iz top 10 opet nema promjene vec 2 tj sto li to sad znaci ??????????????????????????
Shvatili su da su bili na krivoj strani,jer su i oni očekivali dokapitalizaciju
po 200,možda ili 100 ili još i niže.I njih je 400ica iznenadila.A sada oni ne mogu
vratiti izgubljene dionice,ako su iza skrbničkih račćuna fondovi,jer je IGH s obzirom
na MCAP od 50 mil kn prije građevinska zadruga,nego fondovska dionica.
IGH postaje sindikalna dionica i valova će biti sve do trenutka dok se ne pojavi
veliki kupac koji će progutati sindikat.
U IGH će teči med i mlijeko!
Shvatili su da su bili na krivoj strani,jer su i oni očekivali dokapitalizaciju
po 200,možda ili 100 ili još i niže.I njih je 400ica iznenadila.A sada oni ne mogu
vratiti izgubljene dionice,ako su iza skrbničkih račćuna fondovi,jer je IGH s obzirom
na MCAP od 50 mil kn prije građevinska zadruga,nego fondovska dionica.
IGH postaje sindikalna dionica i valova će biti sve do trenutka dok se ne pojavi
veliki kupac koji će progutati sindikat.
U IGH će teči med i mlijeko!
[/quote]
Kolega lopina,ponovno ste zaglavili u dionici. Ovdje se čekaju koperantske dionice, a bit će ih dovoljno za sve i to po daleko nižoj cijeni od trenutne.
Bit će meda i mlijeka, ali samo za one koji imaju strpljenja čekati, a za one koji su se prepustili impulsivnoj kupnji iz razloga što je dionica pala za duplo misleći da je dno odrađeno, krv, znoj, suze i dugo čekanje da se vrati na ulaznu cijenu.
To vam je sigurno kao što se mora umrijeti!
top 10 dionicara igh drzi 24,98% dionica znaci da 100% dionica je 158,00dionica a cije su onda one dionice do 260,xxdionica ,imali ko da mi to pojasni ja to nekuzim???????’
Ne da nema i neće biti novih poslova nego se odustaje i od starih država nema novca.Vaš link …
Stabilno iznad 200 kuna. Nitko iz top 10 više neće prodavati (a nije niti prošli tjedan) jer su sa ono nešto mrvicu koliko su bezrazložno, brzopleto i naivno prodali srušili cijenu sami sebi jer im sad veći dio dionica koje misle i dalje držati vrijedi nominalno manje, a portfelj im knigovodstveno vrijedi manje. Loš potez. Shvatili su. Sad to može malo-po-malo gore.
Danas je 17-ti. Od danas je račun opet trebao biti blokiran, ali nije. Znači, radi se, lova cirkulira.
@ banana
Sve ovo što si dosada ispostao je na razini kiki-riki iznosa. Teći će tu med i mlijeko ćim se taj kiki-riki sažvače i riješi. Ovo je katarza za neko buduće daleko pametnije i racionalnije ponašanje u poslovanju. Svaka škola košta. Ova škola se upravo odrađuje. A radi ljepše budućnosti.
@ matrimon
Rekoh, i ponovit ću, nisam branitelj. Ako ti to nije prihvatljivo i shvatljivo, ne mogu ti pomoći.
Dugo sam čekao kupnju ovih dionica, nedavno sam ušao i sad ću pisati sviđalo se to tebi ili ne. A tebi ako se ne sviđa, imaš opciju ignore.
@ banana
Sve ovo što si dosada ispostao je na razini kiki-riki iznosa. Teći će tu med i mlijeko ćim se taj kiki-riki sažvače i riješi. Ovo je katarza za neko buduće daleko pametnije i racionalnije ponašanje u poslovanju. Svaka škola košta. Ova škola se upravo odrađuje. A radi ljepše budućnosti.
Kolega tek sam počeo postati! Gdje je još 10.07.2013. Najveći vjerovnici dolaze na kraju, dok prikupe dokumentaciju, ne ide to tak u danu. LP!
Ispucat će se vjerovnici do kraja ovog tjedna. 10. srpanj ne moramo niti čekati. Netko tko je toliko revan u naplati svojih potraživanja neće toliko čekati. A tko čeka, znači da mu je neka sića ili mu nije niti bitno.
Uglavnom cijena je stabilizirana. Većih prodaja nema. A kupnja čeka nove zelene vijesti.