Smiješni su manipulatori koji pokušavaju naučiti 4983 dioničara-prema zadnjim dostupnim podacima,i one koji to nisu,da čitaju ono kaj bi oni htjeli,insuiraju da PD ne piše istinu,ali ipak pišu na istom forumu.Srećom ljudi nisu ovce,pa svako ima pristup službenim IGH izviješćima,a samo malo dolje navedenih zemljišta i projekata si svatko može na tražilici naći,pročitati,analizirati i donijeti zaključak sam za sebe,a u svezi ove firme[emo_smijesak]
-1 000 000 M2 zemljište Slavonija centar
-350 000 M2 zemljište planirano za TE Bravar
-Ban centar
-Bundek
-Centar Črnomerec
-Radeljević
-hotelčić u Orebiću
-ima toga još,ali mi se više neda nabrajati-sve navedeno se može provjeriti na tražilici,vidjeti postotci vlasništva i vrijednosti
Očekujem "kreativno" knjigovodstvo ala Jure! LP!
[/quote]
Nije vam ovo Ingra-nama knjigovodstvo radi međunarodno priznata tvrtka KPMG,a ne objavljujemo izviješća i insuacije na twitteru.[emo_smijesak]
[/quote]
Uz takav gubitak nije ga teško ni odraditi! Znači priznat je gubitak od 450 milijuna kuna[emo_ooooo]http://www.banka.hr/hrvatska/gubitak-igh-450-milijuna-kuna ali postavlja se pitanje koliko će još taj Vaš revizor u prvom kvartalu “iskopati” mrtvačkih kostiju![emo_palacd]LP!
Iza FI za prvi kvartal 2013 ,a to je 07.05. manipulatori će postati manji od makovog zrna-mjesecima pišu jedan broj-apsolutno ništa više jer nemaju i neznaju više napisati-jadno i žalosno-vjerojatno misle da su ljudi bedasti pa neznaju sami pročitati ono kaj je objavljeno prije 3 mjeseca[emo_smijesak]
Očekujem "kreativno" knjigovodstvo ala Jure! LP!
[/quote]
Nije vam ovo Ingra-nama knjigovodstvo radi međunarodno priznata tvrtka KPMG,a ne objavljujemo izviješća i insuacije na twitteru.[emo_smijesak]
[/quote]
Uz takav gubitak nije ga teško ni odraditi! Znači priznat je gubitak od 450 milijuna kuna[emo_ooooo]http://www.banka.hr/hrvatska/gubitak-igh-450-milijuna-kuna ali postavlja se pitanje koliko će još taj Vaš revizor u prvom kvartalu "iskopati" mrtvačkih kostiju![emo_palacd]LP!
[/quote]
Kolega ,vašoj Ingrici u predstečajnoj nagodbi i sa svih 13 zaposlenika, je neovisni revizor našao dug od 1.169.914.000,00 kuna ,a vaša transparentna uprava objavljuje u fi dug od 918.000.000,00-odmah su sakrili
251.000.914,00 kuna-ali takva su i vaša pisanja na svim forumima na kojima pišete-manipulacija,laž i slična podmetanja.[emo_smijesak]
[/quote]
Kolega, malo sam skeptican za FI 1Q ali za FI 2013 kojew cemo vidjeti u sijecnju 2014. ce biti cike I stampeda na ukrcaju.
