IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije neki dan jedan dužnosnik iz poljske je izjavio kako je oduševljen našom cestogradnjom a da su oni neuspješno odradili neke poslove u toj branši u Poljskoj znači nije da baš ne znamo ništa.
Po meni IGH ima budućnost ali dakako dosadašnji direktor Jure Radić treba otići s čelnog mjesta jer je svojom pohlepom i doveo firmu u ovu situaciju.
Mislim da je trenutno Vlado Čović pokazao kako se uspješno vodi tvrtka (ZG-Montaža)a ima li dosta novca da dokapitalizira tvrtku i da li su banke i vjerovnici spremni stati iza njega ne znam ….. ne vidim nekog drugog …… ili onaj rus ali o njemu ne znam baš ništa ali u Rusiji ima posla za idući 100 godina a on bi treba biti ulaznica …..Rusi nas vole vidite da su i Medveščak primili u svoju ligu

DAJ PET !!!

http://www.poslovni.hr/hrvatska/strane-tvrtke-nece-dobiti-poslove-na-novom-putnickom-terminalu-242208%5Bemo_smijesak%5D

Kad je Igh bila na cca 2500 kn ,pisao sam da ne vridi ni 700, bilo je prijetnji u inboxu…
Ljudi moji nikada nisam nikoga navlacio,niti namjeravam. Isti slučaj sa ingrom…

Pa naravno da moramo štiti vlastite interese. Drugo nije bilo niti za očekivati.

‘Strane tvrtke neće dobiti poslove na novom putničkom terminalu’

Jedan mali detalj: Predstečajnu nagodbu nisu pokrenuli vjerovnici, nego sam IGH. Njima (vjerovnicima) očito nije sila brza naplata potraživanja. Pa valjda onda nema niti razloga za nekakve prisilne naplate i slično. Ako do toga i dođe, imaju se od čega naplatiti, fala onoj stvari. Nekretnina za prodaju ili dati bankama koliko hočeš. Ako je na tim nekretninama i hipoteka, onda je brige još manje.
Sve je pod kontrolom, samo smireno.

Jedan mali detalj: Predstečajnu nagodbu nisu pokrenuli vjerovnici, nego sam IGH. Njima (vjerovnicima) očito nije sila brza naplata potraživanja. Pa valjda onda nema niti razloga za nekakve prisilne naplate i slično. Ako do toga i dođe, imaju se od čega naplatiti, fala onoj stvari. Nekretnina za prodaju ili dati bankama koliko hočeš. Ako je na tim nekretninama i hipoteka, onda je brige još manje.

Ništa nije pod kontrolom.Blokada računa,predstečajna nagodba moguća i sve to planirali vrla Uprava.Malo morgen.IGH se ljulja kao brodić u oluji.U taj brodić su ukrcani sadašnji dioničari koji očekuju da će ih spasiti,a oluja sve jača.
Ako su se dogovorili sa 2/3 vjerovnika tada će predstečajna proći.A što ako nisu.Totalna neizvjesnost.kupujemo i prodajemo zatvorene pakete.Zašto bi bio smiren ako ne znam što je unutra.Da li biser ili gov..

Magla svugdje,magla oko nas.
Ali kako očekujemo poziv za Glavnu skupštinu barem ćemo znati da li se cijenja nominale mjenja i kolika je minimalna cijena dokapitalizacije,a kada bude poznat i prijedlog predstečajne nagodbe možda bi mogli nanjušiti i konačni broj dionica koje će IGH imati,kao i saznati tko će imati pravo na dokapitalizaciju.

Činjenica je da je IGH na koljenima i kao posljedica toga je pad vrijednosti
sa nekih 800 nakon prve dokapitalizacije na sadašnjih 230 i to na štetu vlasnika dionica.Da li je to dosta,ili je možda previše.
Čista kocka!!!!!!
Što ć biti dalje sa aspekta vlasnika IGH sa 260 tis dionica po 230 vrijedi cca
60 mil kn,gdje mali dioničari imaju oko 30% do 40%.Dakle oko 18 mil do
24 mil kn,što predstavlja minoran iznos.Bivši bogataši sa tisću dionica bili su
teški petnaestak miliona kuna.Sada je to spalo na 230 tis.
A sada su radio Milevu preuzeli špekulanti,pa ovo postaje zaista lijepi brodić
za ljuljanje.A za to ne treba puno novaca.

Prognoza:
Promjenljivo oblačno, sa naglim promjenama vjetra,uz česte nevere!!!!

