meni se čini da je broj i intezitet negativnih osvrta na vrhuncu
pa se mislim da smo blizu one dobre ulazne cijene
[emo_smijesak][emo_namigusa]
Još prije par dana Raiffaisen je pobjegao, i to na solidnoj prosječnoj od 388 kuna, tko je slijedeći?
Još prije par dana Raiffaisen je pobjegao, i to na solidnoj prosječnoj od 388 kuna, tko je slijedeći?
RBA sa “velikih 2200” dionica ispali iz top deset ,a ušao g.Dešković sa 2008 komada-sve su to mali dioničari[emo_smijesak]
Mislim da bi naš predsjdnik Jure Radić trebao javno objasniti zbog čega je ovaj dragulj od firme od kad je on na čelu doveo na rub stečaja.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. je prodala 720 komada. Ako je to veće istresanje s obzirom na količinu koju su imali, neka te. Oni su bili samo desetina topa 10. Ostalih devet desetina (90 posto njih) ne prodaju niti jednu dionicu. Nema više prodaje. Sad kreće kupnja. Lopinin zakamuflirani druk (oko cijene dokapitalizacije) na 100 kuna neće proći.
Kolega,nema brige,kaj mislite da budu dva najveća vlasnika tvrtke-g.Mezhibovski sa 22,7% i g.Čović sa 11,4% dionica koje su kupili po 760 kuna uz diskont 24%,dozvolili bilo kakvu glupost[emo_smijesak]
domach1984@ majstore kupnja je dosla na 230 …sto velis na podrsku staru 10 godina? majstore knjigu u ruke i uci a ne pisati plahte i prosipati pamet o svijetskim ciklusima ot kojih u hr nemamo nista
Nema tu podrške kolega, podrška je bila i na 400 i na 300 i na 250 tako da može govoriti o svim tim podrškama ide to na nekih stotinjak kuna gdje očekujem cijenu dokapa i stabilizaciju cijene dionice
[/quote]
Ni vidoviti Milan ne može znati kuda će cijena.
Ali kada prijedlog predstečajne nagodbe bude dostupan znati ćemo dali je tih
100 kn moguće.
U ovom tenu da sam pri lovi počeo bi dokup oko 200 ,a to će se dogoditi za koji dan ako ne izleti neka nova informacija.
Čak i eventualno osvajanje Rusije nebi bitno trebalo bitno podići cijenu.
Eventualni pozitivan rasplet,a naročito,ako je to jasno vlasnicima IGH_R_B
neće bitno biti u korist IGH_R_A jer mislim da će u budučoj dokapitalizaciji
R_A biti isključeni.A ako ne budu baš dobri vjetrovi možda dokapitalizaciju ponude i malim dioničarima.
U DLKV se isti dokapitalizanti nisu baš pobrinuli da zaštite male dioničare.
Ali kako u DLKV mali dioničari imaju velika glasačka prava morali su im dati
i pravo na dokapitalizaciju.Ovdje je vlasnička struktura nepovoljnija jer mali dioničari imaju manji utjecaj jer im je postotni dio manji.
Konkretno:Sobzirom da stari dokaitalizanti imaju već 40% glasova.vjerovatno
će pridobiti ili skupiti još dvadesetak posto.i imaju 60.Dvdeset posto/vjerovatno/imaju bezglasni koji nisu dali ponudu.
Dakle,mali dioničari ovdje bi teško mogli blokirati bezobrazno nisku ponudu,kao što mogu u DLKV,pa bi vas ovdje moglo dobro oderati.
Naravno,da su ovo sve predpostavke,ali ionako je u IGH sve predpostavka.
Ništa se ne zna,osim cijene i donekle poslovanja!!!!!!
Magla svuda,magla oko nas….pjeva naša Lisica!!!!!!
kaj mislite da budu dva najveća vlasnika tvrtke-g.Mezhibovski sa 22,7% i g.Čović sa 11,4% dionica koje su kupili po 760 kuna uz diskont 24%,dozvolili bilo kakvu glupost[emo_smijesak]
vidim da ih je jako zabrinuo pad sa 750 (gdje su oni dokapitalizirali), na ovih 250 kn, tj. sitnica od -500 kn po dionici!
ja sam uvjeren da oni ni neće braniti cijenu nego će pustiti pad do 100 kn i da će se na toj cijeni odigrati novi dokap gdje će oni, obzirom na velik broj dionica koje sada imaju, kroz novi dokap po 100 kn potpuno ovladati ovom firmom
Kak će biti u onoj firmici sa 13 zaposlenih i 1,1 milijardu kuna duga,blokadom preko godinu dana sa 200 miliona,a cijena bu 0,000000000 kuna[emo_smijesak]
A daj mi, molim te odgovori jel bolje imati 13 zaposlenih kada si u problemima ili cijelu “vojsku”? Jel lakše dati otkaz ili zaposliti radnike kad ti zatrebaju? U kojem slučaju se gomilaju veći gubitci i sto je bolje za firmu? HA? Koliko ono zaposlenih ima IGH, kojima redovno mora isplačivati plaću? Kad već spominješ zaposlene. Hajde, pristojno odgovori!
kaj mislite da budu dva najveća vlasnika tvrtke-g.Mezhibovski sa 22,7% i g.Čović sa 11,4% dionica koje su kupili po 760 kuna uz diskont 24%,dozvolili bilo kakvu glupost[emo_smijesak]
vidim da ih je jako zabrinuo pad sa 750 (gdje su oni dokapitalizirali), na ovih 250 kn, tj. sitnica od -500 kn po dionici!
ja sam uvjeren da oni ni neće braniti cijenu nego će pustiti pad do 100 kn i da će se na toj cijeni odigrati novi dokap gdje će oni, obzirom na velik broj dionica koje sada imaju, kroz novi dokap po 100 kn potpuno ovladati ovom firmom
[/quote]
Kolega ,da znate osnove,znali bi i da oni više nemaju pravu na dokap-a,i kaj mislite zakaj g.Mezhibovski nije prošao 25%,nego je kupio 22,7%[emo_smijesak]
[/quote]
Oni više nemaju pravo na dokap[emo_smijesak]
Kolega ,da znate osnove,znali bi i da oni više nemaju pravu na dokap-a,i kaj mislite zakaj g.Mezhibovski nije prošao 25%,nego je kupio 22,7%[emo_smijesak]
da čitaš s razumijevanjem shvatio bi da govorim o budućem dokapu (koji naravno treba potvrditi skupština, no u situaciji u kojoj je IGH ne sumnjam da bi ga izglasali) te da bi kroz novi dokap po vjerojatnih 100 kn dotični postali većinski vlasnici firme…
da čitaš s razumijevanjem shvatio bi da govorim o budućem dokapu (koji naravno treba potvrditi skupština, no u situaciji u kojoj je IGH ne sumnjam da bi ga izglasali) te da bi kroz novi dokap po vjerojatnih 100 kn dotični postali većinski vlasnici firme…
[/quote]
Inače,dokup je igh najavio već 2011 g. i može biti max 50 mil. kuna-sve kaj se događa trenutno vam piše na zse-igh,samo treba čitati[emo_smijesak]
Kolega,u budućem dokupu,kupci IGH R-B,NEMOGU SUDJELOVATI,a kaj vi mislite da bi trenutni vlasnici sa 35% dionica koje su kupovali po 760 kuna, prepustili nekom firmu po tim smiješnim cijenama kaj navodite-samo labos od IGH vrijedi preko 100 miliona kuna[emo_smijesak]