IGH (Institut IGH d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IGH (Institut IGH d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jadina veza IGH i zračne luke Zagreb je ova-trenutno

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/8lKcEtpovK8c0hauPoqE9w==.pdf

[emo_zloban]Neki opet kasne…..

marcello

prosječna je 499,43 kn…pa ti pjevaj borbene [emo_plazi]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije savjet za kupnju/prodaju dionica

Bida ima naslaganog dosta, ali je sramežljiv. Ask skroz razrijeđen i nezainteresiran za prodaju. Slabo će tako doći do prometa.

Bida ima naslaganog dosta, ali je sramežljiv. Ask skroz razrijeđen i nezainteresiran za prodaju. Slabo će tako doći do prometa.

Tocno kolega,
ali sto kaze ono cuveno “jaje”? Kada prometi zamru il ga nema, sasvim je izgledna tocka okreta odnosno pozudan znak da se grene po dnu na mizernim volumenima.
St kazu veliki strucnjaci, ima li ova teorija podloge ili?
[emo_smijesak][emo_palacg]

Ali kada je obrnuta situacija, kada je ask pun, onda je to navlakusa, ali kada je bid pun onda je to realnost.
Zaista interesantna teorija.
Ja to tumacim kao navlakusa i prividno stvaranje jakog bid bez namjere da se ista kupi, jer koliko vidim sve je mrtvo.

pobrisali su crnog ivu, crnog ivu1, pobrisali su mnoge nickove, pobrisali su pobjedu, ALI NE MOGU POBRISATI MENE..a zašto? jer sam u pravu bio i tada i sada... živjela demokracija i PD

Inače je tako, ali mislim da je u ovom slučaju dno odrađeno. Ovo zadnje izvješće je to odradilo. Buduća mogu biti samo bolja, a to će utjecati na porast cijene jer ovo je zaista premizerno. Samo strpljenja.

Normalno da treba strpljenja,iako ni zadnje izviješće po meni nije nimalo loše-IGH je stavio -otpisao komplet ulaganje u splitsku dvoranu,Geotehniku i ulog za Zagrebčanku-40 % udio u vlasništvu dvorane je ostao,pa bu se vidjelo kaj bu sa njim,iako ga je IGH stavio kao da vrijedi 0,smanjen je trošak bruto plaća za 50 miliona kuna u odnosu na 2011(2011 g 191 milio,2012 141 milion),netto dobit iz redovnog poslovanja za 2012 je cca 12 miliona kuna-cijela priča sa tkz. gubitkom je napravljena zbog transparentnog ulaza u EU I njihovo,tj. uskoro i naše tržište

ps-svi napisani podaci su dostupni na službenim stranicama ZSE-IGH-izviješće 4.kvartal

14.3.2013 10:10:00 | Autor/Izvor: Ahmet Kalajdžić/ Slobodna Dalmacija/Presscut
Građevinari tvrtke Alfaplan građenje ubrzano rade na izgradnji dijela Projekta Jadran koji se odnosi na uvalu Lapad i Šetnicu Nika i Meda Pucića. Riječ je o izgradnji kanalizacijskog sustava čija bi se prva faza trebala dovršiti do konca ožujka, odnosno do uskrsnih blagdana i početka turističke predsezone, što je i inače uobičajeni termin kada za većinu komunalnih zahvata na gradskom području nastupa obustava radova kako se ne bi remetilo odvijanje turističke sezone.

Unatoč čestim kišama i teškim vremenskim uvjetima građenja, radnici su na gradilištu i vikendom tako da nema sumnje kako će se sve planirano pravodobno i kvalitetno dovršiti. Nadzor nad izvedbom građevinskih radova povjeren je tvrtki Institut građevinarstva IGH dd Split. Inače, navedenom fekalnom kolektoru gravitira kompletno područje Babinog Kuka sa svim turističkim kompleksima te 20 obiteljskih objekata na samoj trasi kolektora.

Po konačnom dovršetku svih planiranih zahvata u uvali Lapad će građani i turistički gospodarstvenici dobiti mnogo kvalitetniju mrežu fekalne odvodnje te u buduće ne bi trebali strahovati od bilo kakvih teškoća u njenom radu.

EIB odobrio 120 milijuna eura zajma za proširenje Zračne luke Zagreb

Stiglo 120 milijuna eura za izgradnju novog terminala Zračne luke Zagreb

Ne slazem se kolega,
ovdje sve do 1000kn nije nitko zakasnio.Pa sjetite se da su dva jaka igraca ulupala skoro 10 miliona eura po diskontiranoj cijeni od 760kn. Ovog momenta su na FI ukalkulirana svi moguci gubitci ulaganja.Sravnjenjem smo dosli do cifre od 1050kn.
Valjda svatko moze iscitati sto ce se desavati s dionicom s svakim novim poslom, i svakim predvidjenim otpisom prikazanim na FI 2012 koji se,gle cuda,pretvorio u dobitno ulaganje.
Onaj tko to ne vidi,nema mu pomoci na burzi.
lp

New Report

Close