sve je tu sumnjivo, počevši od toga da je dionica danas napucana gore na smiješnih 100 K kuna prometa, da nema nikakve info na ZSE, itd.
Po 765 kuna, to je 49,72 milijuna. Možda je to ta igra.
Jedna od tocaka:
65000 novih dionica dobavljacima u zamjenu za dug….
Znači ja tebi dam ništa a ti mi otpišeš dug pa po tom principu može svaka firma opstati pa ovo je presmješno.
Znači ja tebi dam ništa a ti mi otpišeš dug pa po tom principu može svaka firma opstati pa ovo je presmješno.
[/quote]
..kao naprimjer ingra prije nekoliko godina po 20 kuna…
[/quote]
Pa mogla je i Đakovština po tome principu opstati, štampaj svake godine na stotine tisuća novih dionica i mijenjaj ih za dug do kada tako..
Pa mogla je, ali nije. Pjevajmo sad borbene. Nije to niti bitno. Bitna je činjenica oko cijene na burzi i tko ima i tko nema dionice. Sve ostalo su samo razlozi za ovo i za ono.
Dug se može otpisati izdavanjem novih dionica po trenutnoj tržišnoj vrijednosti
Tj razrjedit dosadašnju vrijednost dionice još više
ako netko u tome vidi razloga za rast neka samo kupuje ja sam ono malo svojih upravo prodao…
Sutra će mu biti žao što je prodao i te dvije dionice koje si je mogao i trebao sačuvati. Vlastite žrtve, da bi ova njegova cijena ostala statistički upisana u krivulju kretanja dionice. Bitno je samo da se proces pokrenuo i da je izgledno da će sve dobro završiti.
Dug se može otpisati izdavanjem novih dionica po trenutnoj tržišnoj vrijednosti
Tj razrjedit dosadašnju vrijednost dionice još više
ako netko u tome vidi razloga za rast neka samo kupuje ja sam ono malo svojih upravo prodao…
Nemoj zekati, po tržišnoj vrijednosti? [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Pa, da se dokap radi po tržišnoj vrijednosti, onda bi uprava nabila IGH na 3.000 kuna po dionici, zar ne?