ma moš misliti knjigovodstvena 306 a podjeli dugoročne i kratkoročne obveze s brojem dionica pa ćeš viditi koliko je to po dionici duga
svakom normalnom bi se okrenuo želudac i kad će oni to vratiti a kamoli zaraditi
gdje je nestao covjek..?[emo_zacudjen]
Ovo su aktualni podaci koji se ne smiju smetnuti s uma. Katastrofičarenju nema mjesta.
"IGH, kako su nam rekli dobro upućeni, kreće u aktivniju prodaju projekata i nakon restrukturiranja okreće se svojoj osnovnoj djelatnosti. Sva provedena vrijednosna usklađenja i čiščenja bilance utjecala su i na vrijednost dionice. Tako je trenutna statička vrijednost dionice 731,34 kune, a na konsolidiranoj razini neto kapital grupe iznosi 277,295.589 kuna, odnosno 1049,69 kn po dionici".
Prvo moraju platiti porez, odblokirati račun a onda ćemo vidjeti sto i kako!
Do tada samo crvena boja i krv i suze, bas onako kako sam najavljivao.
Porez se u lijepoj našoj mora plaćati i to je to.
Tko pod Ingrom jamu kopa, sam u nju upada. Trenutno stanje u ovoj kompaniji i njena nova knjigovodstvena vrijednost, ne zaslužuju cijenu veću od 100 kuna, i to samo u slučaju da opstane.
Kad kupite po 100 onda bu vam Rus poklonil nekretnine koje IGH ima-nije puno-preko cca milijardu kuna[emo_smijesak]
Tko pod Ingrom jamu kopa, sam u nju upada. Trenutno stanje u ovoj kompaniji i njena nova knjigovodstvena vrijednost, ne zaslužuju cijenu veću od 100 kuna, i to samo u slučaju da opstane.
Kad kupite po 100 onda bu vam Rus poklonil nekretnine koje IGH ima-nije puno-preko cca milijardu kuna[emo_smijesak]
[/quote]
Svaka nekretnina vrijedi onoliko koliko tržište odluci da vrijedi, a ne ti ili Jure kažete da vrijedi.
A drugo zar Rus drži kontrolni paket?
Zadnje, nisi li ti meni tvrdio da neće nikada natrag na 400?
A sada?
Kada ce igh opet vrijediti 400 kuna?
Teško tako brzo!
IGH nema ništa osim dugova i kredita, kad se toga riješi onda će imati nekretnine. Sad su u vlasništvu banaka koje drže ovog mrtvaca ne bi li se dogodilo čudo. Sa ovakvim dužnikom i banke su u banani. Zato ova agonija i traje.
A što se tiče Rusa, baš me zanima što on misli o uvlačenju u ovu priču. Neko bu mu moral platit.
noiminala je pukla ,drugi pokusaj uspio…sad trazimo novu razinu za odbijanje…nemam povjesne podatke na demo grafu tele t. hbg. sharky2
valjda je i njemu uvaljao price koje ovdje valja godinama [emo_smijeh]
IGH nema ništa osim dugova i kredita, kad se toga riješi onda će imati nekretnine. Sad su u vlasništvu banaka koje drže ovog mrtvaca ne bi li se dogodilo čudo. Sa ovakvim dužnikom i banke su u banani. Zato ova agonija i traje.
A što se tiče Rusa, baš me zanima što on misli o uvlačenju u ovu priču. Neko bu mu moral platit.
Skoro pa ništa[emo_smijesak]-samo neke od stvari
-1 000 000 M2 zemljište Slavonija centar
-350 000 M2 zemljište planirano za TE Bravar
-Ban centar
-Bundek
-Centar Črnomerec
-Radeljević
-hotelčić u Orebiću
-projekt Šolta
-Nada Dimić
-ima toga još,ali mi se više neda nabrajati-sve navedeno se može provjeriti na
Na temelju tendeciozno zlonamjernog naglašeno (namjerno) katastrofičarskog članka cijena je spuštena sa smješno malo prometa. Ovo usitnjeno igranje sitnih igrača nema nikakvu bitnu težinu.
Činjenično stanje u državi je da su svi svima dužni, a IGH ima dovoljno svojih dužnika (cca 150 milijuna kuna). Kad se naplati barem dio dugovanja, plati se porez, ide to nabolje. Zadnje izvješće je bilo gotovo granično na nuli i to u vrijeme kad su se zima i kiše otegli. Sad je ljepše vrijeme i radova će biti više i intenzivnije, tako da nije isključeno da će slijedeće FI biti daleko bolje od zadnjeg. A kako će cijena odreagirati, vidjet ćemo.
Uglavnom, koliko god katastrofičari i hijene priželjkivali krah ove firme, to su samo puste isprazne želje. Sve ide svojim tijekom, a linija će biti uzlazna. U to nema dvojbe.
corote, imaju i dalekovod i ingra državu i kooperante za dužnike pa ih nije to spriječilo da odu u predstečaj. Dovoljno je pogledati bilancu igh.[emo_palacd]
Vranjo, sačekajmo. Vidjet ćemo 30. srpnja čija majka crnu vunu prede.
Slijedeće FI će puno toga reći.
Najavljivano je kako je 400 duplo dno i kako bi to trebalo biti dno dna.
Zaključna cijena je 368, dok je prosječna malo vise.
Ajmo neki graf.
Evidentno je da duplog dna nema.
Gdje je prva potpora.
Gledajući daleko u prošlost cca 320 bi trebala biti linija prvog otpora, a do tada samo sloboda..
Graf ne prolazi ali cu ga zaljepiti već nekak