IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pročitaj još jednom ovu rečenicu i razmisli što si napisao "Ali ako dokapitalizacija bude po 100 ode ovo ćudo na 150, ako bude
200 neće ispod sadašnje cijene".

1. Ti već mjesecima forsiras i uvjeravas kako je ovo best buy i smiješna cijena a minus je sve veći i veći
2. Biti ce kako banke odluče (nažalost kako i uvijek) a ne jako Rus ili bilo tko drugi želi
3. Sto nije jasno u ovome?
Daj ti još jednom pročitaj
[/quote]

Banke nemaju apsolutno nikakve veze sa dokap-inače iznos dokapa je poznat već iz izviješća 2011-zse-igh-koji je uprava i skupština izglasala tj. 52.800.000,00 kuna-a, na osnovi toga zakaj bi g.Mezhibovski i g. Čović prepuštali nekom firmu po nekakvoj mizeriji,a dali su 760 kuna za dionicu-uostalom ,tak i tak te dionice nebute vidjeli na zse,kao što nema ni IGH-RB-TRGUJE SE ISKLJUČIVO SA 158 580 DIONICA IGH-R-A-zato pojedinci smirite strasti.

Ukupna dugovanja 1,76 milijardi kuna. Boga pitaj kolika je imovina na papiru, a kolika na tržištu, ali teško da će se ovdje išta uspjeti dogovoriti bez smanjenja nominalne na deset kuna.

Ukupna dugovanja 1,76 milijardi kuna. Boga pitaj kolika je imovina na papiru, a kolika na tržištu, ali teško da će se ovdje išta uspjeti dogovoriti bez smanjenja nominalne na deset kuna.

Ja ne ulazim više u IGH dok cijena ne padne na 100 kn ili niže, opekao sam se već ovdje i novi minusi mi ne trebaju…osim toga uvjeren sam da novi dokap kroz predstečajnu nagodbu neće ići iznad 100 kn.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ja ne ulazim više u IGH dok cijena ne padne na 100 kn ili niže, opekao sam se već ovdje i novi minusi mi ne trebaju…osim toga uvjeren sam da novi dokap kroz predstečajnu nagodbu neće ići iznad 100 kn.
[/quote]

U firmama koje imaju toliku rupu da ne mogu isplatit nikog, a to je primjerice Konstruktor, Dioki ili sad vidimo i IGH, svi vjerovnici naplaćuju se u dionicama, i to nakon što se prehodno odreknu dijela potraživanja. A u tom slučaju, dokap imho neće ići iznad 10 kn po dionici. Burzovna cijena tu ne igra nikakvu ulogu.

[/quote]

G.Mezhibovski i g.Čović,vlasnici 35% IGH,koji su dionice plaćali 760 kuna,samo čekaju da vama prepuste firmu po cijeni karte za kazalište[emo_smijesak]

Od kud vam podatak o dugovanju kojeg ste naveli?

Da to je upitno jesu ta dugovanja po evidenciji IGH ili će biti kao i kod Dalekovoda.Prije stečaja Dalekovod je pričao o dugu o milijardu a kad su se javili sve strane u stečaju dug je narastao na 3,5 milijarde.Odnosno vrijedilo je duplo knjigovodstvo ili prikazivanje dugovanja koje se nekome sviđa ili ne sviđa.

[/quote]prenisko cekas…150-180 kn..

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Dokle seže ljudska slabost ovo je jedan od pokazatelja kad se pišu ovakve budalaštine o ovolikom “dugovanju” bez ijedne potkrijepljene činjenice. No još su slabiji oni koji ovo piju a najograničeniji oni koji od stabla ne vide šumu, odnosno od danasnje situacije ne vide budućnost. Alen Čović, sin Vlade Čovića a da ne govorim Vlade Čović ne bi povukli krivi potez i bacili svoj novac u vjetar ni pod koju cijenu. Kako “pročitati” njihove vidike kroz ovu cijelu situaciju ja neću davati smjernice ali pametni će to biti sposobni učiniti. Mnogi su izgubili novac, istina, no u mnogim dionicama, ne samo izričito u ovoj ALI jedno je finalan gubitak a drugo je trenutni gobitak i dolazak timinga kada taj izraz postaje suprotnost, odnosno dobitak. Svakom dioničaru svako dobro i strpljenja u glavi. Lp.

Od kud vam podatak o dugovanju kojeg ste naveli?
[/quote]

Evo ga, druže.

[/quote]

U firmama koje imaju toliku rupu da ne mogu isplatit nikog, a to je primjerice Konstruktor, Dioki ili sad vidimo i IGH, svi vjerovnici naplaćuju se u dionicama, i to nakon što se prehodno odreknu dijela potraživanja. A u tom slučaju, dokap imho neće ići iznad 10 kn po dionici. Burzovna cijena tu ne igra nikakvu ulogu.
[/quote]

Vi se ili pravite neuki ili ste samo u teškom pokušaju manipulacije.Firme koje spominjete nisu i nemaju nikakve imovine za prodati,te su svoje ogromne dugove morali mijenjati za dionice.IGH ima zemljišta i nekretnina -projekata u vrijednosti većoj od milijardu kuna,a bankama je dužan 400 miliona,te će se iste podmiriti od tih projekata,a dokap nema veze sa istima-te dionice tak nebute vidjeli ni omirisali na ZSE,kao ni IGH R-B.Moram ponoviti jer se ili pravite da nečitate,ili slabo vidite.NA ZSE SE TRGUJE OD PRVOG DANA IZDAVANJA SAMO SA IGH-R-A 158 580 KOMADA.Da li je jasnije[emo_smijesak]

Moš mislit kak će postojeća uprava o bilo čemu odlučivati. I moš mislit kako će dokap ići a da se gubitak iz prethodnog razdoblja prethodno ne podmiri iz temeljnog kapitala. Pa čak i kad oprče nominalu na deset, ostat će im par stomilijuna kuna koje će uzeti od vjerovnika, a ostatak im pretvoriti u dionice.
A šta će jadni Rusi? Vjerojatno će nekom zapalit terenac ili slično… [emo_smijeh]

New Report

Close