IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dormio, vidjet ćemo reakciju na prvu bilo kakvu dobru vijest iz Rusije ili u vezi nje. Mada i obavijest o bilo kakvom pozitivnom dogovoru sa bankama može imati težinu. Naravno, ne možemo zanemariti niti kakvu novu lošu vijest. Ali takve vijesti su ionako već ugrađene u cijenu.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

dormio, vidjet ćemo reakciju na prvu bilo kakvu dobru vijest iz Rusije ili u vezi nje. Mada i obavijest o bilo kakvom pozitivnom dogovoru sa bankama može imati težinu. Naravno, ne možemo zanemariti niti kakvu novu lošu vijest. Ali takve vijesti su ionako već ugrađene u cijenu.

Ha, ha, ha ma nemoj vijesti iz Rusije? Po koji put ista pričica a tko ti javio tetak iz Rusije. HANF-u jako zanimaju ljudi koji znaju povjerljive informacije iz prve ruke može dobiti puno, …. ako ti se posreći.

http://postimg.org/image/ag47w5csh/

ili pukovnik ili pokojnik, lol

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

samo nek pada jos kupiti barem 100kom pa se nek kisele za bolje dane hehehhe

Ha, ha, ha ma nemoj vijesti iz Rusije? Po koji put ista pričica a tko ti javio tetak iz Rusije. HANF-u jako zanimaju ljudi koji znaju povjerljive informacije iz prve ruke može dobiti puno, …. ako ti se posreći.
[/quote]
Znači po tebi ne preostaje ništa, već staviti ključ u bravu.
Istina da ne cvatu ruže, već raste korov, ali taj se korov nalazi skoro svuda na ZSE. Da li dolaze bolje vremena vidjet ćemo nadam se uskoro, i uopće se ne zamazam što neki pišu kao ti, i to ne samo ovdje. Ovako mi se čini kao da neki od vas uživaju kako neka firma propada, ili se bori za opstanak. Da me bi bilo nismo znali, to mislim i na one koji previše optimistično sve gledaju te se nadaju nekakvim megalomanskim poslovima. Ta su vremena daleko iza nas, pogotovo u doba politički podobnih. Pošto je meni IGH dao najveću dobit ako treba ostat ću vjeran do samog kraja i na koncu izgubiti skoro ništa koliko sam dobio prije, a tih ništa se može pretvoriti u nešto i nije me briga kada i kako.

Tehnička analiza ima smisla jedino ako je broj dionica isti.IGH je ovoliko pokleknuo u prvom redu zbog neizvjesnosti o budućem broju dionica i cijeni
dokapitalizacije.
Ipak će u eventualnoj niskoj cijeni dokapitalizacije /recimo 100 i niže,a bez prava na dokup sadašnjim vlasnicima/pad biti manji,nego što će biti rast cijene
dionice u slučaju dokapitalizacije 200 i više.
Inseideri molio bih da mi dojavite cijenu dokapitalizacije.Može i privat!

Ipak u IGH će biti i meda i mlijeka?????,ili možda ne????

može biti i skupa ne tribaš odvajati pokojni pukovmik

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

[/quote]
ma doći će oni s babuškama i onda će jure otvarat kunder jaja kao znatiželno dite

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Sve loše vijesti i činjenice oko dugova, sada je več očito, ugrađene su u ovu cijenu.

nisu ugrađeni detalji PSN…a oni mogu biti katastrofalni po sadašnje dioničare, tako da cijena može još dodatno zaroniti ako budu loši
[/quote]
Cijena će sasvin normalno i dalje padati a razloga ima bezbroj. Veliki dugovi firme a firma se nalazi pred stečajem što nije niti malo dobro za dioničare. Doba velikih ” nariktanih ” poslova je iza nas, IGH nema ugovoren niti jedan ozbiljan posao. Firma nema novca niti za plaće, loše je i šuškanje da će nove dionice ići po 50 kuna ali tko može tvrditi da neće po 10 i što onda. Mislim da sad svakako nije vrijeme pogodno za kupnju treba čekati barem početak raspleta.[emo_palacd]

Kad bude raspleta, već će biti kasno za ući. Tko ne riskira, taj ne proifitira.
Nije sve tako crno kako neki ovdje pokušavaju pokazati. Nije ovo posao za ziheraše.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

Sve loše vijesti i činjenice oko dugova, sada je več očito, ugrađene su u ovu cijenu.

nisu ugrađeni detalji PSN…a oni mogu biti katastrofalni po sadašnje dioničare, tako da cijena može još dodatno zaroniti ako budu loši
[/quote]
Cijena će sasvin normalno i dalje padati a razloga ima bezbroj. Veliki dugovi firme a firma se nalazi pred stečajem što nije niti malo dobro za dioničare. Doba velikih " nariktanih " poslova je iza nas, IGH nema ugovoren niti jedan ozbiljan posao. Firma nema novca niti za plaće, loše je i šuškanje da će nove dionice ići po 50 kuna ali tko može tvrditi da neće po 10 i što onda. Mislim da sad svakako nije vrijeme pogodno za kupnju treba čekati barem početak raspleta.[emo_palacd]
[/quote]evo nam branitelj u novom ruhu

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

ovo vam je dokaz da dionica vrijedi suhog zlata
204,99= sa sakrivenim H 200 KOM da slučajno se neotme kontroli a igrači se nisu nakrcali po ovim bagatelnim cjenama

New Report

Close