Svi koji nemaju dionice a na bidu su do 150 kuna mogu biti sigurni da će ih imati.
Ma na 50 kuna možda kupiti sve iznad je prerizično.[emo_palacd]
U revijalnom tonu nastavljamo.
Zagrebačka banka prodaje i Raiffeisen prodala.
Sto znaci kada najveći vjerovnici prodavaju dionice?
Imaju info i izlaze da se spase.
Dokaz
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A
Njima je ovo dobra cijena za izlazak, a vama dobra za ulazak. Tko grijesi? Vi ili oni koji imaju info o dokapu
Ovo je TOP 2. prodao 21.05. … a što se dešavalo 22.05., 23.05., 24.05. tek ćemo znati danas za 22.05., sutra za 23.05., a prekosutra za 24.05. …
btw: imate vi možda uvid koliko tisuća je trenutno na kupnji u ispod 12 Kn? oko 6.000 komada ili …?
Zašto nitko ne želi postati/dokazati te silne poslove u vrijednosti 500 milijuna kuna.
Koji su to poslovi?
Pa ako su ugovoreni (mora postojati pisani trag koji se zove UGOVOR).
Gdje je isti?
Koji su to poslovi?
U kojoj zemlji?
Kakvi su uvjeti?
Postotak koji IGH dobiva?
a di je jure s tim famoznim vjestima koje je najavio u petak,nije vrag da je zabančio
kupovat IGH po ovim cijenama nema smisla kad se ništa ne zna oko cijene novog dokapa
eventualno uletit na 100-120 kn radi odbijanca i to je to
Zašto su ovdje svi nestrpljivi? Polako, po redu. Sve će izaći na ZSE. Čemu panika? Stavite svi bid naloge na 50 kuna i odmarajte se. Čemu takav grč? A čak još niti nemate dionice. A imat ćete?
Zašto su ovdje svi nestrpljivi? Polako, po redu. Sve će izaći na ZSE. Čemu panika? Stavite svi bid naloge na 50 kuna i odmarajte se. Čemu takav grč? A čak još niti nemate dionice. A imat ćete?
U revijalnom tonu nastavljamo.
Zagrebačka banka prodaje i Raiffeisen prodala.
Sto znaci kada najveći vjerovnici prodavaju dionice?
Imaju info i izlaze da se spase.
Dokaz
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A
Njima je ovo dobra cijena za izlazak, a vama dobra za ulazak. Tko grijesi? Vi ili oni koji imaju info o dokapu
Ovo je TOP 2. prodao 21.05. … a što se dešavalo 22.05., 23.05., 24.05. tek ćemo znati danas za 22.05., sutra za 23.05., a prekosutra za 24.05. …
btw: imate vi možda uvid koliko tisuća je trenutno na kupnji u ispod 12 Kn? oko 6.000 komada ili …?
[/quote]6361[emo_smijeh]
Opet nešto loše se sprema na IGHauuuu
[emo_ooooo]
Ništa loše se ne događa.Čak me zarinjava kako se sve razvija potpuno očekivano i logično.A sve što je logično na ZSE je jako zabrinjavajuče.
Kao da se zna od strane inseidera svi parametri u predstečajnoj i dokapitalizaciji.Kada ću i ja postati barem ravnopravana, ne ravnopraviji,kao neki.
Za med i mlijeko ćemo pričekati!!!!!!!
u zadnja 3 tjedna 2 veća dioničara koji su bili na 2. i 4. mjestu u top 10 prodali su preko 2000 dionica, a oni su sigurno bolje informirani od malih ulagača koji na ovim cijenama kupuju jer misle da je jeftino.
neće me iznenaditi ako cijena dođe na 100 kn pa tu naprave novi dokap jer sve mi izgleda da ide u tom pravcu
pozdrav