IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo jučer Zaba opet iskrcala dio tereta a brod je pun. Ide Igh na trideset kuna ako sve bude u najboljem redu. Dovoljno je samo dobro pogledati radićevu facu tj oči i znat ćete sve. Nema ovdje više trave zelene, ne ne.
A najbolji su mi ovi što “trejdaju” na Igh kao CoRot hehehe
Tako i Inverter “trejda” na Ingri [emo_ooooo]

2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 4.167 2,63 Skrb. račun
a ima je 4462

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Mozda prodaju jer misle kako mogu kupiti još jeftinije

Pravi igrači koji prodaju ne misle nego 100 % znaju da će kupovti IGH do 40 kuna a neznalice su ostale na brisanom prostoru.

ZABA je u tjedan dana “iskipala” po “braniteljima” 1783 komada. Vjerovatno su Vam jako zahvalni što “objeručke” prihvaćate njihove “Trojanske konje”! LP!

Mene zanima jedna stvar. Branitelj govori da je IGH jedna od najboljih firmi u Europi koja se bavi ovom vrstom posla. Dajte mi onda navedite jednu kompaniju koja se bavi ovim poslom u Europi da usporedimo. Navedite ime i ticker.

Sad treba kupovati kad je nisko jel tako? Ili je nisko bilo na 450, 400, 350, 300. Pravo pitanje je hoće li IGH uopće preživjeti. O vrijednosti dionice sad nitko ne vodi računa jer je nema. Da to fondovi međusobno prebacuju novac je van svake pameti. Njih se promatra i sigurno ne bi ulazili u takvu ludost nakon svega što su napravili za ZSE. Ovo što postoji na burzi, mislim na trgovinu IGH dionicom, a i nekih drugih, ostaci su nekadašnjeg razmišljanja, vrijednosti, štogod. Ljudi trguju snovima, a njihova cijena nema osnovicu na intrinzičnoj vrijednosti. Zbog toga mi je ovo nevjerojatno zabavno promatrati, čekati kraj Uprave, Nadzornog odbora i pravednu kaznu.

Hvaljen Isus i Marija!

Danas ronimo prema 150 kuna.

Danas ronimo prema 150 kuna.

nečemo danas roniti na 150 ali danas je prvi dan kada če se trgovati ispod 200kn
ne znam kako če to pomoči tehničarima jel to gap iz 2001 ili 1999[emo_smijeh]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

upitnik9@
Kolega pustite ih neka uskaču! Badava Vam je ovdje takvo što pisati. Pohlepa i san o brzoj zaradi su uvijek bili jači od zdravog razuma.
Ako sam bilo koga spasio od kupnje ovog “Titanica” i time ga lišio gubitka i boli, drago mi je. Ostali koji se inate, platit će skupu “školicu” pa će barem u budućnosti biti oprezniji.
Da se razumijemo, mi ne rušimo vrijednost dionice nego spašavamo nove neinformirane od gubitka. Cijena na koju ovo ide je odavno zacrtana, i dionica će doći na tu nisku razinu i bez našeg pisanja. Ugodan dan!

Sva kaj tu nagađaju razno razne stvari bez ijedne činjenice bumo čuli za mjesec -dva.[emo_smijesak]

ps-pogledajte si one skrivene manipulatorske naloge na asku

Sva kaj tu nagađaju razno razne stvari bez ijedne činjenice bumo čuli za mjesec -dva.[emo_smijesak]

ps-pogledajte si one skrivene manipulatorske naloge na asku

ako neki ne završu u vrapće

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Mene zanima jedna stvar. Branitelj govori da je IGH jedna od najboljih firmi u Europi koja se bavi ovom vrstom posla. Dajte mi onda navedite jednu kompaniju koja se bavi ovim poslom u Europi da usporedimo. Navedite ime i ticker.

A što EU misli ili ne misli o IGH…?

“… IGH je stavljen na svojevrsnu crnu listu EU-a: dužnosnici u Bruxellesu javno su obznanili da je IGH pod suspenzijom, odnosno da se njihova eventualna ponuda uopće neće ni razmatrati, a da će na natječaju biti diskvalificiran i bilo koji drugi konzorcij u kojem bi se možda nalazio IGH…”
http://limun.hr/main.aspx?id=745834
“…Ukoliko se taj projekt kvalificira, njegova će se realizacija iz EU fondova financirati s 85 posto sredstava…”
http://www.dubrovnikpress.hr/index.php?option=com_k2&view=item&id=6668:kad-se-most-bude-financirao-iz-eu-ne%C4%87e-biti-mogu%C4%87e-tri-puta-bojati-tunele&Itemid=68

New Report

Close