Ingra je se izvlačila da nemože isplatiti kamate po obveznicama zbog blokade računa. Ne vidim kako će se IGH izvući od plaćanja kamata, jer njima je račun odblokiran, samo što je prazan, pa dođe na isto![emo_ooooo]
Koliko sam ja cuo nekima su nesto i placali ovih dana.
Ingra je se izvlačila da nemože isplatiti kamate po obveznicama zbog blokade računa. Ne vidim kako će se IGH izvući od plaćanja kamata, jer njima je račun odblokiran, samo što je prazan, pa dođe na isto![emo_ooooo]
Koliko sam ja cuo nekima su nesto i placali ovih dana.
[/quote]
mislim da je racun odblokiran zbog raznih Kompenzacija i cesija…
blokadom racuna one postaju nelegalne pa stoga i jest racun odblokiran ( ispravite me ako grijesim )
da ne nastane veca steta , a mozda i da se mogu javiti na natjecaje…
vidi primjer cacicevog poduzeca….papa posao na plesu s obzirom na situaciju u tvrtki
što li je sad ovo… ca 15 x veći dug prema poreznoj…?
zar nisu 09.05. objavili da je dug prema poreznoj cca 9.400.000 KN…
a danas 149.900.000 kuna …???
Vjerovatno su se na naplatu prijavili neki drugi vjerovnici.
Nisu li kratkoročne obveze 550 mil kn.
Dug prema državi je prema zadnjem izvješču samo 35 mil kn.
Da je bar 150 kako se ovdje navodi,otpisali bi barem 120.
U očekivanju predstečajne bilance ,sve se produžlo za 14 dana.Da se nebi pojavio neki novi ĐURO,kao u INGRI koji bi mogao dati obvezujuču ponudu i sve još produžiti za pet šest mjeseci.
Treba sve napraviti da se nastavi poslovanje.Država će to podržati,to je barem jasno!
I dalje pitanja:
koliki će biti otpisi dugova
koliki će biti novi broj dionica
kolika će biti cijena dokapitalizacije
da li će i sadašnji vlasnici imati pravo na dokapitalizaciju
Jasno je da ništa nije jasno.
Koliko trebaju isplatiti kamatu za obveznice?
Koliko trebaju isplatiti kamatu za obveznice?
pa nije teško izračunat…
IGH-O-176A
Oznaka V.P.
IGH-O-176A
ISIN oznaka
HRIGH0O176A8
CFI oznaka
DCFUAR
Datum uključenja u dep.
06.06.2012
U poravnanju i namiri
Da
Uključen u PiN
06.06.2012
Isključen iz PiN
06.06.2017
Naziv izdavatelja
INSTITUT IGH, D.D.
Naziv V.P.
INSTITUT IGH, D.D./OBVEZNICA IGH-O-176A
Izdana količina *
10.000.000
Nominalna vrijednost
Valuta nominalne vr.
EUR
Datum izdanja
06.06.2012
Datum isteka
06.06.2017
Udjel nedospjele glavnice
1
Udjel neisplaćene glavnice
1
Učestalost dospijeća
polugodišnja
Kamatna stopa (godišnje )
9 %
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:869729668281501::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE,P2_PROCESS_MESSAGE:VSK43J,31,IGH-O-176A,Pregled podataka za vrijednosni papir:
Prostorno-prometna studija cestovno-željezničkog sustava šireg područja grada Zagreba koju su izradili IGH, zagrebački Građevinski, Arhitektonski i Prometni fakultet, Institut prometa i veza te željezničko projektno društvo predviđa prve metro linije do 2018. godine. Tada bi u prometu trebala biti metro linija M2 u smjeru zapad – istok, zatim metro linija Glavni kolodvor – Ulica grada Vukovara – Most slobode – Avenija Dubrovnik – Sv. Klara.
Prometovalo bi se prosječnom brzinom od 40 km/h, dok sadašnje tramvajske linije prometuju brzinom od osam do 11 km/h. Od Žitnjaka do Črnomerca put bi trajao samo desetak minuta.
Cijena: između 600 milijuna i 1,14 milijardi eura
Veli Bandić gradimo metro
Porezna uprava blokirala račun zbog 149,9 milijuna kuna duga. [emo_vrtimise]
pocelo sa 9 milja..fino fino..sto ce ovdje jos isplivati hebemti …
Kostura u ormaru kao u priči, a priča da nove dionice idu po 50 kuna.
Uprava se nada … ?? Zar nisu neki ovdje ne tako davno tvrdili da je sve već dogovoreno sa vjerovnicima…[emo_zacudjen]
http://www.zse.hr/default.aspx?id=45953
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/x3IiMHG89VCweowOexnoVw==.pdf
O ovome sam jučer pisao i sada možete zajedno sa mnom i sami čitati. Početak još jedne “dubioze” a kraj “nadam se” kao što se i uprava “nada”!