Link sa posta ne radi ,pa evo copy,iako svi imaju na istom mjestu kao i ja,pa zbilja neznam zakaj pojedinci kao pobjeda konstantno nekaj izmišljaju-jal?
NATJEČAJ za izradu idejnog rješenja POSLOVNO-STAMBENOG CENTRA SAVICA NA LOKACIJI UZ AVENIJU M. DRŽIĆA U ZAGREBU
SAVICA PROJEKT d.o.o.
Marohnićeva 3, 10 000 Zagreb
raspisuje javni, anketni, projektni, urbanističko-arhitektonski
N A T J E Č A J
za izradu idejnog rješenja
POSLOVNO-STAMBENOG CENTRA SAVICA
NA LOKACIJI UZ AVENIJU M. DRŽIĆA
U ZAGREBU
INVESTITOR I RASPISIVAČ natječaja
SAVICA PROJEKT d.o.o., Marohnićeva 3, Zagreb, zastupano po g. Martinu Kutcheri i g. Martinu Vabitschu
ORGANIZATOR I PROVODITELJ natječaja
INSTITUT IGH d.d., Janka Rakuše 1, Zagreb, zastupano po g. Željku Štromaru i g. Željku Grzunovu
PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo sudjelovanja u svojstvu autora imaju sve stručne fizičke osobe koje su hrvatski državljani i pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Stručnost je zadovoljena kada je najmanje jedan autor ovlašteni arhitekt, ili ovlašteni urbanist ili dipl.ing.arh.
ROKOVI
Početak natječaja 18.02.2013. (ponedjeljak)
Postavljanje pitanja 15.03.2013. (petak)
Rok predaje natječajnih radova 26.04.2013. (petak)
Natječajne podloge mogu se preuzeti na web stranici http://www.igh.hr uz prethodnu prijavu na e-mail: alma.hemerich@igh.hr do 08.03.2013. (petak).
NAGRADE
Ako do određenog roka prispiju radovi koji su stručno izrađeni i odgovaraju Uvjetima natječaja, Ocjenjivački sud se obvezuje dodijeliti sljedeće nagrade autorima u točnom neto iznosu i rasporedu kako slijedi:
I nagrada 150.000,00 kn
II nagrada 120.000,00 kn
III nagrada 90.000,00 kn
IV nagrada 72.000,00 kn
V nagrada 48.000,00 kn
Tri jednakovrijedna otkupa po 40.000,00 kn
Ocjenjivački sud
1. Stefan Karall, predstavnik raspisivača
2. Martin Kutschera, predstavnik raspisivača
3. Krešimir Rogina, ovl.arh., predstavnik provoditelja
4. Borislav Doklestić, dipl ing.arh., predstavnik provoditelja
5. Sanja Šaban, ovl.arh., predstavnik provoditelja
Zamjenik člana ocjenjivačkog suda
1. Jelena Skorup Juračić, ovl.arh., predstavnik provoditelja
Tehnička komisija:
1. Bojan Linardić, ovl.arh., predstavnik raspisivača
2. Nikica Kronja, dipl.ing.arh., predstavnik provoditelja
Tajnik natječaja:
1. Alma Hemerich Gabrić, ovl.arh., predstavnik provoditelja
Natječaj se provodi u skladu s Pravilnikom o natječajima s područja arhitekture i urbanizma (NN 112/06) Udruženja hrvatskih arhitekata i Razreda arhitekata HKAIG, a kojega su se svi sudionici natječaja obvezni pridržavati. Registarski broj Natječaja koji izdaje Odbor za natječaje je 155-13-ZG-UA.
Oni upućeniji, da li se zna kad će već jednom taj qatar pa da i ja nesto kupim?
No, međutim ako barataš samo engleskim jezikom možeš pratiti ovdje
http://www.constructionweekonline.com/
strpljiv sam već godinu dana pa nikak da sunce zasja, jedino sam uspio prosjek svest na 7xx, tješi me taj rus koji je ušao pa čak i to što nije bilo loma nakon što je izašao FI.
