IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Radi se,radi se.
Ali ne sa dobiti.
Probilo 400.To je bila zadnja linija obrane.Sada je to linija otpora rastu i teško da će se probiti.
Gdje je dno.Preporuka.Ne smanjujte prosjek ulaza.Tek na 300,a ako bude i niže.

U IGH nažalost,samo krv znoj i suze.
Jasno je da nemam IGH i još mi je preskup.

@ lopina
Ne brini se ti za naše dokupe. I jučer sam i danas ću ako bude trebalo.
Za dobit se ne brini. Ionako nisi u dionici, tak da te to i ne treba previše tangirati. Drž se ti samo po strani sa svojim sugestijama.

Radi se, radi se, BiH se treba osvojiti. Jer IGH je najveća konzultantsko-projektantska kuća u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

43% nezaposlenih, raspad sustava, pad BDP-a, opća katastrofa, predsjednik im je u zatvoru….

kakvo osvajanje Bosne kolega, pa ono nemaju niti za vodu a kamoli projekte IGYh-a.

E da, IGH je u blokadi ako si pozabio možda. Dokne plati porez ce cijena dolje. A gdje je neki konkretni posao da se krene poslovati sa dobiti???

Milijuni kuna gubitaka bez posla = Down to the hell

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Za pojedince koji manipuliraju i ništa drugo

IGH ima ugovorenih i potvrđenih poslova u vrijednosti 505.346.152,00 kuna,a da bi naučili sa čime se inače još bave-taj iznos je bez lab.ispitivanja i certificiranja,a koji su iznosili 24% od ukupnog prihoda u prva tri mjeseca tj.cca 17,6 miliona kuna.

Svi podaci su na igh-zse-izviješće 1 kvartal

Pitanje svih pitanja je dali će IGH opstati kad nam na tržište dođu strani povoljniji građevinari? Drugo što će ovi naši graditi kad za kapitalne projekte proračun nema novca a neprodano stoji preko 20 000 stanova?

Pitanje svih pitanja je dali će IGH opstati kad nam na tržište dođu strani povoljniji građevinari? Drugo što će ovi naši graditi kad za kapitalne projekte proračun nema novca a neprodano stoji preko 20 000 stanova?

Graditi ce IGH puno toga, ali do tada se mora riješiti uprave i mentaliteta. Nije ovo toliko loša tvrtka, koliko je loša ekipa vodi.
Ta ekipa je do sada naučila da se posao dobiva preko stranačke “simpatije” i nikako drugačije.
E dok se to ne promjeni tu ce biti krvi i suza.
A sto vrijeme vise odmice to ce biti teze nešto napraviti.
Ugled im pada svakim danom sve vise i vise.

Samo je pitanje da li ce se Jure povući na vrijeme ili ćemo imati još jednu tvrtku u predstecajnoj nagodbi.

Ja treću opciju ne vidim, zato i jesam toliko negativan za cijenu igh. Dok je Jure tu (a nema vise kradezea) neće biti dobro – a to sada i vidimo.

Tko zna, možda je Rusu cilj spustiti cijenu na recimo 200 kuna, dati javnu ponudu, kupiti kaj se da, pa onda izbaciti ove van i krenuti sa poslovima.
Iskreno nebi me čudio takav razvoj situacije!
A do tada, ekipa ce ovdje oboliti na živce.

A ja uvijek imam vremena ući. Jer očigledno igh trenutno može samo dole!!!

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Možda,možda,možda,ali nijedne činjenice,dotični bi po kunu,optužuje ljude bez ijednog dokaza,kaj je javno kažnjivo-samo plačite[emo_smijesak]

Možda,možda,možda,ali nijedne činjenice,dotični bi po kunu,optužuje ljude bez ijednog dokaza,kaj je javno kažnjivo-samo plačite[emo_smijesak]

Dokaza za sto?
1. Da li je igh za vrijeme Sanadera dobivao sve pa i nepostojece poslove?
2. Da sada ne mogu dobiti ništa?
3. Da su enormni gubitci?
4. Da je igh u blokadi?
5. Da igh nije toliko loša tvrtka?
6. Da cijena klizi dolje?
7. Da im ugled drastično pada zbog blokade i gubitaka?

Kolega dokaze za sto? Pa sve smo to pisali u zadnjih par mjeseci. Vi ko da ste se sada probudili iz 2007 godine i onda boooom na forum!!

Zanimljivo kako netko konstantno govori neistinu-ovo dolje je ništa?ti ugovoreni i potvrđeni poslovi?

IGH ima ugovorenih i potvrđenih poslova u vrijednosti 505.346.152,00 kuna,a da bi naučili sa čime se inače još bave-taj iznos je bez lab.ispitivanja i certificiranja,a koji su iznosili 24% od ukupnog prihoda u prva tri mjeseca tj.cca 17,6 miliona kuna.

Morao sam ponoviti,pošto dotični konstantno piše da IGH nema poslova

Zanimljivo kako netko konstantno govori neistinu-ovo dolje je ništa?ti ugovoreni i potvrđeni poslovi?

Morao sam ponoviti,pošto dotični konstantno piše da IGH nema poslova

Dokazi koji su to poslovi!
Koji su to poslovi od 500 milijuna kuna.
Ajde da vidimo i to
Pusti izjave Jure, puno toga je on javno objavljivao pa frula.
Daj dokaze, linkove i iznose

Vaš link …

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

@Marijapod.
IGH ništa ne gradi. Pročitajte s čim se IGH bavi.

Sve će doći na svoje realne vrijednosti.Moji postovi nisu nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

New Report

Close