Von Braun:
”
davids: ” Recimo Trigranit bi rado popapao IGH heh [smiley1] ” Kolega, ovako će izgledati kupnja ako se Trigranit stvarno odluči. Ali otom potom. Vaš link
”
Samo neke špekulacije,bolje da čekamo izvješće za 3Q bar neće biti više ovog jeftilena
[smiley7]
Hmmm, skoro 13000 dionica……
Zašto ne maknu ovih 12ooo kom na kupnji, pa šta s slijepi ovi na ZSE. Ako je to stvarno greška, makar….
Kako su samo odma natrpali prodaju, a ne kuže da je graška….hahaha[smiley1]
Dobro kako im nije neugodno ovako rusiti cijenu ? 😉
Pa će pnda nakon par mjeseci ko luđaci lupati po asku kad dođe 3Q, ili nedajbože Trigranit[smiley1]
Dobro kako im nije neugodno ovako rusiti cijenu ? 😉
Neka samo ruše, ja ću u dokup pa onda odspavat zimski san – planiram se probudit negdje u 4 mjesecu dogodine pa onda bacit oko [smiley1]
Pa će pnda nakon par mjeseci ko luđaci lupati po asku kad dođe 3Q, ili nedajbože Trigranit[smiley1]
Već viđeno…[smiley11]
O Von Braun, zar ce vas okrugli petstoti post biti bas na IGH? 🙂 cestitke
steta da nije popracenom nekom slavljenickom kupnjom…
Kupnja Cijena
3 12.661,00
15 12.660,00
1 12.651,00
1 12.650,00
1 12.611,00
Cijena Prodaja
12.795,00 4
12.798,99 2
12.799,00 42
12.800,00 14
12.898,00 42
Ovo nekaj ne valja. Pojavila se negdje na nekoj cijeni gomila naloga na kupnju. cca 12500 kom. Nitko nema pojma na kojoj cijeni. Onda se u isto vrijeme pojacala prodaja. Usprkos ogromnoj disproporciji K/P koja bi trebala potaknuti rast dogadja se pad???? Nis mi nije vise jasno. [smiley6][smiley6]
Ovo nekaj ne valja. Pojavila se negdje na nekoj cijeni gomila naloga na kupnju. cca 12500 kom. Nitko nema pojma na kojoj cijeni. Onda se u isto vrijeme pojacala prodaja. Usprkos ogromnoj disproporciji K/P koja bi trebala potaknuti rast dogadja se pad???? Nis mi nije vise jasno. [smiley6][smiley6]
Ne brini se, najbolje je kad se ništa ne zna, nego kad se sve zna.
Još malo pa otišlo, navalite, još samo 12 873 komada na kupnji.
Ima li netko MOST ich sa svim nalozima???
Ma netko je napisao stranicu ili dvije ispred da je to po cijeni 3kn, tako da je netko zamijenio cijenu i količinu…