Kod sveg dugavanja IGH-a najviše bode u oči sportska dvorana spaladium u splitu a koju su gradili s konstruktorom i dalekovodom di imaju mislim oko 30 % udjela (ispravite me ako griješim) projekat nije dovršen i po važećem ugovoru je nemoguće ga dovršiti jer banke odbijaju daljnje kreditiranje i to tako već traje par godina. Najžalosnije da je bilo prijedloga da grad split i država preuzmu dvoranu i dovrše cjelokupan projekat di bi smjestile gradske,županijske i državne službe di bi bili svi na jednom mjestu što bi dakako olakšalo poslovanje i njima a finaciralo bi se prodajom nekretnina u centru splita (npr.zgrada banovine koja bi se mogla preurediti u hotel) koje sad koriste na više lokacija.I vuk siti i ovce na broju međutim …………jeli i za ovo kriva kriza …. ovo je kriza uma ,nesposobnosti, morala,zdrave pameti…..niko da čini dobro
Ajmo dalje, momci. [emo_smijeh]
To je podatak koji svi znamo odavna,piše vam stranicu,dvije prije[emo_smijesak]
Ajmo dalje, momci. [emo_smijeh]
Omjer duga i glavnice 456% ??? na dan 31.12.2012 ili na današnji dan…?
Mcincha*
nikada to nisam porekao ili tvrdio drugačije i nisam tvrdio da ce u stečaj.
Ali i sada tvrdim da je ovo previsoka cijena. Gle jednostavno mi se neda biti u minusu 50% u roku tjedan, dva. Ako tebe veseli gubitak oke, mene ne veseli. Tu sam isključivo zbog zarade.
A napominjem da je ovo punooo prevelika cijena za situaciju u kojoj se nalazi tvrtka, stanje u gradevinarstvu, u RH a da ne kažem da ce SAD morati odraditi korekciju cca 10% minimum, sto bi moglo dodatno pojačati pritisak na dionicu.
Zaključno, sigurno cu ući u igh ali tek kada cijena padne na realne razine, riješi nagodba i odblokira račun. Čuj možda cu morati kupovati po 300-400 kuna ali barem neće biti stresa, a kako sada stoje stvari kupovati cu za 100 ili manje!
Vremena imam, cash je na brokerskom računu, a strpljenja imam još od rođenja.
Pošteno, barem se ne predstavljaš kao dobročinitelj, evo stotka
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/RQKFOB1dSGXGXK8b9FdbsQ==.pdf
bravo, napokon dobre vijesti [emo_palacg]
Onda ide li se u uravnoteženje iza 15 sati? Kupnja lagano divlja, iako se ovaj sa 10H nalogom trudi zadržati.
Ja sam opet na bidu s prodanim, neki tek trebaju shvatiti da je ovo odlična vijest.
Čudi me da nitko nije pročitao sve…račun je odblokiran samo do 03.06.
Dakle …?
na str. 2
III. Privremena mjera iz točke I. izreke ovoga rješenja određuje do 03. lipnja 2013. godine.[/u]
Čudi me da nitko nije pročitao sve…račun je odblokiran samo do 03.06.
Dakle …?
na str. 2
III. Privremena mjera iz točke I. izreke ovoga rješenja određuje do 03. lipnja 2013. godine.[/u]
ZiZi, pa naravno da će se deblokada produžiti, to nije uopće upitno. Sad, eto, dioničari likuju tih sat-dva, ali kad dođe plan financijskog restrukturiranja, bit će ovdje tolika rijeka suza da je ni pelješki most neće moći prebaciti. [emo_smijeh]
Ipak, mislim da ću uletjet na 20 kuna, čisto iz zajebancije. [emo_smijeh]