IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

iz top 10 opet nema promjene vec 2 tj sto li to sad znaci ??????????????????????????

iz top 10 opet nema promjene vec 2 tj sto li to sad znaci ??????????????????????????
Znači,da su oni koji su prodavali pogodili kao prstom u go…!
Shvatili su da su bili na krivoj strani,jer su i oni očekivali dokapitalizaciju
po 200,možda ili 100 ili još i niže.I njih je 400ica iznenadila.A sada oni ne mogu
vratiti izgubljene dionice,ako su iza skrbničkih račćuna fondovi,jer je IGH s obzirom
na MCAP od 50 mil kn prije građevinska zadruga,nego fondovska dionica.
IGH postaje sindikalna dionica i valova će biti sve do trenutka dok se ne pojavi
veliki kupac koji će progutati sindikat.

U IGH će teči med i mlijeko!

Kako će biti promjene u top 10 na ovakvom prometu.
Za dva tjedna promet 787.149

Znači,da su oni koji su prodavali pogodili kao prstom u go…!
Shvatili su da su bili na krivoj strani,jer su i oni očekivali dokapitalizaciju
po 200,možda ili 100 ili još i niže.I njih je 400ica iznenadila.A sada oni ne mogu
vratiti izgubljene dionice,ako su iza skrbničkih račćuna fondovi,jer je IGH s obzirom
na MCAP od 50 mil kn prije građevinska zadruga,nego fondovska dionica.
IGH postaje sindikalna dionica i valova će biti sve do trenutka dok se ne pojavi
veliki kupac koji će progutati sindikat.

U IGH će teči med i mlijeko!
[/quote]
Kolega lopina,ponovno ste zaglavili u dionici. Ovdje se čekaju koperantske dionice, a bit će ih dovoljno za sve i to po daleko nižoj cijeni od trenutne.
Bit će meda i mlijeka, ali samo za one koji imaju strpljenja čekati, a za one koji su se prepustili impulsivnoj kupnji iz razloga što je dionica pala za duplo misleći da je dno odrađeno, krv, znoj, suze i dugo čekanje da se vrati na ulaznu cijenu.
To vam je sigurno kao što se mora umrijeti!

top 10 dionicara igh drzi 24,98% dionica znaci da 100% dionica je 158,00dionica a cije su onda one dionice do 260,xxdionica ,imali ko da mi to pojasni ja to nekuzim???????’

Ne da nema i neće biti novih poslova nego se odustaje i od starih država nema novca.Vaš link …

Stabilno iznad 200 kuna. Nitko iz top 10 više neće prodavati (a nije niti prošli tjedan) jer su sa ono nešto mrvicu koliko su bezrazložno, brzopleto i naivno prodali srušili cijenu sami sebi jer im sad veći dio dionica koje misle i dalje držati vrijedi nominalno manje, a portfelj im knigovodstveno vrijedi manje. Loš potez. Shvatili su. Sad to može malo-po-malo gore.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

Danas je 17-ti. Od danas je račun opet trebao biti blokiran, ali nije. Znači, radi se, lova cirkulira.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@ banana
Sve ovo što si dosada ispostao je na razini kiki-riki iznosa. Teći će tu med i mlijeko ćim se taj kiki-riki sažvače i riješi. Ovo je katarza za neko buduće daleko pametnije i racionalnije ponašanje u poslovanju. Svaka škola košta. Ova škola se upravo odrađuje. A radi ljepše budućnosti.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

@ matrimon
Rekoh, i ponovit ću, nisam branitelj. Ako ti to nije prihvatljivo i shvatljivo, ne mogu ti pomoći.
Dugo sam čekao kupnju ovih dionica, nedavno sam ušao i sad ću pisati sviđalo se to tebi ili ne. A tebi ako se ne sviđa, imaš opciju ignore.

@ banana
Sve ovo što si dosada ispostao je na razini kiki-riki iznosa. Teći će tu med i mlijeko ćim se taj kiki-riki sažvače i riješi. Ovo je katarza za neko buduće daleko pametnije i racionalnije ponašanje u poslovanju. Svaka škola košta. Ova škola se upravo odrađuje. A radi ljepše budućnosti.

Kolega tek sam počeo postati! Gdje je još 10.07.2013. Najveći vjerovnici dolaze na kraju, dok prikupe dokumentaciju, ne ide to tak u danu. LP!

Ispucat će se vjerovnici do kraja ovog tjedna. 10. srpanj ne moramo niti čekati. Netko tko je toliko revan u naplati svojih potraživanja neće toliko čekati. A tko čeka, znači da mu je neka sića ili mu nije niti bitno.
Uglavnom cijena je stabilizirana. Većih prodaja nema. A kupnja čeka nove zelene vijesti.

New Report

Close