IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pokrenulo se.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/rgA7PPSHmO4Syhh1iouGDA==.pdf

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Jedna od tocaka:

65000 novih dionica dobavljacima u zamjenu za dug….

sve je tu sumnjivo, počevši od toga da je dionica danas napucana gore na smiješnih 100 K kuna prometa, da nema nikakve info na ZSE, itd.
samo cekaj ,,mi vec brojimo profit

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Po 765 kuna, to je 49,72 milijuna. Možda je to ta igra.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Jedna od tocaka:

Znači ja tebi dam ništa a ti mi otpišeš dug pa po tom principu može svaka firma opstati pa ovo je presmješno.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Jedna od tocaka:

Znači ja tebi dam ništa a ti mi otpišeš dug pa po tom principu može svaka firma opstati pa ovo je presmješno.
[/quote]

..kao naprimjer ingra prije nekoliko godina po 20 kuna…

Jedna od tocaka:

[/quote]

..kao naprimjer ingra prije nekoliko godina po 20 kuna…
[/quote]
Pa mogla je i Đakovština po tome principu opstati, štampaj svake godine na stotine tisuća novih dionica i mijenjaj ih za dug do kada tako..

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Pa mogla je, ali nije. Pjevajmo sad borbene. Nije to niti bitno. Bitna je činjenica oko cijene na burzi i tko ima i tko nema dionice. Sve ostalo su samo razlozi za ovo i za ono.

Dug se može otpisati izdavanjem novih dionica po trenutnoj tržišnoj vrijednosti
Tj razrjedit dosadašnju vrijednost dionice još više
ako netko u tome vidi razloga za rast neka samo kupuje ja sam ono malo svojih upravo prodao…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Kako je netko namjerno sa dvije dionice srušio sa 230 na 219kn.

Sutra će mu biti žao što je prodao i te dvije dionice koje si je mogao i trebao sačuvati. Vlastite žrtve, da bi ova njegova cijena ostala statistički upisana u krivulju kretanja dionice. Bitno je samo da se proces pokrenuo i da je izgledno da će sve dobro završiti.

Dug se može otpisati izdavanjem novih dionica po trenutnoj tržišnoj vrijednosti
Tj razrjedit dosadašnju vrijednost dionice još više
ako netko u tome vidi razloga za rast neka samo kupuje ja sam ono malo svojih upravo prodao…

Nemoj zekati, po tržišnoj vrijednosti? [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

Pa, da se dokap radi po tržišnoj vrijednosti, onda bi uprava nabila IGH na 3.000 kuna po dionici, zar ne?

New Report

Close