Nemojte se svađati nego pritinite malo čekam na kupnji 380 a vi na prodaji samo zabušavate.[emo_palacd][emo_smijeh]
Bute brzo dočekali,ali sa jednom nulicom više[emo_smijesak]
Novi sam u dionicama i čitam vašu svađu i baš sam došao do zanimljivog teksta u knjizi od Petera Lyncha: “Beating the street” str. 138. Kaže: “Theres no shame in losing money on a stock. Everybody does it. What is shameful is to hold on to a stock, or, worse, to buy more of it, when the fundamentals are deteriorating”. Nekako se uklapa u raspravu.
Kaj ne mislite logično Tehnika zviznula sad je IGH na redu bar – 5% [emo_namigusa]
mia*
ja ti ne želim niti loše niti nešto negativno, već da otvoriš oči.
Gle tvoj prosjek je ralativan, odnosno matematička pogreška.
Tebi trenutno piše da ti je taj prosjek, ali ako je sve istina kaj si naveo, onda si u minusu minumum 350.000,00 kuna što je previše.
Prema ovome kaj si napisao, ukucao si cca 500k u IGH a dionice ti sada vrijede cca 150k.
Ali kapa dole za iskrenost, za razliku od nekih drugih, koji su 30 puta glasniji od tebe ali su tiho kada se ovakve teme otvore.
Kolega,ulupao sam cca 400K i u minusu sam 250k,Imati cu vrlo skoro 500 kom pa kada dionica dodje na 1000 ja sam na nuli, ali idem van na 5000. A to ce biti zasigurno, samo ne znam kada.
lp
samo brojite kolicinu papira ovdje a di je profit ?
Čini se da se netko naljutio i krenuo u žešći shoping.
Moralo je i do toga doći kad-tad.
Šteta je samo što su ulagači na 300 kuna ostali kratkih rukava.
Puno se pametovalo po forumu, drukalo se, a nije se kupovalo.
Tako je to.
mia*
ja ti ne želim niti loše niti nešto negativno, već da otvoriš oči.
Gle tvoj prosjek je ralativan, odnosno matematička pogreška.
Tebi trenutno piše da ti je taj prosjek, ali ako je sve istina kaj si naveo, onda si u minusu minumum 350.000,00 kuna što je previše.
Prema ovome kaj si napisao, ukucao si cca 500k u IGH a dionice ti sada vrijede cca 150k.
Ali kapa dole za iskrenost, za razliku od nekih drugih, koji su 30 puta glasniji od tebe ali su tiho kada se ovakve teme otvore.
Kolega,ulupao sam cca 400K i u minusu sam 250k,Imati cu vrlo skoro 500 kom pa kada dionica dodje na 1000 ja sam na nuli, ali idem van na 5000. A to ce biti zasigurno, samo ne znam kada.
lp
[/quote]dobar si bas si iskren , ovi novi nickovi odmah idu na ignore
Dva providna naloga na asku 494kn- 200kom,500kn-186kom[emo_smijesak -da bi još koju kupili na ovim mizernim cijenama,ali [emo_smijesak]
Nemojte se svađati nego pritinite malo čekam na kupnji 380 a vi na prodaji samo zabušavate.[emo_palacd][emo_smijeh]
Bute brzo dočekali,ali sa jednom nulicom više[emo_smijesak]
[/quote]
Kolega,sad se vidi da ste lažov i manipulator,nijednog naloga na bidu po 380 nema,a i čemu bi bilo-možda za ukras i sanjanje[emo_smijesak]
Čovjek uredno ulaže 26.400 kuna, a nitko mu ne želi prodati. Što li bi to moglo sugerirati?
Čovjek uredno ulaže 26.400 kuna, a nitko mu ne želi prodati. Što li bi to moglo sugerirati?
Kolega, ja stalno ponavljam da cu spustiti ulaz na ispod 500 ali mi malo tko vjeruje.Dans sam malo manevrirao po bidu ali nista.
lp
ja stalno ponavljam da cu spustiti ulaz na ispod 500 ali mi malo tko vjeruje.
Budeš li kupovao IGH na 200-300 kn, onda hoćeš…