IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@CoRot2em
milsim da će zanimljivo biti kada svi vjerovnici prijava sve svoje tražbine sa uključenim zateznim kamatama na iste… [emo_vrtimise]

Kolega,igh već godinama plaća godišnje kamate po kreditima cca 50 miliona kuna godišnje,samo prvo tromj. su platili 10,7 miliona-zse-igh-izv.1kv.,zato se i žele riješiti tog duga prema bankama od 400 mil.,a očito i hoće[emo_smijesak]
[/quote]
mislim da brkate redovne kamate sa zateznim kamatama… a % ovih drugih je…?

Još kad bi objavili izvor tog podatka, možda bi vam netko i povjerovao, MOŽE LI DAKLE KONAČNO TAJ LINK NA TAKVO DUGOVANJE, U PROTIVNOM IDE PRIJAVA POLICIJI I HANFI.

Skinuta blokada s računa Instituta IGH
Institut IGH objavio je da su odblokirani računi te tvrtke, a temeljem rješenja Nagodbenog vijeća koje vodi postupak predstečajne nagodbe Instituta IGH.

Nagodbeno je vijeće naložilo Financijskoj agenciji (Fina) da s današnjim danom privremeno odblokira poslovne račune Instituta IGH, kako bi se spriječile teške i nenadoknadive posljedice za daljnje redovno poslovanje te isplatu plaća zaposlenicima.

Obzirom na gospodarski značaj dužnika i njegovu ulogu na hrvatskom tržištu u slučaju nastavka blokade računa dužnika nastupile bi teške posljedice, a koje bi se odrazile na veliki broj gospodarskih subjekata u Hrvatskoj, kao i na zaposlenike dužnika i njihove uzdržavane osobe, stoji u rješenju Nagodbenog vijeća.

Poslovne račune Instituta IGH blokirala je Porezna uprava 9. svibnja ove godine po osnovi dospjelih poreznih obveza u iznosu većem od 9,4 milijuna kuna. Prema dostupnim podacima, ukupna dugovanja Instituta IGH u trenutku predavanja tog prijedloga, odnosno 17. svibnja ove godine, bila su viša od 1,75 milijardi kuna.

Lijepo molim da se više ne prijeti sa policijom!
Hvala

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Ovdje se i iz aviona vidi da za Igh nema spasa. Nema se tu šta pričati,
Jure je stao na žulj krivom čovjeku a taj se neće smirit dok ga ne uništi.
Jedini spas za Igh je micanje Radića iz firme.
Možda se tad smiri mesožderov bijes poduprt najjačim zidovskim lobijima.
Ovo je samo moje osobno viđenje situacije oko Igh.
Posjedujem dionice Igh u minusu preko 100 % i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju.

Bojim se da ovo tone još za cca. 20% ako ne više u narednih 20 dana.

2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 4.462 2,81 Skrb. rač
ajoj drugi se iskrcava iz top 10
a imao je 5950

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Čini mi se da vas ima previše koji bi htjeli zaradit 50-75% u jednom danu, nakon objave ova dva velika posla u Rusiji, da bi vam to uspjelo. Morali biste prvo žrtvovat svoje dionice za spuštanje, da biste uspjeli kupit nesiguran broj dionica.

@ingroman

svi žele po 200, taman kod blokade. Baš me zanima hoće li to i uspijeti.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Tako stavimo 100 kom na 239 i krenimo plašiti ljude a stajat ćemo na bidu skupa, nije loše. Evo ja priznajem na 200 bih kupio 200 kom.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

IGH je dobio privremenu mjeru i odblokiran mu je račun.

Za povjerenicu predstečajne nagodbe je imenovana Davorka Huljev, koja vodi i predmet Industrogradnje. S obzirom da mjera traje kratko – do 3. lipnja, moguće je da će i odluka o otvaranju postupka biti ekspresna. Porezna je blokirala IGH zbog 10-ak milijuna kuna duga. Tvrtku zastupa odvjetničko društvo Madirazza i partneri. IGH je lani, prema revizoru KPMG Hrvatska, imao 524 milijuna kuna nekonsolidiranog gubitka. Uprava drži da će restrukturiranjem, prodajom imovine i dokapitalizacijom IGH podmiriti svoje obveze.

Posjedujem dionice Igh u minusu preko 100 % i ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju.

Kažeš da si s IGH u minusu preko 100% pri cijeni od 240 kn? A ako padne na 200 kn koliki će ti onda biti minus? Jel to neka nova matematika iz EU?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ajmo ljudi smanjit tenzije, nitko od nas ovdje nije toliko preglup da ga itko na išta nagovori, čekajmo objave i na osnovu njih trgujmo. Ova cjelodnevna vrijeđanja i navlačenja nemaju baš nikakvog smisla.

Kažeš da si s IGH u minusu preko 100% pri cijeni od 240 kn? A ako padne na 200 kn koliki će ti onda biti minus? Jel to neka nova matematika iz EU?
[/quote]
a moguće je i to 50% svoji + 50% od margin kredita jednako je 100%

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close