IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/Kicv8EH4uiJodiCc6C1Ekg==.pdf

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Iako, ovo je puno bitnije

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/LbdGwf3n3XbDUrnfjdTtZA==.pdf

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

imate par obavijesti na zse. oni koji se ne znaju služiti stranicama fine možda budu uspješniji sa stranicama zse-a. nominala 400 kn.

To što ti pišeš je takav jad da čovjek ne može povjerovati pa de ti nama objasni tko je taj tko će dokapitalizirati po 400 kuna kada na burzi ima na tisuće komada po 200 pa bili ti išao u dokap po 400 ili bi radije ako misliš da vrijedi platio 200 , pa ovo je toliko jadan druk i toliko neznanje da me jeza hvata od ovakvih forumaša, bolje rečeno sramotan druk.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Pritužba na druk od drukera, pa šta je to? Lijepo ti piše 400 kn, to što je sentiment takav da takav vid predstečajne nagodbe koju je predložila Uprava nije baš imala nekog odjeka kod mene i tebe i svih nas drukera na ovom forumu je drugi par rukava. Tko će, tko će.Ne znam ja tko će, samo vidim što piše a piše 400 kn dok se očekivalo 100 kn. Ali to je stra vijest zar ne. Sad ćeš ti DRUKATI pa ćeš kupiti jeftinije ako bude sreće.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Iako, ovo je puno bitnije

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/LbdGwf3n3XbDUrnfjdTtZA==.pdf

Pa kolega branitelju, zar današna zaključna cijena nije trebala biti 250.
Bolje se ispričaj svima onima koje si jutros navukao da kupuju po 238. Jadni ljudi su u minusu u danu skoro 20%.
Bolje da se nisi ni vraćao s mora![emo_smijeh]

Nit sam branitelj, nit sam bio na moru.
Iz ovog proizlazi da im za novu dokapitalizaciju treba 40 milijuna kuna. A to je manje od prvo zamišljenih 50 milijuna. Predloženi model restrukturiranja uključuje taj drugi krug dokapitalizacije uz refinanciranje bankovnog duga dijelom kroz jednokratnu otplatu, dijelom kroz produljenje otplate i smanjenja kamata. To još uključuje hitno prodavanje nekretninskog biznisa i potpuno vračenje na osnovni biznis.
Sve u svemu sad je sve jasnije. Samo treba to još sve dobro pročitati. Makar vrat polomio, ili monitor okretao. Valjda će biti negdje objavljeno i u normalnom pismu.

Navodno je rus Veniamin Mezhibovskiy većinski vlasnik IGH.
Vaš link …

Gledam TOP10 i ne vidim ga:
1. AKCIONAR D.O.O. (90831106616) 20.086 12,67 Osnovni račun
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 3.608 2,28 Skrb. račun
3. PBZ D.D. (02535697732) 2.483 1,57 Skrb. račun
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/JADRAN KAPITAL D.D. U LIKVIDACIJI (27599966376) 2.149 1,36 Skrb. račun
5. DEŠKOVIĆ ŽARKO (78923053725) 2.008 1,27 Osnovni račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND (59318506371) 1.966 1,24 Skrb. račun
7. ĐUKAN PETAR (45397072037) 1.916 1,21 Osnovni račun
8. STOJAN ANTE (63040184375) 1.525 0,96 Osnovni račun
9. ODVJET. DRUŠTVO HANŽEKOVIĆ, RADAKOVIĆ & PARTNERI (85127306373) 1.497 0,94 Osnovni račun
10. ORDULJ BORIS (03046324560) 1.496 0,94 Osnovni račun
Ukupno: 38.734 24,43

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pritužba na druk od drukera, pa šta je to? Lijepo ti piše 400 kn, to što je sentiment takav da takav vid predstečajne nagodbe koju je predložila Uprava nije baš imala nekog odjeka kod mene i tebe i svih nas drukera na ovom forumu je drugi par rukava. Tko će, tko će.Ne znam ja tko će, samo vidim što piše a piše 400 kn dok se očekivalo 100 kn. Ali to je stra vijest zar ne. Sad ćeš ti DRUKATI pa ćeš kupiti jeftinije ako bude sreće.

Pa kolega kliring, bolje bi bilo da se izvršila dokapitalizacija svježim novcem po 100 kuna, nego što se daju dionice u zamjenu za potraživanja. Ti koji ih dobiju čak i po 400 kuna, odmah će ih istog dana rado prodati i po 200 ne razmišljajući. Samo da li će biti onih na bidu da preuzmu po toj cijeni? Naravno da neće! Mjesecima će se isisavati te vjerovničke dionice po što nižoj cijeni.
IGH bez svježeg novca i dalje ostaje u gov…. Dosadašnja “nerazvodnjena” vlasnička struktura je donekle i štitila ovu dionicu od totalnog potopa. Kada dobijete nove dioničare koje ne zanima IGH niti su sentimentalno vezani za njega, tek onda Vas čeka ‘opći potop”.

To s Rusom ti je stara vijest. Još se ne zna tko će uložiti novih 40 milijuna u drugi krug dokapitalizacije. Možda on. Znat će se ovih dana. Sutra je novi dan i nova uzbuđenja.

Pa shvati da nisu trenutno oni ti koji određuju pravila igre , njih se više ama baš ništa ne pita mogu oni htjeti dokap i po 2000 kuna i po 10 ali ako banke kažu nema na ekranu će se pojaviti ravna crta, njih se trenutno ama baš ništa ne pita ako banke kažu po 10 ide po 10 a šta oni mogu koji je njohov manevarski prostor.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ovaj odbijanac je odrađen. Samo 50 kuna?

Dug od 1,75 milijardi kuna.

Uff biti će ask pun dionica.

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Vaš link …

Stranica 20, dug dobavljačima po nominalnoj vrjednosti od 400 kuna i još puno puno toga

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close