IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jel nas to netko pušta?????????????[smiley1]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Evo novih 33kom na prodaji. ima li netko volje izracunati koliko je novaca uslo po asku u zadnjih par tjedana? 100M? Vise? Koji potez bi sad bio imaocima dlkv prodavati na 2000 i uzimati IGH.. zavidan sam.

danas sam tako i napravio, vrijeme će pokazat koliko je bilo promućurno [smiley1]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

mislim da bolji potez tesko da si mogao napraviti. ja uzeo sebi jos jednu upravo.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

sličnu si tuaciju smo imali i kad je bila na 6k!?

Nije mi jasno tko štopa, ajde opali po kupnji, završi pa da idemo dalje[smiley2]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Nije mi jasno tko štopa, ajde opali po kupnji, završi pa da idemo dalje[smiley2]

Ma krca se kupnja u nadi da će opet netko udariti velikim paketom po kupnji. Nikad se nezna.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

mislim da bolji potez tesko da si mogao napraviti. ja uzeo sebi jos jednu upravo.

dvoumio sam se jedno vrijeme izmedju IGH i još jedne gradjevinske, jutros obavio par razgovara i kupio IGH[smiley2]

GLEDAJUĆI DUGOROČNO - SVI SMO MRTVI

dvoumio sam se jedno vrijeme izmedju IGH i još jedne gradjevinske, jutros obavio par razgovara i kupio IGH[smiley2]

Mogao si ustediti na impulsima!!!!!! [smiley2][smiley2][smiley2]

skype - ivek1234

Slika:

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

E da neka sotona opet ne spusta 10tak komada na prodaju. Bankar, ja sam u IGH jer znam da valja, a onda kad pricam sa vise pozicioniranim brokerima isto kazu da je to sigurno jedan od najboljih izbora, sad sve govori u prilog da ce eksplodirati, vijesti se kote i stizu…ali cijena ne mrda.
Strah me samo da ovakvo trziste ne krene u jednu zdravu logicnu ….ju pa da nam to zaustavi zasluzeni rast.

Trebala bi država dat poticaj 20kn po dionici HT ko što daju za svinje

Uzalud smo se ponadali. Prodaja i dalje aktivna, samo su promijenili taktiku. [smiley10]

To me podsjeća na zadnju epizodu Crne Guje kad su morali jurišati u sigurnu smrt, a onda su odjednom topovi prestali. Tada je netko rekao: “Jupiiii! Veliki rat 1914.-1917. je konačno gotov!” [smiley2]

Mislim da su štoperi umrli na IGH, preko 8 milijuna kuna je trebalo.
Ali nikad ne znaš, možda se opet pojave….[smiley15]

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close