kakve veze imas nominalna cijena pa erikson nikola tesla nominalna je 100kn a dionica je 1400kn nominalna je nebitna u tome svemu
banana i ini
Što se babi htilo, to joj se i snilo. Nevjerojatno je da vjerujete u to što ste napisali. Inače, ovo je forum, a ne sanjarica. Vodite računa o tome.
banana
Svoju ulagačku vještinu pokazao si u Ingri. Ovdje te nitko ne može uzeti ozbiljno.
Može li mi neko od kupaca reći zašto sada kupuje tj. koji su mu pokazatelji da je na ovim cijenama ovo dobra kupnja.
Hvala
Zato što ide zamjena duga po 400 kuna (nominala) i zato što će se vrlo vjerojatno raditi Pelješki most gdje je IGH glavni favorit, a to drastično mjenja trenutnu poziciju.
[/quote]
Nominala se lako promijeni! A reci mi zašto je onda sada cijena oko 200 kuna ako vrijedi 400? Očito zato jer trenutno NE VRIJEDI! Lijep pozdarv!
[/quote]
O tome sam pisao još prije 2 tjedna. Smanjenje temeljnog kapitala zbog pokrića gubitaka, i nominale na 200 kuna. Zamjena potraživanja po toj novoj nominali od 200 kuna na što bi vjerovnici vjerovatno pristali. Nakon toga slijedi rasprodaja od strane većine vjerovnika, ulazak špekulanata i konačno zakucavanje na oko 100 kuna, potom lagan oporavak. Naravno sve to će potrajati do jeseni 2013. To je jedan od boljih scenarija! Onaj gori ne bih za sada ni iznosio, jer me većina već iovako nemože smisliti.
Inače nemam ništa osobno protiv bilo koga tko je u ovoj dionici, iznosim svoje mišljenje koje je temeljeno na vlastitom iskustvu i dugogodišnjem praćenju firmi koje su do sada bile u sličnoj situaciji. Moguće odstupanje u procjeni vrijednosti 5 – 10%, a u procjeni vremenskog perioda 0%. LP!
[/quote]
Kolega nominala od 200 kuna je jedino u tvojoj glavi, na prijedlogu PSN-a je 400 kuna. Danima ovdje visiš i postaš svaki dan, a nemaš dionicu niti te zanima, stvarno si fenomen. Ja sam ovdje uložio svoj novac i očekujem zaradu temeljenu na realnim očekivanjima, to što ti misliš drugačije je tvoja stvar
[/quote]
To je sasvim realna opcija koliko god se Vama sviđala ili ne. To što ste prerano uložili svoj novac desilo se mnogima do sada. Na ZSE-u još uvijek vlada pravilo: Tko zadnji djevojci – njegova djevojka. Vi ste se očito prerano zaljubili, a to se obično naziva – neuzvraćena ljubav!
kakve veze imas nominalna cijena pa erikson nikola tesla nominalna je 100kn a dionica je 1400kn nominalna je nebitna u tome svemu
Da li je ERNT u PSN?
ti likovi su plaćeni dablate dionice sve redom jer oni su plaćeni po pisanju zato i pišu dan i noć jednostavno imaš osjećaj da i ne spavaju samo da unose strah i plaše ljude koji su uložili svoje novce al tako ti je to
sve je to organitzirano samo sa jednim ciljem a to je opljačkati i otet posljednju dionicu što jeftinije
Neću te staviti na ignore, ali ti neću ni replicirati,jer nema smisla, uživaj u svojim postanjima temeljenim na znanju s INGR-e[emo_smijesak]
Ha-ha!!! Da, da sanjarica, a ne forum. Ova ti je dobra Exposure. Svaka čast! Veselo društvo sanjara. Sanjarenje ne donosi zaradu. Samo aktivnost.
Treba otići na temu Ingre i vidjeti što tamo ini banana piše. Sanjarica još veća nego ovdje. Ali s drugim predznakom. Čovjek se bavi, nema što.