Ova dionica teško može ispod 400 ali bome nikako da neko povuče prema gore – treba nam ili Katar ili TE ili da se neko zaigra i sa dva – rti miliončeka (uz ove mizerne promete) može povuć dionicu na 1000.
Inače,svim kritičarima koji znaju kako je IGH loša firma,baš kao i ja,predlažem da nam ipak pomognu pa odmore par dana u Grand hotelu Orebić, iako je u 100% vlasništvu IGH,a nekaj malo i vrijedi-skoro kao tržišna kapitalizacija cijelog IGH,i to je najbolja pomoć za nas par dioničara.Unaprijed fala.[emo_smijesak]
Nekako mi se čini da je baka s košarom u kojoj je bilo po cijenama ispod 450 kn prošla. Novi vjetrovi pušu na ovoj dionici.
Danas je u Saboru počela rasprava o zakonu za strateške investicije-gornji zahtjev je predan 03.12.2012.-po novom zakonu rok za očitovanje je 10 dana-inače je situacija ovakva-IGH ima zemljište od 350 000 m2,TE treba imati pogon na zemni plin koji prolazi glavnom trasom na lokaciji,snaga 500 MGW,planirana investicija[emo_smijesak] od 400 MILIONA EURA
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=zahtjev%20te%20bravar%20igh%20ministarstvo&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fpuo.mzoip.hr%2FUserDocsImages%2FInformacija_17_12_2012_4.pdf&ei=Bc8kUb2lCIan4AThhYHoCA&usg=AFQjCNHP3OuVxrnxpyaAnoVS5Q9MpomsWg&bvm=bv.42661473,d.d2k
Danas je u Saboru počela rasprava o zakonu za strateške investicije-gornji zahtjev je predan 03.12.2012.-po novom zakonu rok za očitovanje je 10 dana-inače je situacija ovakva-IGH ima zemljište od 350 000 m2,TE treba imati pogon na zemni plin koji prolazi glavnom trasom na lokaciji,snaga 500 MGW,planirana investicija[emo_smijesak] od 400 MILIONA EURA
Kolega, moram priznati da je ovo jos u povojima i na staklenim nogama.
No, ako to prodje kao projekt u provedbi koja je transparentna svima..onda je samo nebo granica.
lp
strpljiv sam već godinu dana pa nikak da sunce zasja, jedino sam uspio prosjek svest na 7xx, tješi me taj rus koji je ušao pa čak i to što nije bilo loma nakon što je izašao FI.
Ova dionica teško može ispod 400 ali bome nikako da neko povuče prema gore – treba nam ili Katar ili TE ili da se neko zaigra i sa dva – rti miliončeka (uz ove mizerne promete) može povuć dionicu na 1000.
polako triba misex dva dana neće naglo
evo bliži se i prvi kvartal , kakva su vaša predviđanja u vezi toga
Katar je očito za IGH propao, rok od 22 mjeseca više ne igra, jedino je Ingra još u opciji sa svojom ponudom od 20 mjeseci i manje novca.
Ništa nije “očito” dok ne bude očito, a to ne bude sve do objave informacije tko je uletio u posao.
Dakle, ne se zaletavati pred rudo bez argumenata.
p.s. imam i Ingru, tako da ne favoriziram nikoga posebno.
Katar je očito za IGH propao, rok od 22 mjeseca više ne igra, jedino je Ingra još u opciji sa svojom ponudom od 20 mjeseci i manje novca.
Da ,Doha je sigurno od firme koja jedava,mimo zakona,ne živi ,nego manipulira ,twitterrra, i gospoda zajedno sa svojim direktorom OPPEINHEIM-OM,i dalje imaju još 4.mjeseca za malverzacije-poslije zna se da im ne gine podrškauu [emo_smijesak]
105 zaposlenih i najveći gubitak na ZSE, PO ZAPOSLENOM , RADE(TROŠE) MILION KUNA MIN.ZADNJE PO ZAPOSLENOM, TRI GODINE-ZNAČI SVAKI Ingrin djelatnik radi mjesečni gubitak od MIN..1.000,000,00 kuna MJESEČNO.To JE samo …….