IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bananarama,

Ja sam nedavno kupila ulaznicu,cca 200kn, sjedim u prvom redu i uživam.
Sigurna sam da ću uživati 10tak narednih dana, a poslije možda da kupim ulaznicu za drugu predstavu.[emo_smijesak]

bananarama,

Ja sam nedavno kupila ulaznicu,cca 200kn, sjedim u prvom redu i uživam.
Sigurna sam da ću uživati 10tak narednih dana, a poslije možda da kupim ulaznicu za drugu predstavu.[emo_smijesak]

Kolegice vi ste u prednosti spram ostalih, jer vam se ujutro pruža prilika da izađete sa manjim minusom nego oni što su kupovali po 250 i više..[emo_smijeh]

Bananarama,

sjedimo zajedno u prvom redu,gledamo istu predstavu , ali sigurno s drugačijim očalima.[emo_namigusa]

ZADNJA NAJNIŽA NAJVIŠA PROSJEČNA KUPOVNA PRODAJNA KOLIČINA PROMET PROMJENA
IGH-R-A 219,00 188,00 230,00 211,33 217,09 230,00 928 196.117,42 15,71%
NOVI POSTOVIPRETPLAĆENE TEMEPREPLATI SE NA TEMU

P.S.
Rus je koliko se sjećam ulazio po 500+, i to bez puno pitanja, mogu misliti kolika je njemu bila nabavna cijena kapitala 1:100/200.
za takve investitore uvijek prepotučam građevinu, brži je obrtaj 😉
p.s.
this is not a sarcasm.
al ozbiljno.

ok znaci za sve ove milione potrazivanja dobivaju papirice zvane igh – r-a umjesto love…prekrasno…bit ce zanimljivo narednih dana tjedana…

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

jel možda netko drugi vidio gdje to piše, kad se već Leb… ljuti.

Koliko sam vidio pise da ide po nominali i nigdje ne pise da se nominala mijenja.

Nismo se razumjeli, pitao sam gdje se spominje nominala(400). U kojem dokumentu, koji pasus?

Misliš koji pasusi? Množina. Ima ti na 100 mjesta, spominje se samo i jedino 400 kn.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Daje pustite nevjernim Tomama link da čuju.[emo_smijeh]

ne znam kačit privitak na ovom novom forumu. Stranica 25 pasus 157 i na još desetak mjesta nominala 400 kn. Pozz

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nismo se razumjeli, pitao sam gdje se spominje nominala(400). U kojem dokumentu, koji pasus?

Misliš koji pasusi? Množina. Ima ti na 100 mjesta, spominje se samo i jedino 400 kn.
[/quote]
Zašto “mažete oči” napaćenim dioničarima? Niti u jednom dokumentu za sada nije objavljeno po kojoj cijeni će ići zamjena potraživanja. Npr. kod Ingre je nominala bila 40 kuna, a zamjena potraživanja je išla po cijeni od 20 kuna, a sada je cijena 3,30.[emo_ooooo] Linkat ću Vam sve objavljene dokumente kasnije, dok ih skinem i posložim pa mi podvucite gdje se govori o cijeni. Ne nosim naočale, jer dobro vidim, možda Vama trebaju! LP!

Nemam dionice igh i nisam se namjeravao uključiti u raspravu…ali s obzirom što je sve Jure radio za vrijeme bivše vlasti tj.pojavljivanje u medijima kad je trebalo lansirati dionicu na bombastičnim najavama svega i svačega…ljudi budite OPREZNI ovo je definitivno “tempirajuća bomba”.Slažem se u mnogočemu sa kolegom bananaramom.

New Report

Close