Ovi u IGH obično vijesti plasiraju 10 min. do 16 h petkom. A to je preksutra. Valjda neće iznevjeriti dosadašnju kraću tradiciju.
pogledaj si na stranice skkd drugi četvrtak nakon 8:00 ..[emo_namigusa].
To vam je ZB Invest, jedan od njihovih fondova
[/quote]
Mirko pazi metak.
A ZABA je i veliki vjerovnik,pa vjerovatno znaju i buduću cijenu dokapitalizacije.
Tipujem na 100 do 200.
Ako je 100 ići ćemo prema Bv.a s obzirom na sadašnji od 300 kn dokapitalizacijom 2 mil dionica po 100 BV pada na 125.
Sa očekivanim prohodima iz osnovnogh poslovanja od cca 500 mil kn IGH bi vrijedio barem o,7 P/S tj tržišna kapitalizacija od cca 350 mil kn ili 155 kn po dionici.
Ako bi bilo pravo na dokapitalizaciju ostvarili i mali dioničari,sadašnji vlasnici na jednu dionicu dobiješ dvije.
175 +200=375 prosječan ulaz 125 ,zaradfa 20% za dugoročne/šest mjeseci do jedne godine/
Mislim da bi se u tom slućaju i malim dioničarima trebalo udjeliti pravo na dokapitalizaciju.
Eventualna veća cijena dokapitalizacije od 200 ili više bi donijela visoku
dobit.
Nadam se da ću izaći iz VART i ponovno se vratiti u IGH,ako me struja ne odnese u neke druge sfere!!!!!!!
U IGH bi moglo doći do smirivanja.Tu smo blizu dna.Naravno ne tehnički,nego na temelju predpostavki.
Opasnost:mali dioničari imaju mali broj glasova da bi se zaštitili od totalne deraćine!!!!!
Dana 30.05 DUG/KAPITAL =1109%, Dugoročni dug/kapital 423% i neprekidno raste. Plus kamata na obveznice 9%…
andy daj molim te skontaj koliko je to po dionici duga
pa će mnogima biti jasnije
IGH kupujem i samo kupujem,prosjek 200kn.Svjesna sam gubitka,rizik je velik,ali i moguć veliki dobitak-dakle čista kocka.Vjerujem u IGH i 700 pametnih glava.Uostalom ,zar bi jedan Čović ili Rus ulagali u nešto što ne vrijedi ništa.Vrijeme će pokazati svoje.Teško je govoriti o vrijednosti firme koja je danas u silnim gubitcima, a već sutra može biti u velikim dobitcima-ovisi o ugovorenim poslovima i lobiranju velikih…..Zato hrabri udarajte po bidu, a oni koji ne vjeruju u IGH ,nek nas pošdede svojih komentara
IGH kupujem i samo kupujem,prosjek 200kn.Svjesna sam gubitka,rizik je velik,ali i moguć veliki dobitak-dakle čista kocka.Vjerujem u IGH i 700 pametnih glava.Uostalom ,zar bi jedan Čović ili Rus ulagali u nešto što ne vrijedi ništa.Vrijeme će pokazati svoje.Teško je govoriti o vrijednosti firme koja je danas u silnim gubitcima, a već sutra može biti u velikim dobitcima-ovisi o ugovorenim poslovima i lobiranju velikih…..Zato hrabri udarajte po bidu, a oni koji ne vjeruju u IGH ,nek nas pošdede svojih komentara
Za jedno par godina, dok stekneš ulagačko iskustvo, ako do tada ostane štogod u novčaniku, smijat će te se ovim svojim komentarima.
Ovo mi izgleda kao onaj partizanski uzvik u 2 svjetsko ratu: Drugovi naprijed, ja ću za vama! – Drugovi nazad, ja ću pred vama!
Ima ovaj skrbnički ZABE dovoljno municije da Vas “nafila”! I dalje traje iskrcavanje po “partizanskim junacima”. (- 177)
Zato: Drugovi, samo hrabro naprijed, u proboj, ja ću za Vama (na oko 50-tak po slobodnoj procjeni).
Radić nije znao detalje o suradnji IGH i Coninga…???
http://www.vecernji.hr/biznis/coning-zbog-predstecaja-izgubio-posao-plesu-clanak-529009
Kaj je se dešava, kupnja raste. Nije valjda, da je dno postignuto jučer?
Dno sigurno ne, ali trenutno je gotova prodaja.
Morate malo podignuti cijenu da bi zagrebačka banka mogla nastaviti sa prodajom.
Zašto PBZ ne prodaje,pa Cro osiguranje PBZ-a su suvlasnici ZABE,nisu valjano informirani ili uživaju u gubitcima, ili ovo ide gore
Zašto jedni prodaju, a drugi kupuju? To je vječno pitanje. I jedni i drugi su u pravu – barem privremeno. Ovdje je toliko vjerovnika da nitko ne može predvidjeti kako će sve završiti. Možda neki znaju više, ali nitko ne zna sve. I Stipić grupa je neslavno završila, a u Ban centar je dovedena spašavati IGH. U ovoj priči dovoljno je da se udruži više manjih vjerovnika, podizvođača u nekim projektima i GAME OVER. Tko zna i kako će banke ovdje odigrati. Rus sigurno mjerka, ali ovdje mu više nitko ne može ništa garantirati, a dugovi su već preveliki da uđe ozbiljnije u igru. Ako banke popuste ostaje, ali zašto baš njemu. Čije su to banke? Sad je sigurno lakše cijena raste, možda se pojavio neki bogati Indijac. Nikad ne znaš. Najpravednije bi bilo da država u svoj dug koji je sigurno veći od navedenog uzme Institut natrag, spoji ga s fakultetom, a ovi koji su se igrali Donalda Trumpa neka nastave sami uz pomoć banaka.