IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A kako to nema veze sa Francuzima ?

Gospodo, ovo je forum, a ne sanjarica.
Ako nije dosegla niti cca 170 na onakve vijesti, sada više niti neće. Zar je to toliko komplicirano?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

opa igh krenuo ali prema 200 a ne prema 100kn ,bananarama pa sta je to????

Francuska prodaje udjel u koncesionaru za upravljanje Zračnom lukom Zagreb

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@bananarama
imate neki komentar u svezi priloženog?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/mCVkSMryXklbDdBw8GV2nQ==.pdf

@ banana
Stvarno nije fer [emo_zloban]. Namučio si se do iznemoglosti ukucati sve one vjerovnike, a moderator te obriše samo tako. I uz to dionica nije pala, nego je narasla ili se drži. Depra je to, teška depra. Ja mislim da si obrisan zato što si postao info koje si već postao desetak puta. Zagušivanje foruma istim stvarima iz dana u dan i je za brisanje. Dakle …
S obzirom da je 100 kuna teška naivna snovčina, valjda više nećemo čitati nebulozne postove sa nicka banana, ali sa nicka ZZtop istog vlasnika očekujemo i dalje neutemeljeno negativno drukersko piskaranje.
I vjeruj mi, ovo pitanje za mišljenje sa jednog nicka, da bi sam sebi odgovarao sa drugoga je zaista presmiješno i nadasve vrlo naivno.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

@bananarama
imate neki komentar u svezi priloženog?
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/mCVkSMryXklbDdBw8GV2nQ==.pdf

Nemam komentara više, jer ih moderator sve redom obriše. Javim se ponovno na 100 kuna. Nek Vas i dalje "deru". Do tada ovdje više ne pišem. Pozdrav!
[/quote]

Fala moderatoru da je odlučio poštediti nas tvog daljnjeg iživljavanja na ovoj temi.Ajde molim te nastavi upozoravati na mogućnost stečaja neke kompanije čije dionice imaš, a ne samo onih koje nemaš.Hvala

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

znači odbijanac je definitivno gotov..

sada krečemo prema novom dnu?
ja vas čekam na 75 kuna..to je točka početka mojeg ulaska

Ma ovo je pravi budući dionicar.

Odbijanac će do 400kn a onda opet SJEKIRA!!! [emo_smijeh]

+650kom IGH

Upravo odrađene dogovorene transakcije na 191 kunu. Preslaguje se, preslaguje. Znači, ipak se netko bavi.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Ma što se preslaguje, bježi se glavom bez obzira. Da je dogovoreno, išlo bi u komadu i nebi se čekalo, i mijenjalo cijenu.

@ ingroman
Pa ako ti tu vidiš bježaniju …
Neka ti je sretno svako tvoje ulaganje ubuduće, znalče moj.

New Report

Close