IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ banana
Jesi li ti to u grču? Zaglavio si u Ingri i sad nemaš love za ovu igru. Od piskaranja nema koristi. Samo kupnja donosi pozitivne rezultate ovog trena.
Bolje je tamo izaći i s minusom jer se on ovdje bude kompenzirao. Nemoj da te ja moram učiti. Ovo je dionica s perspektivom najvećeg rasta na zse u nekom predstojećem razdoblju. Samo da se ulagači vrate i poveča se promet. Ima dana, treba ljudima vremena da im se lampica upali. Ali bude. Samo polako. Nigdje ne gori. Cijena na bidu i asku je svakako viša nego jučer i prošli tjedan. To je već dovoljan razlog za osmijeh. A osmijeh je lijepa stvar na burzi.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Treba se nakupiti prodaje, prvo 250 pa 300 kn. Tu su otpori. Pa neće je napucati na malom prometu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Stidljvio se gura na bidu, ali kada krene evo 300 kn u par minuta…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

xceed@
Ubiše se od kupnje! Kad Vam nestane potpore ovih što su na bidu, a istovremeno prodaju na asku, slijedi daljna provalija. Slijedeće dno je 150, ali samo privremeno, jer se kraj agonije još ne nazire! LP!

Ovo je bagatelno, još kada prođu ovi nemiri,a društvo osnaženo, opet trocifreno…

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

bananarama
uzalud vam trud svirači. Svojim postovima nikoga nečeš natjerati da promjeni svoje investicijske odluke po pitanju ove dionice.
Gdje li su Corot i pobjeda1? Isparili? Sad kad je najzanimljivije, njih nema.
A fali ljudi za konstruktivnu raspravu. Svatko bi mogao doprinijeti svojim viđenjem stvari. Da nas malo kanaliziraju u našim shvačanjima stanja stvari.

[b]http://david-udruga.hr/[/b] [b][/b] [b]Hrvatska - tamo gdje je more bistrije od naroda[/b]

@ banana
S obzirom da si se odlučio zatrpavati svoj hard sa prispjelim potraživanjima dobavljača, budi ljubazan pa nas promptno izvještavaj. Davat ću ti stotice ocjene. Meni se ne da filati komp sa time. To će biti tvoj doprinos, a svoja viđenja i neargumentirano drukanje za pad nas ne zanimaju.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Ovo je bagatelno, još kada prođu ovi nemiri,a društvo osnaženo, opet trocifreno…
trocifreno zaboravi narednih 10 godina ,ako i prezivi do tada

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Stoji kupac na “utopistički visokih” 217 kuna i nitko mu ne želi prodati. Valjda onda ne nudi dovoljno visoku cijenu. Jer jučer je bilo jučer. Danas su drugačiji kriteriji za to što je jeftino, a što nije.

@ EXPOSURE
Ta dvojica su se toliko prepucavali da im je valjda dosadilo.

Vi ćete ovdje napisat više postova nego će se dionica prodati.

Ne smijemo zanemariti niti činjenicu da se svaki dan može objaviti neki novi posao u, recimo, Rusiji. Bilo je priče o tome. Možda i osnovane. I to dva velika posla. Ako dođu, dobro došli, ako su patka, dionicu neće rušiti. Vidjet ćemo. Svaka objava posla dionicu može samo dići. Bida na 200 + kuna ima toliko da je sve vrlo dobro popunjeno u prvih 22 kupca.
Što bi rekao lopina – meda i mlijeka. Ja bih dodao – u količinama. Samo strpljenja.

xceed@
Ubiše se od kupnje! Kad Vam nestane potpore ovih što su na bidu, a istovremeno prodaju na asku, slijedi daljna provalija. Slijedeće dno je 150, ali samo privremeno, jer se kraj agonije još ne nazire! LP!

Tek na 50 kupiti i to možda.

New Report

Close