!

Treba znati razlikovati prodaju od bježanije. A ovo svakako nije bježanija.
On zna svoje razloge. Možda kupuje nekretninu i treba mu lova. Svakakvih mogućnosti i razloga se ima.

Pogledaj top10 pa ćeš vidjeti da prodaje vjerojatno drugi (2.) iz top10…ako to nije bježanija, onda ne znam što jest! Da prodaje netko van top10 ili netko pri dnu, još nekako, ali jasnija poruka od ove teško da se može dobiti….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Sasvim je jasno da glumi strašilo. Mogao je uredno staviti “H” nalog i polako istresati da mu je samo do toga, ali očito je htio postići ovakav psihološki efekat. I to potkraj radnog vremena. A taj efekat teži tome da se ispod njega postave paničari jer “on zna”.
Odgovore će dati samo faktor vrijeme.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Uz to, mogao se uredno staviti i na 200 kuna. Stajalo bi kao što i sada stoji, a u slučaju prodaje uzeo bi nešto više novca.
Ustvari, čudan je to nalog. Ako naglo nestane kao što se i pojavio, to će tek biti čudno.

New Report

Close