IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

peljeski most ce se graditi odluka 17.07.2013

a po čijem projektu? tek mora ići novi natječaj za projektiranje, a IGH će biti tek jedna od desetina firmi iz EU koje će moći konkurirati na novom natječaju jer će pravo sudjelovanja nakon 01.07. imati sve firme iz EU [emo_smijeh][emo_palacg]

Vaš link …

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@ grgas12
Ti bi htio da IGH ne dobije Pelješki most?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@ banana
Meni se čini da su tražbine zastale čim ih ti više revno ne postaš. Jer da ih ima, tko bi bio sretniji od tebe da ih može postati? Do sada si bio volja. Ona spika da ti se više neda – ne prolazi. Prenaivno je. Što se sada dogodilo? Nema ih više? Naravno da ih nema! Neki dan je rečeno da će se do kraja prošlog tjedna ispucati i to je to. Ako več nešto pišeš, pokušaj biti vjerodostojan. I pokušaj pisati ono u što i sam vjeruješ da je istina. To je minimum korektnog postanja.
Vjerovnici su se ispucali. Nema ih više!

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@ grgas12
Ti bi htio da IGH ne dobije Pelješki most?

to uopće nije bitno, trebamo biti sretni koja god EU firma da dobije posao jer je od 01.07 2013. EU naša nova domovima!
izglasali smo ulazak u EU pa sad trebamo biti spremni prihvatiti posljedice toga, ako IGH i druge bivše “naše” firme trebaju propasti, neka propadnu, imat ćemo zato uspješnih “naših” fimrmi iz NJemačke, Austrije, Belgije i drugih dijelova naše nove EU domovine [emo_palacg][emo_zloban][emo_palacg]

@grgas12

Možeš prestati gledati i EU prvenstva, tvoji će svakako pobjediti[emo_palacd]ali IGH će projektirati taj most na tvoju žalost i projektirat će još puno toga, jer ovdje je još uvjek najkvalificiraniji inženjerski kadar, a to što bi vi htjeli da nešto propadne da bi mogli likovati je više nego jadno, čak i da zarađujete na padu cijene je ljigavo

@grgas12
Upravo tako. Mnogima, pa i sadasnjoj Vladi jos nije jasno da Hrvatska ulazi u zajednicu drzava. Nesto slicno (doduse u drugim drustvrnim i politickim okolnostima) kao sto je bila u Austrougarskoj.

Gledajuci kratkorocno lose je to sto se hrvatske tvrtke nisu pripremile za trzisnu utakmicu u EU (najveca krivnja su za to nesposobni i korumpirani politicari), ali vec srednjorocno one tvrtke koje su imalo sposobne samo ce napredovati.
Pa tako i IGH. Ako je sposoban neka projektira i nadzire autoceste u na pr. Njemackoj ili Bugarskoj.
A ako nije svest ce se na malu projektnu kucu kakvih vec u Hrvatskoj ima na desetine.
Monopolizam uvijek na kraju kad se otvori trziste pojede samog monopolistu.
Ociti primjer je IGH.

@grgas12
Upravo tako. Mnogima, pa i sadasnjoj Vladi jos nije jasno da Hrvatska ulazi u zajednicu drzava. Nesto slicno (doduse u drugim drustvrnim i politickim okolnostima) kao sto je bila u Austrougarskoj.

Gledajuci kratkorocno lose je to sto se hrvatske tvrtke nisu pripremile za trzisnu utakmicu u EU (najveca krivnja su za to nesposobni i korumpirani politicari), ali vec srednjorocno one tvrtke koje su imalo sposobne samo ce napredovati.
Pa tako i IGH. Ako je sposoban neka projektira i nadzire autoceste u na pr. Njemackoj ili Bugarskoj.
A ako nije svest ce se na malu projektnu kucu kakvih vec u Hrvatskoj ima na desetine.
Monopolizam uvijek na kraju kad se otvori trziste pojede samog monopolistu.
Ociti primjer je IGH.

Vaš link …
Treba li bolja referenca

Najnovije! IGH nikad ne miruje. Stalna je aktivnost.
http://dalje.com/foto.php?id=2&rbr=2849&idrf=131204

bananarama@

IGH nemože više dobiti ni “na Drini ćupriju” a kamo li neki oziljniji posao. Ulaskom u EU ovo će ostati samo exkluzivna dionica za nostalgičare. Samo će ostati sjećanja na vremena “al se nekad dobro jelo”!

Zašto misliš da nema posla za IGH ulaskom u EU?Ja mislim suprotno.U IGH rade sposobni ljudi koji uistinu znaju svoj posao, a to Europa zna prepoznati.Takve firme i takvi ljudi se kupuju, firma će opstati,možda ne s ovom vlasničkom strukturom, ali za IGH će biti posla, uostalom najbolji su u RH, a najbolji se najbolje i prodaju.

Zašto misliš da nema posla za IGH ulaskom u EU?Ja mislim suprotno.U IGH rade sposobni ljudi koji uistinu znaju svoj posao, a to Europa zna prepoznati.Takve firme i takvi ljudi se kupuju, firma će opstati,možda ne s ovom vlasničkom strukturom, ali za IGH će biti posla, uostalom najbolji su u RH, a najbolji se najbolje i prodaju.

Imaju sposobne ljude ali ne i sposobnu upravu. Dok se to ne promijeni…

Da smo autoput radili nakon ulaska u eu sigurno bi ispao upola jeftiniji

New Report

Close