Ako je I na ijednoj dionici situacija cista po pitanju FI I smjera cijene dionice onda je to ovdje.
lp
Iza FI za prvi kvartal 2013 ,a to je 07.05. manipulatori će postati manji od makovog zrna-mjesecima pišu jedan broj-apsolutno ništa više jer nemaju i neznaju više napisati-jadno i žalosno-vjerojatno misle da su ljudi bedasti pa neznaju sami pročitati ono kaj je objavljeno prije 3 mjeseca[emo_smijesak]
branitelju naš jedan jedini…
investitor, barem oni koji imaju mozga ne čitaju kaj jure trkelja i kaj jure govori..
gledamo čisto izvješće i stanje..
te demagogije koje jure prodaje su za onog rusa, da se opravda od kuda gubitak…
gubitak je golem i tu je…
čekajmo utorak pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu…
do tada ja sam off….
neću više pisati dok ne izađe izvješće..
lp
Zanimljivi su pojedinci manipulatori koji stalno spominju Juru-očito osobni animozitet i mržnja prema dotičnom,a koji je samo jedan od djelatnika IGH.Pa kaj vi zbilja mislite da je on bitan faktor uz najvećeg vlasnika sa 22,7 % dionica,g.Mezhibovski koji je usput i vlasnik firme Saturn gas turbine,a koja usput rečeno radi između ostalog najviše za Gazprom.Čovjek je uložio svojih 6 miliona eura(60 000 dionica po 760 kuna uz diskont 24%) i sad se ovdje javljaju pojedinci koji bi mu bili financijski savjetnici,te tvrde da takvog Jure može muljati.Jednim potezom pera g.Mezhibovski sa 22,7% i g.Čović sa 11,4% vlasništva mogu ,da žele staviti i crnog vraga na čelo tvrtke[emo_smijesak].
Usput-neznam kak firma koja je napravila takav takozvani dug uspije otplatiti bez ikakvih problema u gotovini obveznice u iznosu 11.100.000,00 EURA[emo_smijesak]-u tom fi za 2012 g. piše i mali podatak o rezultatima iz redovnog poslovanja-cca netto dobit 12 miliona kuna.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/oKxWmWrqohzsEdGoXzIEOQ==.pdf
branitelju naš jedan jedini…
investitor, barem oni koji imaju mozga ne čitaju kaj jure trkelja i kaj jure govori..
gledamo čisto izvješće i stanje..
te demagogije koje jure prodaje su za onog rusa, da se opravda od kuda gubitak…
gubitak je golem i tu je…
čekajmo utorak pa ćemo vidjeti tko je bio u pravu…
do tada ja sam off….
neću više pisati dok ne izađe izvješće..
lp
[/quote]
Kolega Pobjeda( uskoro moze novi nick Gubitnik);
u pravu ste da je gubitak u 2012 preko 400 mil.kunica sto je katastrofa.To sve pise I to nije tajna. ALI;
1) Cijena dionice od 400-550 kn je uptavo takva zbog ovog gubitka.
2) sto mislite kamo ide dionica kada FI za 2013 bude pozitivno?
Ja vjerujem da ce porasti oko 450% koliko je treutno milionceka minus.
Stoga mirno I spokojno cekanje sljedeceg proljeca ili mozda trziste vec reagira u srpnju kada izlazi polugodisnj(1H) za 2013,
lp
kad je izvjesce ? hvala
-SJEDNICA UPRAVE DRUŠTVA POČINJE U 12 H
-SJEDNICA NADZORNOG ODBORA POČINJE U 16 H
-FI DO KRAJA 07.05.2013.
PS-sve je objavljeno na zse igh
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/IGH-fin2013-1Q-NotREV-N-HR.xls
Na ZSE izaslo FI…..da cujem sada katastroficare? idemo u plus do ljeta!
lp
I nadalje gubitak.
A vidim da im treba fin inekcija kako bi održali likvidnost.
Iz gubitka u gubitak!
Nije dobro
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/IGH-fin2013-1Q-NotREV-N-HR.xls
Na ZSE izaslo FI…..da cujem sada katastroficare? idemo u plus do ljeta!
lp
Ali rekao si da ce već ovo biti pozitivno.
Ti kao i Vlada, biti ce bolje!
Kada te se pita “a kada” ti kažeš “uskoro” i svi sretni jel?
Ja samo vidim ponovljeni gubitak i vidim kronicni nedostatak likvidnosti. Novi krediti nova zaduzenja ili možda novi Rus!!????