Kolega Bananarama, poštedite nas Ingre, ovo nije Ingra nego IGH i svaka nagodba je slučaj za sebe. Niti jedna nije ista, tako da nema smisla da nas gnjavite s Ingrom.
Niti u jednom dokumentu za sada nije objavljeno po kojoj cijeni će ići zamjena potraživanja.
ako nigdje ne piše, onda ide po postojećoj, tj.400 kn
Kolega Bananarama, poštedite nas Ingre, ovo nije Ingra nego IGH i svaka nagodba je slučaj za sebe. Niti jedna nije ista, tako da nema smisla da nas gnjavite s Ingrom.
Niti jedna nagodba nije ista. Slažem se! Ali poslije svake nagodbe o zamjeni potraživanja za “papiriće” bude isto. Nema svježeg keša, nema para, nema rasta, problemi postaju veći, puno novih dioničara koji su željni da unovče – pošto – poto, ne pitaju.
Osim toga obmanjujete dioničare i postojeće i možebitne buduće da je cijena zamjene određena, a istina je da još uvijek nije nigdje ni spomenuta.LP!
IGH se pokazao 100 puta ozbiljniji od INGRE u ovom slucaju i vidi se da barem nesto rade za spas tvrtke.
Kod INGRE nije predan niti jedan dokument uz zahtjev za PSN. Cak niti za odblokiravanje racuna.
Sretno ekipi na IGH.
Nikada me nije privlacila ta dionica, pa niti nakon letimicnog pregledavanja plana restrukturiranja.
jel možda netko drugi vidio gdje to piše, kad se već Leb… ljuti.
info koji tražite objavljen je jutros na stranicama FINE i to čak prije 10:00 sati… bez uvrede, ali primite mali dobronamjerni savjet: naučite se malo sam istraživati i tražiti… jest spominju se 400 kn… ali u kojem mogućem te predložem scenariju te u svezi čega te za koga itd. … pročitaje i zaključite sami na stranici FINE…
btw: pozabavite sa budućim,a ne sadašnjim BVPS…
Niti jedna nagodba nije ista. Slažem se! Ali poslije svake nagodbe o zamjeni potraživanja za "papiriće" bude isto. Nema svježeg keša, nema para, nema rasta, problemi postaju veći, puno novih dioničara koji su željni da unovče – pošto – poto, ne pitaju.
Osim toga obmanjujete dioničare i postojeće i možebitne buduće da je cijena zamjene određena, a istina je da još uvijek nije nigdje ni spomenuta.LP!
[/quote]
Nominala ostaje 400?
Meni dovoljna informacija za uletit grlom u jagode.
Biti će takvih još-
Dionica je sa 4xx skliznula na 175 zbog očekivanja da će dokapitalizacija biti od 100 do najviše 200.
I cijena bi trebala up..
Tko će kupovati–pa svi koji su ušli iznad 400 radi smanjenja prosjećnog ulaza.
Dakle,sutra očekujemo još jedan plimni val.
Hanfa bi ,napokon,trebala zaustaviti ovu deračinu u predstečajušama,i blokirati trgovanje dok svi sudionici na tržištu kapitala nemaju konpletnu
dokumentaciju i plan predstečajne nagodbe.
Čestitke kupcima na 200 i niže.I 250 bi trebalo donijeti koju kap meda i mlijeka.
bananarama,
Ja sam nedavno kupila ulaznicu,cca 200kn, sjedim u prvom redu i uživam.
Sigurna sam da ću uživati 10tak narednih dana, a poslije možda da kupim ulaznicu za drugu predstavu.[emo_smijesak]
Kolegice vi ste u prednosti spram ostalih, jer vam se ujutro pruža prilika da izađete sa manjim minusom nego oni što su kupovali po 250 i više..[emo_smijeh]
[/quote]
A što je sa onima koji su kupovali po 1800, prodavali za 4100, i opet kupili u prosjeku za 230kn. [emo_namigusa]
info koji tražite objavljen je jutros na stranicama FINE i to čak prije 10:00 sati… bez uvrede, ali primite mali dobronamjerni savjet: naučite se malo sam istraživati i tražiti… jest spominju se 400 kn… ali u kojem mogućem te predložem scenariju te u svezi čega te za koga itd. … pročitaje i zaključite sami na stranici FINE…
btw: pozabavite sa budućim,a ne sadašnjim BVPS…
Mogli ste ukratko i napisati kaj piše na 62 stranice sa fine,a tiče se moguće konverzije duga prema dobavljačima
-od ukupnog duga prema dobav. koji iznosi cca 88 miliona kuna
1-26 miliona ili cca 30% se može zamijeniti za dionice -nezna se koje oznake-po cijeni 400 kuna tj. nominali
2.17,5 miliona ili 20% mogu dobiti iz dokap
3. 43 miliona kuna ili 50% kuna na otplatu 5 godina bez kamata
ps-produkti pčela i krava,kako voli pisati jedan kolega,buju vrlo brzo iz velike pipe izlazili,ako i kada psn prođe-a nema razloga da neće,jer igh iza toga ide čist kao suza,te zato igh i EU[emo_smijesak]
ps1-cijeli prijedlog psn je više nego dobar,realan,te svima predlažem da komplet pročitaju na stranicama fine-ima 62 stranice,ali se vidi da je KPMG napravio vrhunski posao [emo_smijesak]
ps2-pogledajte koju sramotnu kamatu je igh morao plaćati za kredite-kamate u rangu dizanja gotovine sa minusa tekućeg računa,a iste te banke plaćaju na oročenje na više godina 3,5-3,8 %[emo_mrgud],i to uz iznose iznad 50 000 eura
[/quote]
Znači ipak ide po 400 kn…u neku ruku moglo se i očekivati kad se sjetimo da je pred godinu bio dokap IGH po oko 760 kn i da su unutra ušli jaki igrači (MEZHIBOVSKIY 60.000 komada, ZAGREB-MONTAŽA D.O.O. 15.000, ZM-MONTAG D.O.O. 15.000) koji zadržavanjem nominale na 400 kn štite uloženi kapital…
a zasto zagrebačka i pbz je prodavala oko 200
Otkud ja znam zašto je netko prodavao ili kupovao…Uostalom to nisu prodavale banke nego klijenti pod skrbničkim računima u tim bankama.
Nitko ne može znati kamo će sada cijena IGH na burzi, ali realnije je da nakon ovih informacija ode na 300-350 nego na 100-150 kn.
pa zagrebačka i pbz svoje su rasprodali i zato cijena je otišla na 200 kn. uostalom šta su oni neki stručnjaci, uhljebi koji veze nemaju o ekonomiji, te fame da brokeri, analitičari, fond menadžeri znaju više od običnog puka su izmišljotine.