Ako se most i bude gradio niko nezna koje firme će dobiti na natjećaju.Ipak ćemo tad biti u eu.
Ipak, moramo znati da se u Hrvatskoj baš ništa takvoga ne može graditi, a da tamo IGH nije prisutan barem kao nadzor. Imaju se tamo raditi i pristupne ceste, pa još gomila druge potrebne infrastrukture. Kako god bilo, bit će posla za naše građevinare. A digne li se sektor, dići će se i dionice koje tipuje svatko od nas. Jedino ne znam što bi Ingra tamo mogla raditi. Vjerojatno ništa. Svi ostali ponešto.
Bit će zanimljivo kad počne totalna bježanija ako se firma ne izvuče i ode u stečaj mislite li o tome bar malo.
Ne mislimo! Nemamo razloga. Nema stečaja. Sve se zna, sve je jasno, sve je dogovoreno. Firma svaki dan negdje nešto radi. Ima Ugovorenih poslova za oko 500 milijuna kuna, po 250 milijuna godišnje za dvije godine. A bit će još i novih poslova u međuvremenu.
Vjerovati u stečaj mogu samo neinformirani i zluradi. Ali neka ih. Treba i takvih biti.
Bit će zanimljivo kad počne totalna bježanija ako se firma ne izvuče i ode u stečaj mislite li o tome bar malo.
A što mislite da li će IGH u stečaj.Ja mislim da će predstečajna proći i da će se
poslovanje stabilizirati,a samim time i cijena.
trenutno smo kolateralna žrtva DIOKIJA i MAGME,uskoro i OPTE.
Ja ću obrnuto,prodati OPTE i MAGMA i nazad u IGH,možda VART-Obrnuto od mase!!!!
U IGH će teći med i mlijeko,naravno sa prosjekom ulaza 200 i niže.
A što mislite da li će IGH u stečaj.Ja mislim da će predstečajna proći i da će se
poslovanje stabilizirati,a samim time i cijena.
trenutno smo kolateralna žrtva DIOKIJA i MAGME,uskoro i OPTE.
Ja ću obrnuto,prodati OPTE i MAGMA i nazad u IGH,možda VART-Obrnuto od mase!!!!
U IGH će teći med i mlijeko,naravno sa prosjekom ulaza 200 i niže.
[/quote]
Možda sve stoji, ali u očekivanju raspleta ovo je mrtva dionica narednih mjesec dana, zarobljeni kapital.
@ banana, ZMAJKI
Bilo bi zanimljivo vidjeti koji je vaš prosjek u Ingri. MiaIII je u IGH mila majka za ono što vas dvojicu mori u Ingri.
Ovaj Pelješki most koji će isfinancirati EU i koji spominje Pusić donijet će IGH-u mnogo dobra. Pa i dioničarima. Dvojbe nema. Samo još malo strpljenja.
Vaš link …
[/quote]
Pa bila su to dobra stara vremena, tamo negdje 2012 godine dok se dug od 1,7 milijardi kuna još uvijek nalazio pometen ispod tepiha. Kada se tepih podigao, gle sasvim druga slika firme.
Ako još uvijek živite u prošlosti, teško si ga Vama. Ovo više nije ni “sjena” nekadašnje tvrtke iz vremena HDZ-a. Pao HDZ, pada i IGH. I što je tu čudno?
Nije sjena, ali zato niti cijena nije 14.000 kuna. Kreće se od početka. A uvijek je dobro biti negdje gdje se kreće od početka s dobrom perspektivom.
Može li mi neko od kupaca reći zašto sada kupuje tj. koji su mu pokazatelji da je na ovim cijenama ovo dobra kupnja.
Hvala
Zato što ide zamjena duga po 400 kuna (nominala) i zato što će se vrlo vjerojatno raditi Pelješki most gdje je IGH glavni favorit, a to drastično mjenja trenutnu poziciju.
NIKO NEDA DIJONICE ISPOD 200KN PA STO JE TO NANANARAMA??????????' NESTO VAS NESLUSAJU??????????
Vjerovatno su vlasnii istih sentimentalno vezani za njih. Ali uskoro dolaze oni koji nisu, tako da će oni odraditi pad i za jedne i za druge. Ali dug je to put, a nismo još ni na pola puta.
Izvinjavam se što danas nisam postao nove tražbine! Predajem se, ni ja to više ne stignem pratiti. Što je puno, puno je!
Može li mi neko od kupaca reći zašto sada kupuje tj. koji su mu pokazatelji da je na ovim cijenama ovo dobra kupnja.
Hvala
Zato što ide zamjena duga po 400 kuna (nominala) i zato što će se vrlo vjerojatno raditi Pelješki most gdje je IGH glavni favorit, a to drastično mjenja trenutnu poziciju.
[/quote]
Zamjena duga po 400 kuna meni ne govori ništa pozitivno bar u ovom slučaju Mislim da ovo ide još mnogo dolje,dok ne dođe do nekakvih realnih vrijednosti.
Hvala
[/quote]
Nominala se lako promijeni! A reci mi zašto je onda sada cijena oko 200 kuna ako vrijedi 400? Očito zato jer trenutno NE VRIJEDI! Lijep pozdarv!
Što se htjelo reći u zadnjoj rečenici teksta?