IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da je ovaj poslovni zbilja utjecajan,evo i kolega sa 300 komada na prodaji po 507 kuna-kako se iznenada stavio tako je i otišao-zakaj,a baš je bilo lijepo za pogledati[emo_smijesak]

Najnovije od danas
28.3.2013 14:34:00 | Autor/Izvor: NN/Glas Grada/Presscut
U Slanomu su 19.ožujka 2013. svečano otvoreni radovi na izgradnji kanalizacijskog sustava naselja Slano faza II. u prisutnosti općinskog načelnika Nikole Knežića i njegovih suradnika kao i izvođača radova tvrtke AQUATERM iz Karlovca te nadzornih inženjera iz tvrtke IGH.

Vrijednost radova iznosi cca. 11.000.000 kn a financiranje je osigurano od strane EU fonda IPARD i proračuna Općine Dubrovačko primorje, a radovi će se izvoditi u roku od 14 mjeseci. Ovaj projekt ima posebnu važnost za Slano kao i za cijelu općinu jer će se nakon njegove izgradnje staviti van snage cijeli niz crnih jama koje su sada bile u funkciji te će se unaprijediti kompletna komunalna infrastruktura kao i turistička ponuda.

Također će se osigurati i dobri uvjeti za buduća ulaganja, kako u turizam tako i u ostale djelatnosti kojima je potrebna ovakva komunalna infrastruktura.

Evo,na kraju radnog dana 500 kuna zadnja cijene-skoro pa 300 za one koji sanjaju budni,nadam se da nisu sanjari i u životu,jer se 01.07.2013.-EU bliži,a to je čisti kapitalizam,nema snova-samo činjenice[emo_smijesak]

Ipak će se graditi. Imali šanse za IGH-projektiranje.

Bar-Boljare gradili bi svi, od Kineza, Poljaka i Nijemaca do Indijaca [emo_smijeh][emo_namigusa]

Veliju da je raskinut ugovor sa Konstruktorom (jer firma se ionako raspala), ali ne kažu da je raskinut i sa IGH-om. Mogao bi IGH ako ništa drugo imati tamo nadzor i kontrolu gradnje.
http://rs.seebiz.eu/bar-boljare-u-avgustu-ce-se-znati-hoce-li-biti-autoputa/ar-30161/
http://hr.wikipedia.org/wiki/Autocesta_Bar-Boljare

Bilo bi dobro iskoristiti postojeću projektni dokumentaciju.

Radit će IGH tamo nešto. Ima previše tunela i mostova da bi to moglo proći bez njih.

Coning otpao, IGH našao novog podizvođača.
http://www.vecernji.hr/biznis/coning-zbog-predstecaja-izgubio-posao-plesu-clanak-529009

Ima li itko ikakva saznanja o Dohi? Nigdje nista o tome niti slova.

Teško da će se graditi stadion.
Imaš članaka koliko hoćeš o tome.
Glede SP rukometa, njima ta dvorana uopće ne treba.

Glede naših teško da će graditi itko.
I ingrin i projekt IGH već debelo kasni.

A postoji mogućnost da je bivši Predsjednik sve s…… kada je pokušao ubaciti ingru umjesto IGH.

Mulci, umjesto da zajedno nastupe jedan drugom ubijaju posao.

“Neka mene crkne krava, ali neka susjedu riknu dvije”.

To smo mi, nas ludi sklop u glavi koji je odbojan za takve zemlje

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Kad bude, ako bude, dobro bude. Zasad je veća pažnja na Pelješkom mostu i Plesu.
To nam je tu i znamo o čemu se radi.

Ovo štopanje je jako lukavo ..ak paše štopaču …paše i meni skupljat tu na 500..
inače baš pročitah večernjak danas …Coning je popušio milju eura zbog predstečajne , na poslu na Erodromu ..IGH je morao angažirat drugog podizvođača za projekt unutarnjih radova ..al koga briga za Coning …bitno je da mi tu …delamo ..a 500,00 ??…danas tolko …sutra ..1000,00 ….:-)

?? kaj ti vise ne pase skupljat na 500?[emo_beztona]

New Report

Close