Malo tehničke analize:
imali smo gapić od 180 do 200-popunili smo ga
200 bi trebao biti zadnja linija obrane
otpor bi trebao biti između 240 i 250,nevjerne Tome bi mogli na tom nivou nešto
i preodati,kupci sindikalni špekulanti koji se i nisu nakrcali pa nebi trebali
imati euforični rast
i nakon što se izvrti koja tisuća komada na 240 do 250 slijedi punjenje gapčine
od 250 do 350,sindikat se uključuje u igru ,pumpa BID i ode
sve ovo može se dogoditi u nekoliko sedmica,ali i u jedan dan
što se kaže,sve što se odvidalo mora se zavidati
U IGH će biti meda i mlijeka,oni koji su unutra/od 200 do 250/ neće skapati od žeđi,a oni koji budu dolazili unutra sam Bog će ga znati.
Prigovor:vi koji ste kompjuterski pismeni mogli ste nam dati predstečajnu nagodbu na ovim stranicama,a ne prigovarati sa akademske visine većini, koja
kao i ja, nema pojma o kopiranju i prenosu dokumenata.
Naravno,to se odnosi na leba i ZZtopa.
a zasto zagrebačka i pbz je prodavala oko 200
Zato što njihovi brokeri tvrde da će IGH ići po 50 kuna sad dali su oni u krivu a vi u pravu ili su oni u pravu i znaju znaje a ovi koji kupuju rade minuse pokazat će vrijeme.[emo_palacd]
bananarama,
Ja sam nedavno kupila ulaznicu,cca 200kn, sjedim u prvom redu i uživam.
Sigurna sam da ću uživati 10tak narednih dana, a poslije možda da kupim ulaznicu za drugu predstavu.[emo_smijesak]
Kolegice vi ste u prednosti spram ostalih, jer vam se ujutro pruža prilika da izađete sa manjim minusom nego oni što su kupovali po 250 i više..[emo_smijeh]
[/quote]
A što je sa onima koji su kupovali po 1800, prodavali za 4100, i opet kupili u prosjeku za 230kn. [emo_namigusa]
[/quote]
prizemljimo s:e.zadnja cijena je 220,tko je ušao ispod zaradio je i još će
tko je ušao na 16.000 izgubio je gotovo sve
tko je ušao na 1600 spušio je 75%
tko je ušao na 400 neka molji boga da povrati izgubljeno
i takvih je cca 95% i više/ulaz od 400 do 16.000/
i oni su naša nada da će dokupom smanjivati ulaz,a nama koji smo unutra pomoći da skinemo lijepi zubić
U IGH teče med i mlijeko!
Koja je jučer bila zadnja?
Gledajući naloge, očit je daljnji rast. Svima koji uspoređuju ovu i dionicu Ingre preporučam da si odu na temu Ingre i neke stvari će im biti jasnije. Pišu tamo pametne stvari.
Očito neće biti nekog bolesnog rasta jer ustvari još nema pravih razloga za to. Zasad je bitno da se vratila žiža interesa u ovu dionicu, da je cijena stabilna iznad 200 kuna, da se spominje dokapitalizacija po minimalno 400 kuna (mada ja i dalje ne isključujem da je i 765 kuna u igri). Do 10. srpnja ćemo znati puno više kad se izjasne svi vjerovnici s područja dobavljača. Banke su priča za sebe. Oni će se namirivati nekretninama. I to u nekom razdoblju koje nije baš odmah sutra. Uglavnom, kotač se počeo okretati. U konačnici biti će sve ok.
Gledajući naloge, očit je daljnji rast. Svima koji uspoređuju ovu i dionicu Ingre preporučam da si odu na temu Ingre i neke stvari će im biti jasnije. Pišu tamo pametne stvari.
Očit je i to iz aviona daljnji veliki pad dionica IGH gdje vi kolega vidite taj crni rast?[emo_palacd]
bananarama,
Ja sam nedavno kupila ulaznicu,cca 200kn, sjedim u prvom redu i uživam.
Sigurna sam da ću uživati 10tak narednih dana, a poslije možda da kupim ulaznicu za drugu predstavu.[emo_smijesak]
Kolegice vi ste u prednosti spram ostalih, jer vam se ujutro pruža prilika da izađete sa manjim minusom nego oni što su kupovali po 250 i više..[emo_smijeh]
[/quote]
A što je sa onima koji su kupovali po 1800, prodavali za 4100, i opet kupili u prosjeku za 230kn. [emo_namigusa]
[/quote]
prizemljimo s:e.zadnja cijena je 220,tko je ušao ispod zaradio je i još će
tko je ušao na 16.000 izgubio je gotovo sve
tko je ušao na 1600 spušio je 75%
tko je ušao na 400 neka molji boga da povrati izgubljeno
i takvih je cca 95% i više/ulaz od 400 do 16.000/
i oni su naša nada da će dokupom smanjivati ulaz,a nama koji smo unutra pomoći da skinemo lijepi zubić
U IGH teče med i mlijeko!
[/quote]
Kolega lopina, aj što ovi novi nasjedaju na ovu propagandu i “mamilicu”! Ali otkud Vi? Ovo je rijetka prilika kada se još može izletiti sa većom količinom po ovoj cijeni. Istina da je moguće trejdati i zaraditi, ali dugoročno u narednih 6 mjeseci svi koji sada kupuju ostat će bez kose na glavi, ako ne i bez glave!
Kakav dokup? Za čega? LP!
@ komarna
Kupi dionice, pa češ ga i ti vidjeti. Malo-po-malo će se bid ojačati, pa ćemo vidjeti čija majka crnu vunu prede. Kraj dana je daleko. Ovo je svakako presmiješna cijena i tko ima love svakako ju treba iskoristiti. Radi svoje vlastite ljepše budućnosti. Zbog ničega drugog.
Ovi iz TOP 10 će Vas na ovoj cijeni i dalje zatrpavati. Naravno da će čuvati svoj izlaz. Mislite da namjeravaju ulaziti po višoj cijeni, nikako ne. Podijelite ovo sa 2 i dobit će te njihov budući ulaz! LP!