Dug se može otpisati izdavanjem novih dionica po trenutnoj tržišnoj vrijednosti
Tj razrjedit dosadašnju vrijednost dionice još više
ako netko u tome vidi razloga za rast neka samo kupuje ja sam ono malo svojih upravo prodao…
Nemoj zekati, po tržišnoj vrijednosti? [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Pa, da se dokap radi po tržišnoj vrijednosti, onda bi uprava nabila IGH na 3.000 kuna po dionici, zar ne?
[/quote]
Baš i ja gledam, znači jedan vjerovnik po 208,15, drugi po 229,29, treći po 222,07. Nema što, to bi bilo zanimljivo[emo_smijeh]
A zašto bi netko uzeo hrpu dionica po većoj vrijednosti nego što trenutno vrijede …zato što je blesav možda…
gledo sam ja tu pjesmu na INGRI a ona znaći novi dokap dionica ide samo dolje
ovo koliko će je sada špekulantii nabiti da vam je uvale prije nego duplo zarooni to je ta igra sve već 100x viđeno….
Ja sam dosta ovdje iovako izgubio sva sreća mi je IGH 2% porfelja
Ostalima nek je sa srećom i onom muljatoru Radiću isto trebat će vam…
Opraštanje duga i novi poslovi. Hura. Kao da bi se taj dug mogao naplatiti. U međuvremenu IGH će ostati bez svega, a onih par nadobudnih koji ostanu raditi će za kikiriki ili u EU pronaći boljeg gazdu. Ovaj se pokazao i dokazao. Sad IGH samo još mora preživiti mandat SDP-a koji će ih zbog zasluga u stvaranju hrvatske infrastrukture (po paprenim cijenama) nagraditi novim poslovima.
Ako obračun duga tj. novih dionica ide po 400 kn, špekulanti će cijenu napucati na 300-350 kn i tu se iskipati, a onda što bude…
Danas je bila posljednja prilika za uteći po solidnoj cijeni ali su je samo rijetki iskoristili.
Drago mi je što će i IGH uskoro postati “narodna dionica” odnosno imat će je i djeca u vrtiću. Ovakav film sam već gledao na Ingri kada se prijavilo na stotine malih vjerovnika i dobili umjesto novca “papiriće” sa kojima su poslije zatrpavali bid. Povijest se ponavlja, a koliko primjećujem vi ništa niste iz prošlosti naučili. Gledam na stranicama fine da su već počele stizati prijave malih vjerovnika, kao npr. ova u prilogu. Bog zna koliko ima takvih “oštećenika” željnih da unovče svoje papiriće, kriza je, keša ni od korova. Ovo su samo neki primjeria bit će ih na desetke. Živjele “narodne dionice”, one su duša ove ispaćene burze!
Bananarama,
možeš samo sanjati o ovoj dionici po cijeni od 50kn,sutra ovo ide cca300kn.Zašto stalno uspoređivati ovu dionicu sa Ingrom, Ingr je pala sa 400kn na 3kn, a Igh je dionica koja je vrijedila 16000kn i neralno je očekivati tako nisku cijenu od 50kn.Ovo će prije na 500, dakle dodaj jednu nulu-stvari idu u tom smjeru.Želje su jedno, a stvarnost drugo.Možda će pasti na 50kn, a možda i narasti na 5000kn-nevidljiva ruka upravnja burzom ,a ne neuki proroci
Može li onaj tko tvrdi da će dug biti prodan po 400 kn to nekako potkrijepiti.
Toga nema nigdje u dokumentima o predstečajnoj.
@gazprom – ne moraju vjerovnici pretvoriti dio duga u dionice (30%) po nominalnoj vrijednosti od 400 kuna, nitko ih na to ne tjera. Mogu oni, ako žele, i otpisati taj dio duga. Pa će umjesto šarenih papirića dobiti … na batini.
Bananarama,
možeš samo sanjati o ovoj dionici po cijeni od 50kn,sutra ovo ide cca300kn.Zašto stalno uspoređivati ovu dionicu sa Ingrom, Ingr je pala sa 400kn na 3kn, a Igh je dionica koja je vrijedila 16000kn i neralno je očekivati tako nisku cijenu od 50kn.Ovo će prije na 500, dakle dodaj jednu nulu-stvari idu u tom smjeru.Želje su jedno, a stvarnost drugo.Možda će pasti na 50kn, a možda i narasti na 5000kn-nevidljiva ruka upravnja burzom ,a ne neuki proroci
U pravu ste! Više IGH neću uspoređivati sa Ingrom iz razloga što je ovo trenutno jedno 16-puta lošije stanje od Ingre. Kasnite jedno godinu i pol za Ingrom, jer je ona je sve ovo preživjela a Vi tek treba da preživite najezdu stotina vjerovnika po bidu. Pratite samo prijave vjerovnika na Fininim stranicama koje će pristizati slijedećih dana. Prvo morate kupiti novi hard disk od najmanje 500 GB da bi mogli na njega pohraniti sve tražbine vjerovnika koje skinete sa Fine.
Kupio sam kartu u prvom redu, spreman sam za predstavu! LP!