IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.vecernji.hr/biznis/propada-jer-je-kriza-a-zaledu-nema-tudmana-sanadera-cacica-clanak-553026
Ipak su ovi iz Večernjeg malo pretjerali sa ovim tekstom. Tvrtka zapošljava 850 stručnih ljudi i treba imati malo respekta, bez obzira što je većina iznesenog istina. Ton kojim je pisano nije čak ni za moj “probavljivi” želudac, iako nisam obožavatelj IGH-a, prst dole tekstu[emo_palacd]

Najveći problem je to što ovdje još godinama neće biti kruha za dioničare. Naime po najnovijem prijedlogu uprave i NO-a, oni namjeravaju gubitak iz 2012 od 524 milijuna kuna pokriti i dijelom iz dobiti koja će biti eventualno ostvarena u budućim godinama poslovanja i to u visini od 160 milijuna kuna. Pa si sada računajte koliko je to godina rada za “gubitak”! Katasrofično!

Još jedna stvar mi pada u oči i ne kužim tko koga ovdje. Zar nije gubitak u 2012 bio 450 milijuna kuna, a sad u obavijesti o pokriću gubitka odjedanput – mrtvi, hladni izbaciše cifru od cijelih 524 milijuna kuna????

http://www.zse.hr/default.aspx?id=45585

Pogledajte P/B danas i prije pola godine pa će vam biti jasno koliko duboko može padati ova dionica.

bit će bolje................

Pojedinci koji vole pisati samo o brojevima,a ne staviti cijelo izviješće sa zse-igh-KPMG od 14.05.2013. očito izbjegavaju činjenicu da su VRIJEDNOSNA USKLAĐENJA iznosila 405.017.000,00 kuna,a ne gubitak iz redovnog poslovanja.Inače izviješće ima 63 stranice sa mnoštvom zanimljivosti.[emo_smijesak]

Slušam 101 dinicu……pa žena postavi pitanje mjerodavnima : Kako to da IGH dok mu je račun blokiran može se javljati na natječaje i nuditi uslugu (nije navela koje)

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Moze, moze. U Hrvatskoj sve moze.
Isto tako se nepozeljnima gleda boja ociju.

danima samo nicu 100 tice 200 tice na prodaji…di je onaj system koji je mudrijao na 700 kn da bi on 100-200kom pomeo prodaju [emo_ooooo]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nije mi jasno zašto Đukan i Jure Radić ne prodaju tih 15 nekretnina što su ih kupili od IGH, odblokiraju račun i isplate ljudima plaće i otpremnine.

Hvaljen Isus i Marija!

IGH me sve više podsjeća na TNSA, mogli su, al nisu….zašto, zato što se poznaju, ali ne znaju!

Ovo su aktualni podaci koji se ne smiju smetnuti s uma. Katastrofičarenju nema mjesta.

“IGH, kako su nam rekli dobro upućeni, kreće u aktivniju prodaju projekata i nakon restrukturiranja okreće se svojoj osnovnoj djelatnosti. Sva provedena vrijednosna usklađenja i čiščenja bilance utjecala su i na vrijednost dionice. Tako je trenutna statička vrijednost dionice 731,34 kune, a na konsolidiranoj razini neto kapital grupe iznosi 277,295.589 kuna, odnosno 1049,69 kn po dionici”.

New Report

Close