@ lopina
Ipak si trebao sačekati objavu bilo kakvih vijesti o dokapitalizaciji koliko i po koliko. Premda, neće proći dugo vremena kada će mnogima biti žao što nisu ulazili na ovim cijenama. Lakše je piskarati po forumu, nego se uhvatiti u koštac sa ulaganjima i preuzeti rizike potrebne da bi se zaradilo.
Ja i dalje vjerujem da će dokapitalizacija biti samo 50 milijuna kuna koliko je dovoljno i koliko je predviđeno da se namire dobavljači. Banke nisu u toj priči. Njih će se rješavati nekretninama, kojih fala onoj stvari ima dosta.
Osim toga ne znam niti tko bi ovog trena bio spreman dati veću lovu u ovoj priči.
Jedino možda ako se uz Konsolidatora i Rus (koji trenutno vrši dubinsko snimanje firme ne bez razloga) odluči za dodatne dionice i preuzimanje kontrolne količine, jer kako rekoše neki dan u Dnevniku da je Rusija jedno jako veliko gradilište. IGH u Moskvi već ima svoj ured. Ostaje samo sačekati da se počne s objavljivanjem vijesti.
Dokap može biti max 52,8 miliona kuna-to je skupština,no,i uprava već prije izglasala-zse-igh,a normalno da banke neće imati veze sa tim,a ni mali dioničari-očekujem preuzimanje kontrolnog paketa od strane g.Mezhibovskog ili nekog uz njega[emo_smijesak]
Izasao jos davno iz ovog cuda! Pregrizao manji gubitak i sto je tu je!
Ali nije mi jasno kako neki jos uvijek vjeruju mada se i po postovima vidi koliko su prozirni…
Branitelj kao da je po slovu placen! 😉
@CoRot2em
puno si od tada (22.01.2013) kupio i veselo prodao…??? prejak si… veselo prodao po nižoj… ili…?
http://zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=IGH-R-A
… ili ???
Ovi u IGH obično vijesti plasiraju 10 min. do 16 h petkom. A to je preksutra. Valjda neće iznevjeriti dosadašnju kraću tradiciju.
Vidim da je ova dionica mnogima interesantna,ima ovde dosta ljubomore na one koji udaraju po bidu.Kupujem kad su drugi u očaju i drhte im ručice po asku.Nije problem kupovati jeftinu robu kad je na rasprodaji, pa ako se i raspadne gubitak nije veliki-uostalom disperzijom gubitka nikakvog i nema.Banana u izobilju
Mislim da branitelj ima pravo,ja se punim i dalje ću se puniti.Uostalom cijena je niska, ne mogu puno izgubiti, puuuuuuuuuuuuuno manje od onih koji su ovu dionicu kupovali po puuuuuuuuuuuuuuuuno većoj cijeni.Ovde se kocka isplati-oni koji prodaju ovako nisko zažalit će i to uskoro[emo_smijeh]
Dobar ovaj skrbnički! Jedna po asku , a onda stotinu po ovčicama na bidu koje su već uplašene kako će im izmaći "obilata paša"! Dok je Vas nema ni potrebe da se niže spušta! A kada nestane ovčica, onda idemo na kotu 150 da namamimo nove![emo_smijesak]
Tamo će te tek misliti kako je "bagatela"! Naravno džep će već biti prazan, pa će te prodavati druge pozicije da se opet malo "omrsite"! Mislim da smanjite prosjek!
Može kota i do 50,30,20,10……01 -stalno sam u igri,džepova imam jako puno, tek se jedan napola izpraznio
[/quote]
http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:0::NO:RP::
Zagrebačka banka i dalje prodaje
moje je mišljenje da će nakon što 2 dioničar proda svoje dionice,poletjeti solidno kao što je bio slučaj sa ingrom nakon što je pbz izašao ,i onda opet pad na stare razine …
nemam igh
Vidim da je ova dionica mnogima interesantna,ima ovde dosta ljubomore na one koji udaraju po bidu.Kupujem kad su drugi u očaju i drhte im ručice po asku.Nije problem kupovati jeftinu robu kad je na rasprodaji, pa ako se i raspadne gubitak nije veliki-uostalom disperzijom gubitka nikakvog i nema.Banana u izobilju
Ova dionica jest interesantna jer ima najveći jaz stvarne i realne vrijednosti od svih na ZSE. IGH ne samo da trenutno vrijedi -nekoliko stotina kuna nego taj dug i dalje raste a ima vodstvo koje je puno manipulacija i muljaže. Objasnite molim po kojem to kriteriju se IGH prodaje na “rasprodaji”?
To vam je ZB Invest, jedan od njihovih fondova