Jedan mali detalj: Predstečajnu nagodbu nisu pokrenuli vjerovnici, nego sam IGH.

Gospon,nijednu ps nagodbu nisu pokrenuli vjerovnici. Vi se doista trudite biti prvak u neznanju.

Jedan mali detalj: Predstečajnu nagodbu nisu pokrenuli vjerovnici, nego sam IGH.

Gospon,nijednu ps nagodbu nisu pokrenuli vjerovnici. Vi se doista trudite biti prvak u neznanju.
[/quote]

A u čemu se vi trudite-objasnite ljudima na koji način ste došli do nepotpisanih dijelova iz odvjetničkog ureda-prije nego se službeni podatak o istom pojavio-te počeli objavljivati od početka rada zse,a baš na dan objave deblokade računa-slučajnost-sigurno nije -vaša manipulacija sigurno je[emo_mrgud]

Ništa nije pod kontrolom.Blokada računa,predstečajna nagodba moguća i sve to planirali vrla Uprava.Malo morgen.IGH se ljulja kao brodić u oluji.U taj brodić su ukrcani sadašnji dioničari koji očekuju da će ih spasiti,a oluja sve jača.
Ako su se dogovorili sa 2/3 vjerovnika tada će predstečajna proći.A što ako nisu.Totalna neizvjesnost.kupujemo i prodajemo zatvorene pakete.Zašto bi bio smiren ako ne znam što je unutra.Da li biser ili gov..

Magla svugdje,magla oko nas.

Ali kako očekujemo poziv za Glavnu skupštinu barem ćemo znati da li se cijenja nominale mjenja i kolika je minimalna cijena dokapitalizacije,a kada bude poznat i prijedlog predstečajne nagodbe možda bi mogli nanjušiti i konačni broj dionica koje će IGH imati,kao i saznati tko će imati pravo na dokapitalizaciju.

Činjenica je da je IGH na koljenima i kao posljedica toga je pad vrijednosti
sa nekih 800 nakon prve dokapitalizacije na sadašnjih 230 i to na štetu vlasnika dionica.Da li je to dosta,ili je možda previše.
Čista kocka!!!!!!
Što ć biti dalje sa aspekta vlasnika IGH sa 260 tis dionica po 230 vrijedi cca
60 mil kn,gdje mali dioničari imaju oko 30% do 40%.Dakle oko 18 mil do
24 mil kn,što predstavlja minoran iznos.Bivši bogataši sa tisću dionica bili su
teški petnaestak miliona kuna.Sada je to spalo na 230 tis.
A sada su radio Milevu preuzeli špekulanti,pa ovo postaje zaista lijepi brodić
za ljuljanje.A za to ne treba puno novaca.

Prognoza:
Promjenljivo oblačno, sa naglim promjenama vjetra,uz česte nevere!!!!

[/quote]

Kolega,maglu vi radite-kad nekaj pišete bilo bi poželjno da je istina

IGH IMA UKUPNO 264 170 DIONICA ,SASTOJI SE OD

IGH R-A 158 580 DIONICA SA KOJIMA SE TRGUJE NA BURZI
IGH R-B 105 590 IZDANIH KOD DOKAP I SA NJIMA SE NE TRGUJE NA BURZI(PRODANE PO 760 KUNA UZ DISKONT 24%)

Kaj se tiče nove dokap ,skupština,nadzorni odbor su već prije donijeli odluku o max. dokap za 52.800.000,00 kuna-igh zse,te ju mogu pokrenuti već i u pon ako žele.

Ako je trenutna situacija sa IGH po vama ok… čudim se da na nekom drugom mjestu ne slavite te sretno i bezbrižno uživate radi istog…

Još jedan iz top 10 polako napušta ovaj Titanic! ZABA smanjila za sada za 1488 komada ili cijelih 1%. Izgleda da im paše ova cijena oko 230 – 240 kuna za iskrcavanje. Eto Vam prilike da Vas “jeftino” nakrcaju, samo pazite da Vam poslije teret ne bi postao pretežak za nositi, jer slijedeće iskrcavanje bi moglo biti tek kada kormilo bude u zraku! LP!

Dvije vodeće RH banke ovaj tjedan prodavale a vi i dalje lupate po istome.
Raiffeisen Bank i Zagrebačka zajedno prodale cca 3000 dionica.

Rekao bi branitelj to nije ništa, ali oke onda valjda ima 30000

Eto i dokaza

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

New Report

Close