IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po kojoj cijeni ste kupovali kada možete prodavati po ovoj? Koliko znam IGH nikad nije bio na nižoj cijeni ili ih niste niti kupovail?
bio je 2003 god..[emo_beztona]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

zar nema IGH ovdje udio?
http://www.vecernji.hr/vijesti/pogledajte-kako-izgleda-stozer-eu-luksuznom-ban-centru-clanak-555651

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

‘Jasno je da možemo očekivati nastavak negativnih trendova u građevinskom sektoru’

‘Jasno je da možemo očekivati nastavak negativnih trendova u građevinskom sektoru’

U prvom ovogodišnjem tromjesečju izdano je ukupno 1.531 dozvola za građenje, što je za 21,8 posto manje nego u istom razdoblju prošle godine.

Kao da se prošle godine nešto gradilo.

Hvaljen Isus i Marija!

u 2 dana rijesen gap iz 2003 god ,target postignut..cca 230,,moze odbijanje [emo_smijesak]

Kakvo odbijanje??? Ne dok se ne sazna kako ce izgledati plan predstecajne nagodbe!? [emo_vrtimise]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nije jedini koji se ukrcao. Ukrcalo se raje sa preko 2.200 dionica. Sad ostaje pričekati da vidimo što će se dogoditi sutra, preksutra, iza toga …

u 2 dana rijesen gap iz 2003 god ,target postignut..cca 230,,moze odbijanje [emo_smijesak]

Kakvo odbijanje??? Ne dok se ne sazna kako ce izgledati plan predstecajne nagodbe!? [emo_vrtimise]
[/quote]tehnicki odb. ne zanima me ostalo…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nije jedini koji se ukrcao. Ukrcalo se raje sa preko 2.200 dionica. Sad ostaje pričekati da vidimo što će se dogoditi sutra, preksutra, iza toga …

I naravno ti se se ukrcao na 250 kuna i to za lovu koju si prodao iznad 500 kuna (od zadnjeg odbijanac)?

I Jure je dobio posao u Rusiji i crnoj gori od nekoliko milijarda eurica!

E liku liku, bas si pravi lik iz bajke!
Pa ti si sebi uvjerio u to.
Neki dan (500 kuna) si pjevao kako je to to i kako si pun i idemo gore.

E Boze sveti kakvih mahera tu ima

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

I naravno ti se se ukrcao na 250 kuna i to za lovu koju si prodao iznad 500 kuna (od zadnjeg odbijanac)?

I Jure je dobio posao u Rusiji i crnoj gori od nekoliko milijarda eurica!

E liku liku, bas si pravi lik iz bajke!
Pa ti si sebi uvjerio u to.
Neki dan (500 kuna) si pjevao kako je to to i kako si pun i idemo gore.

E Boze sveti kakvih mahera tu ima

Nemaš moj trader tako da nemoj pretpostavljati što sam ja i kada kupovao, što i kada prodavao. Stalno kupujem i prodajem. I to ne samo IGH. Radim promet sa sitnim plusom. Ti ništa ne radiš. Psi laju, karavana prolazi.

1. AKCIONAR D.O.O. 20.086 12,67%
2. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 5.950 3,75%
3. PBZ D.D. 2.701 1,70%
4. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D./JADRAN KAPITAL D.D. U 2.149 1,36%
čik pogodi koji prodaje

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Nijedan. Prodaju mališani. Drhtave ručice. Traderi.
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=IGH-R-A

odlicno…preko 3000 komada se izvuklo iz jazbina…da nema volumena ,,ima ima [emo_smijesak]

@Inverter

Nemoj se ljutiti još se smijem na stolici i padam na pod.

"10 godina stari gap" hahahaha;)

Svaka čast, dan mi je uljepšan smijehom, ozb.

Gledam i jedno i drugo, failaju i jedna i druga metoda mix je najbolji.

nema ljutnje ovo nije gap .ovo je RUPETINA u grafu..tko je to gledao zadnih godina…a si vidio zadnja 2 dana propad cijene ? tko zna zasto [emo_smijesak]

New Report

Close