IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A potom … Restrukturiranje Instituta IGH kroz predstečajnu nagodbu
Rješavanje svega što nije core business. Čekanje novih vijesti iz Rusije, sa Kosova itd, itd.

jedno je što vi želite da uskoro dočekate… a drugo što ćete dočekati… jer niti je IGH još dostavio većinu tražene i potrebne dokumentacije… niti se nezna dali će revizor, a nakon uvida u sada činjenično stanje… dati pozitivno ili negativno mišljenje… niti se nezna dali će nagodbeno vijeće prihvatit ili odbacit prijedlog… niti se nezna koja će biti ukupna potraživanja svih vjerovnika…. a još manje se zna dali će večina vjerovnika uopće prihvatiti plan… dakle… ipak je još malo previše ????? za sada… tako da mislim da će vam se ovaj postupak, a za sada neizvjesnim ishodom…. još podosta odužiti…
[/quote]

Vi ste veliki manipulator i l…,gdje su vam dokazi da igh nije dostavio nekaj kaj je trebao,sramota,to nisam očekivao od vas,ali moja greška
[/quote]

Budući da me neargumentirano smatrate manipulatorom… u ponedjeljak prije podneva ću vam prezentirat sadržaj ovog zaključka nagodbena vijeća od jučer:
Klasa: UP – I/110/07/13-01/4279 Zagreb, dana 24.05.2013
Ur. br: 04-06-13-4279-15
Nagodbeno vijeće: ZG07

a dotad lijepi vam pozdrav…

Treba još brdo “papirića” dostaviti na razmatranje! Daljnih 15 dana “roštiljanja”!

top 10 opasno krati pozicije…ocito se nesto gadno valja iz brda..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Dvije vodeće RH banke ovaj tjedan prodavale a vi i dalje lupate po istome.
Raiffeisen Bank i Zagrebačka zajedno prodale cca 3000 dionica.

Rekao bi branitelj to nije ništa, ali oke onda valjda ima 30000

Eto i dokaza

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A

Kao prvo nisu banke,nego SKRBNIČKI RAČUNI kod navedenih,prošli tjedan 1488 komada,strašno-jedini kaj ima znakoviti broj ,akcionar 20 000 komada,vidim nije prodao nijednu,a sa kojim ciljem se ova dva skrbnička igraju tj.srušili cijenu i drže je na ovoj mizeriji-vidjećemo brzo[emo_smijesak]

Treba još brdo "papirića" dostaviti na razmatranje! Daljnih 15 dana "roštiljanja"!

Kolega,IGH je dobio deblokadu računa u roku 7 dana od pokretanja zahtjeva za psn,ovaj zahtjev od fine isto u rekordnom roku-usput,da li znate ijednu firmu koja je to uspjela u tim rokovima?Na restruktuiranju radi priznata međunarodna tvrtka KPMG, i u čemu je problem,nijedna firma nije ušla u psn,a da nije morala nadopunjavati dokumentaciju.
Kaj se tiče roštiljanja,možda ste vi na roštilju,a investitori imaju vremena na bacanje.[emo_smijesak]

Pozdrav svim “ulagačima” IGH. Molim sve koji su potencijalni ulagači u ovu tvrtku da obrate pozornost na moju ocjenu napisanu na rezultat poslovanja 2012(izvješće od 01.02.2013.). Tada je vodstvo tvrtke na kraju svog ekspoze-manifesta napisalo “vrijednost dionice je 731,34Kn po dionici”. Već tada je dionica vrijedila 0 kn(nula kuna). Sada je situacija još paradoksalnija jer se IGH trži po Booku većem od npr HDEL ili VDKT tj. tvrtkama kojima ne prijeti stečaj. Ovo pišem jer je IGH dionica s najvećim jazom tržišne i realne vrijednosti tj. najprecjenjenija dionica na ZSE.

lopina@
Kolega lopina brana na 230 je “umjetna”, a služi samo zato da se ZABA iskrca po što većoj cijeni. Toga sam se na Ingri nagledao zadnjih godina. Kada odluče da se maknu sa te “kote” slijedeća “brana” je na 150. Tada ulijeću novi “branitelji” da uhvate “dno” jer pohlepa će pobijediti zdrav razum. Dno je još daleko, a profitirat će samo oni koji su imali hrabrosti iskakati na 250 i 300, spremili keš na brokerski i suzdrže se dovoljno dugo od bilo kakve kupnje.
To upravo rade ovo dvoje iz top 10. Njihova prednost je u tome što otprilike znaju do kud nisko ovo ide. Ostali ne prodaju jer su u strahu da će čim prodaju nekim čudom dionica skočiti 100%, iskrsnut će neki posao u Rusiji i slične utopije koje ih blokiraju da zdravorazumski prosuđuju. To im je psihološka zamka zbog koje će trpiti još veći gubitak. Tak to ide i tako je zacrtano, ustaljeni psihološki obrazac.