Pozdrav ulagačima (i onima drugima) do ponedjeljka.
ti likovi su plaćeni dablate dionice sve redom jer oni su plaćeni po pisanju zato i pišu dan i noć jednostavno imaš osjećaj da i ne spavaju samo da unose strah i plaše ljude koji su uložili svoje novce al tako ti je to
sve je to organitzirano samo sa jednim ciljem a to je opljačkati i otet posljednju dionicu što jeftinije
Tako sam i ja razmišljao. Pa sam puno izgubio. Treba ipak nekad poslušati i one druge isplati se vjeruj. Počni od onog na čemu gradiš svoj optimizam. Realnim očekivanjima? Jedini ozbiljniji posao koji IGH čeka je aerodrom, ZLZ. Samo ovdje su Francuzi gazde, nema tu korupcije i državnih službenika će probijati potpisane ugovore sa novim i novim troškovima. Na tome se IGH bogatio. Iskreno mislim da će na ovom poslu IGH izgubiti, neće moći raditi s očekivanom maržom, za puno stvari će trebati podizvođače, neki stručnjaci su im otišli, a trebaju ih. IGH jednostavno nije kompanija od prije 5 godina, a bome i uvjeti su radikalno drugačiji. Bilo bi dobro da makar razmotrite mišljenje i onih drugih, meni su uštedjeli više od 50%. Sad se više ne mislim vraćati u IGH već samo upozoravati druge i vratiti ono što sam ja dobio – od onih koje sam prezirao. Hvala Pobjeda! Usput bio bih zadovoljan i da sadašnja Uprava dobije zasluženu kaznu za obmanjivanje dioničara…
Zato što ide zamjena duga po 400 kuna (nominala) i zato što će se vrlo vjerojatno raditi Pelješki most gdje je IGH glavni favorit, a to drastično mjenja trenutnu poziciju.
[/quote]
Nominala se lako promijeni! A reci mi zašto je onda sada cijena oko 200 kuna ako vrijedi 400? Očito zato jer trenutno NE VRIJEDI! Lijep pozdarv!
[/quote]
Tako piše PSN za IGH, zašto je cijena na Mgma 2,5 kune, a svi znaju da ne vrijedi ni lipe?Ako ti ne vrijedi ne kupuj i gotova priča.
[/quote]
Što piše u PSN? Da će biti po nominali od 400kn? Uostalom, ko ima zadnju riječ da li če prijedlog proći? IGH? Hm…. Oni su imali vremena za priču. Sada neki drugi subjekti imaju zadnju riječ…
Da, meni ne vrijedi i neću kupiti. Al nije gotova priča… Ima se puno toga za (is)pričati!
Poštovani
Ako netko iznosi činjenice o poslovanju i komentira izvješće argumentima s ciljem objektivnog vrednovanja neke dionice taj ne unosi ništa loše nego upravo dobro. Svaki ulagač takve informacije itekako vrednuje i naravno na kraju sam odlučuje. IGH je specifičan zbog dvije stvari: 1) najveći jaz trenutne i stvarne vrijednosti dionice; 2) vrlo mali broj komentara koji se temelje na poslovanju, fundamentima izvješća i sl.
Meni osobno nije jasno zašto netko tko ima 200kn i želi uložiti u dionice ulaže u tvrtku koja je tehnički u bankrotu a može uložiti u npr u tvrtku xy koja posluje s dobiti i ima vrlo izvjesne fundamente za napredak?? To je čisto zalijevanje korova i navlačenje naivaca u rupu bez dna. To je moj motiv zašto pišem na temu IGH. Osobno sam imao dionicu i izašao još pri 800kn jer sam prije 10 mjeseci vidio da su izvješća manipulativna i da je cijena daleko veća od objektivne(pogledajte moje postove prije 6-9mjeseci) Iako sam na IGH izgubio, uloženi novac u druge dionice donio mi je dvostruku zaradu. U IGH ima velik broj “emotivno vezanih” za dionicu koji stalnim nadokupljivanjem “smanjuju prosjek” a u stvari zalijevaju korov. Moja poruka svim koji razmišljaju o kupnji ove i sličnih dionica: nemojte ih dirati ni štapom i držite se pokazatelja poslovanja.