IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@branitelj

IGH ima 264.170 dionica, a samo ako bude sreće za kompaniju imat će ih puno, puno više. Dokapitalizacija je ovdje nužna, a najvjerojatnije će banke svoja pretraživanja pretvarati u dionice. Treba ipak to pričekati. Ovako dalje ne može.

Hvaljen Isus i Marija!

… apsolutno je neusporedivo ingrina blokada od 200 miliona i igh-ova od 9,5 miliona[emo_smijesak]

pa i Ingra je počela s malim iznosom blokade, a onda su se novi vjerovnici počeli redati jedan za drugim na blokiranom računu i sad je preko 200 mil.kuna…bojim se da će i ovdje biti isti slučaj!
[/quote]

Kolega IGH ima ukupni kratkoročni i dugoročni dug prema bankama cca 400 miliona kuna,ali i par nekretninica koje vrijede preko milijardu kuna,a neke su dolje[emo_smijesak]

1 000 000 M2 zemljište Slavonija centar
-350 000 M2 zemljište planirano za TE Bravar
-Ban centar
-Bundek
-Centar Črnomerec
-Radeljević
-hotelčić u Orebiću
-projekt Šolta
-Nada Dimić
-ima toga još,ali mi se više neda nabrajati-sve navedeno se može provjeriti na tražilici

@kerub

vrlo jednostavno. ne mogu prodati te količine. Dionica bi bila na 100, a i njima je u memoriji kako to vrijedi više.

Nije mi jasno kako nakon svega IGH još uvijek vodi isti Nadzorni odbor i Uprava na čelu s Jurom Radićem. To je najveći misterij. Nakon ovoga povlačim novac iz 'hrvatskih' banaka koje su ih kreditirale i kupovale preko svojih fondova njihove dionice.

Kolega mislim da nije tako. Ako gledaš malo duži period unatrag onda vidiš da su puno tog mogli prodat ali nisu.
Ali ja sam samo mali dioničar i vrag bi ga znao zašto nisu prodavali i zašto neće prodavati.
Iskreno rečeno ja imam puno Igh i ne razmišljam o tome više. Životnu školu sam na njemu i davno prije na Ingri prošao.
Ako se dogodi i da nestane Igh opet ću sve to pokrit u narednom periodu s drugim dionicama.
Najbitnije je to da sam puno naučio a tiome i puno dobio.
Žao mi je na moderatora jer briše moje postove koji se temelje samo na istini.

koja taktika nema bida čeka se niski ask? onda branje .
Kako me interesira sutrašnj dan a možda već i danas 🙂

koja taktika nema bida čeka se niski ask? onda branje .
Kako me interesira sutrašnj dan a možda već i danas 🙂

i…na kolko onda idemo sa cijenom? [emo_zacudjen]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Prema jučerašnjoj prosječnoj cijeni dionice, firma vrijedi 92,388 milijuna kuna.
A ovakvo nešto što nije samo institut, nego institucija koja predstavlja, sadrži i posjeduje ovakvu organizaciju i strukturu, svakako vrijedi daleko, daleko više. Njena potencijalna vrijednost je daleko, daleko veća od trenutne kotacije njene dionice na tržištu.
http://www.igh.hr/OrganizacijskaShema.html?pageID=67

“…znamo da se Radić pojavljivao u javnosti samo kada je trebalo donijeti dobre vijesti i najaviti neki spektakularan projekt u Rusiji, Kazahstanu ili nekoj drugoj dalekoj zemlji.
Takvi veliki projekti ne samo da se nisu ostvarili nego Radiću i njegovu IGH-u prijeti potpuni poslovni slom. [emo_palacd]
…Ta je veza kulminirala u vrijeme Ive Sanadera kad je ministrica graditeljstva Marina Matulović-Dropulić, koja je bila i veliki dioničar IGH, forsirala građevinski sektor u kojemu je glavnu riječ vodio moćni čovjek iz Baške Vode.
…Novine su ga često optuživale da je sve značajnije građevinske radove povjeravao Konstruktor inženjeringu, tvrtki u vlasništvu svog vjenčanog kuma Željka Žderića. Ovih dana možemo pročitati da je i kum Žderić u velikim poslovnim problemima [emo_palacd]
…Iako je Radić jedan od prvoboraca HDZ-a, odlično je u to vrijeme surađivao i s HNS-ovcem Radimirom Čaićem. Budući da je imao dobre veze s politikom, građevinci su se pazili da se ne zamjere Radiću jer je njegova preporuka puno značila. Cvjetanje IGH može se povezati i s crnim torbama koje je u HDZ nosio Petar Đukan. On je to i posvjedočio na suđenju Ivi Sanaderu. Luka Miličić (bivši predsjednik uprave Dalekovoda, op. a.) mi je od anonimnih donatora donio 4 milijuna kuna. Novac je bio u jednom paketu, a ja sam ga u vrećici odnio u središnjicu HDZ-a i predao ga Mačeku”, svjedočio je Đukan.[emo_bijesan]
…S krizom su došle i “gladne godine”, a u Banskim dvorima više nije bilo volje da se napuhavanjem cijena spašava Radićev mastodont. Sad se pokazalo da je IGH bio mjehur od sapunice i da u vrijeme najveće ekspanzije građevinarstva nije rastao na realnim osnovama, nego na neprirodnoj sprezi između politike i biznisa.[emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

…Prije potpunog kolapsa IGH bilo bi dobro da se u javnosti pojavi i Jure Radić. Iako ne voli donositi loše vijesti, ovaj bi put morao napraviti izuzetak.[emo_zloban]

Ovo nije nagovor na kupnju/prodaju. Pravda i poštenje!

Kolega aktivist-slučajno ste ispustili da je IGH dionica vrijedila 16 000 kuna-u istom tom tekstu,koji je usput rečeno politički pamflet,ali to nije bitno.IGH ima Juru kao malog dioničara,a najveći vlasnici su G.Mezhibovski sa 22,7 %,g. Čović,sa 11,4 %,a Jure ima 500 dionica.

Prema jučerašnjoj prosječnoj cijeni dionice, firma vrijedi 92,388 milijuna kuna.
A ovakvo nešto što nije samo institut, nego institucija koja predstavlja, sadrži i posjeduje ovakvu organizaciju i strukturu, svakako vrijedi daleko, daleko više. Njena potencijalna vrijednost je daleko, daleko veća od trenutne kotacije njene dionice na tržištu.
http://www.igh.hr/OrganizacijskaShema.html?pageID=67

Kolega,
ma nema potrebe objasnjavati jer je vrijeme idealno za mezu.Ja mezim pomalo.
Istina I bog da sam mezio na 800,pa 600 pa 400 a moglo bi I po 300…ali svemu jednom dodje kraj pa I ovom izivljavanju na dionici.Ja ponovno kazem da se novci broje na ljeto 2014 ili proljece 2015 a do tada \za one slabijeg srca,gasi komp I nirvana ako nemas para za mezu.
lp

MiaIII@ vec si trebao bit u top 10 sa tim dokupima u 3 godine …ili kupujes po 1 komad mjesecno

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Počet ću “meziti” na 200, kada Vama nestane goriva. Valjda će se uspjeti “umeziti” nešto između 200 i 150!

Predstečajna nagodba, objavila HANFA, adio branitelju.[emo_palacd]

New Report

Close