lopina@
Kolega lopina brana na 230 je "umjetna", a služi samo zato da se ZABA iskrca po što većoj cijeni. Toga sam se na Ingri nagledao zadnjih godina. Kada odluče da se maknu sa te "kote" slijedeća "brana" je na 150. Tada ulijeću novi "branitelji" da uhvate "dno" jer pohlepa će pobijediti zdrav razum. Dno je još daleko, a profitirat će samo oni koji su imali hrabrosti iskakati na 250 i 300, spremili keš na brokerski i suzdrže se dovoljno dugo od bilo kakve kupnje.
To upravo rade ovo dvoje iz top 10. Njihova prednost je u tome što otprilike znaju do kud nisko ovo ide. Ostali ne prodaju jer su u strahu da će čim prodaju nekim čudom dionica skočiti 100%, iskrsnut će neki posao u Rusiji i slične utopije koje ih blokiraju da zdravorazumski prosuđuju. To im je psihološka zamka zbog koje će trpiti još veći gubitak. Tak to ide i tako je zacrtano, ustaljeni psihološki obrazac.

Profitiraće svi koji znaju i mogu čekati,a to vas očito i boli[emo_smijesak]

http://www.vecernji.hr/biznis/igh-bankama-vratit-cemo-kredite-kad-prodamo-projekte-clanak-554670
….bitno…Plan predviđa da se oko 400 miliona kuna obaveza prema bankama vezanih za projekte poput Nade Dimić,Forum centar u Zadru,Radeljić u Dubrovniku te Galižane, koji već dvije godine opterećuju poslovanje stave u stanje mirovanja dok se ne prodaju.(dakako radi se o atraktivnim lokacijama tj. vrijednost je neupitna).IGH bi ubrzao prodaju projekata i tražio partnere koji bi ih preuzeo. Također banke bi morale pristati i na “dizanje” sudužništva s kredita plasiranih u Ban centar i Bundek centar ( to se ne vodi u bilanci a radi se o 860 milijuna kuna) nakon čega bi tvrtki ostalo otlaćivati 200 milijuna kuna kredita.

Ovdje još fali stavka o sudužništvu u tvrtki sportski grad koja je izgradila Spaladium arenu u Splitu ( nisam siguran mislim da imaju 30%učešća) a na koju se odnosi vjerojantno oko 150-200 milijuna kuna duga ali projekat nije dovršen treba izgraditi poslovni toranj a to će se riješiti tako da će grad split i vlada preuzeti projekat jer su ostala dva sudužnika(konstruktor i dalekovod) na koljenima.Biće to za split dobar projekat.
Ipak je ovo KPMG-ov plan …i to ima težinu

…najbitnije…..Očekuje se objava informacije o dva unosna posla iz Rusija.
Šećer na kraju ….nemoguće je da Jure ovo preživi (poslovno dakako inače sve najbolje mu želim)…

Prognoze o kretanju cijena na zse-u ostavljam “grahovcima”

DAJ PET !!!

Profitiraće svi koji znaju i mogu čekati,a to vas očito i boli[emo_smijesak]

Koji znaju je ključno!

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Jedno pitanje – zar nije Jure izjavi (igh) da ce objaviti poslove u Rusiji?
Zar ne bi trebao izvijestiti investitore o tim poslovima?
Izvijestiti zse.hr ?

Ne?

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

….bitno…Plan predviđa da se oko 400 miliona kuna obaveza prema bankama …. stave u stanje mirovanja

a koji je interes banaka za tako nešto???? one moraju konačno očistiti bilance, a ne gurati probleme pod tepih još 5 godina!

…najbitnije…..Očekuje se objava informacije o dva unosna posla iz Rusija.

ta 2 posla iz rusije bombastično ste najavljivali još za prošli tjedan i NIŠTA…a mogu se kladiti da niti ovaj tjedan od njih neće biti NIŠTA….

New Report

Close