21 stoljeće tiskano, 21.02.2013.
Vlada nagovara građevinare da osnuju konzorcij
U dugoočekivanom klasteru očekuje se IGH, Viadukt, Zagreb montaža, ali i velike kompanije poput Dalekovoda koji je ušao u predstečajnu nagodbu.
Od 2008. godine u građevinskom sektoru bez posla je ostalo gotovo 30 tisuća ljudi……….
Kad već pricate da su rusi kupili dionice pogledajete koliko je dionica kupljno u prvom krugu dokapitalizacije. http://zse.hr/userdocsimages/novosti/w4QNEuI0dAgzzbVCswPdrg==.pdf
1700 od ukupno 264000 izdanih. ahahaha
Kad već pricate da su rusi kupili dionice pogledajete koliko je dionica kupljno u prvom krugu dokapitalizacije. http://zse.hr/userdocsimages/novosti/w4QNEuI0dAgzzbVCswPdrg==.pdf
Ha,ha-i vi naivno mislite,[emo_smijesak] da je to slučajno da kolega Rus kupuje 22,7%-vrlo dobro vi i svi ostali kritičari znate kaj bu ovdje iza 01.07.2013.-ja fala Bogu mogu čekati-uostalom ak vam dionica ne odgovara zakaj se tu mučite-imate auto dijelove pa uživajte u prodaji na raznim ino tržištima.[emo_smijesak]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/YOF0knC9hQAWb8lIj7mdEA==.pdf
Inače,infa radi ovo su vam največi dioničari tvrtke IGH plus Akcionar sa 20.000 dionica-Jure,kao mali dioničar ima kupljenih 500 komada po cijeni 760,00 kuna uz diskont od 24%
Nije to fora nego će biti kad ja kupim 500 po 300 kuna a nisam Jure Radić nego Zvonkec.
[/quote]
Da gosp. Rus-koji je usput rečeno često sa Putinom na kavi-je malo naivan,a vi ste veliki mudrac-da po toj cijeni bute uskoro kupili sam bute dodali jednu nulicu[emo_smijesak]
Ha,ha-i vi naivno mislite,[emo_smijesak] da je to slučajno da kolega Rus kupuje 22,7%-vrlo dobro vi i svi ostali kritičari znate kaj bu ovdje iza 01.07.2013.-ja fala Bogu mogu čekati-uostalom ak vam dionica ne odgovara zakaj se tu mučite-imate auto dijelove pa uživajte u prodaji na raznim ino tržištima.[emo_smijesak]
[/quote]
🙂 bas ste mi smiješni. dok je tržište naraslo 15% vi ste toliko pali. kad ucite za brokera onda naucite da je dobro kad su vam dvije dionice negativno korelirane. igh je negativno koreliran s tržištem. a to isto tako naucis da to nikako nije dobro. samo vi imajte puste price. ja inace pisem da dionica ne valja da je mogu kupiti jeftinije. yea wright. ja sam inace licencirani broker i investicijski savjetnik i ovo je nagovor na kupnju i prodaju. obožavam kad netko napise da nije nagovor na kupnju i prodaju. nešto kao vi. nema pojma, a misli da ga se sluša
[/quote]
🙂 bas ste mi smiješni. dok je tržište naraslo 15% vi ste toliko pali. kad ucite za brokera onda naucite da je dobro kad su vam dvije dionice negativno korelirane. igh je negativno koreliran s tržištem. a to isto tako naucis da to nikako nije dobro. samo vi imajte puste price. ja inace pisem da dionica ne valja da je mogu kupiti jeftinije. yea wright. ja sam inace licencirani broker i investicijski savjetnik i ovo je nagovor na kupnju i prodaju. obožavam kad netko napise da nije nagovor na kupnju i prodaju. nešto kao vi. nema pojma, a misli da ga se sluša
[/quote]
Kolega Vi možda jeste broker ali nekako mi zvanje brokera iziskuje i poznavanje gramatike i pravopisa što kod Vas nije slučaj pa oprostite ali uistinu ispadate “ozbiljni”. Nitko Vas ne tjera da imate ili nemate ovu dionicu pa se još dodatno izlažete ismijavanju sa svima ostalima koje ova dionica “ne zanima” ali ste uredno u promatračnici i komentiranju iste. Lp.
[/quote]
[/quote]
Ja kupujem po 300 kuna niti ovonije nagovor na prodaju ali nebi bilo loše da mi ipak prodate.[emo_smijesak]
Ja kupujem po 300 kuna niti ovonije nagovor na prodaju ali nebi bilo loše da mi ipak prodate.[emo_smijesak]
[/quote]
Kolega; ne znam dali ste svjesni ali svojim željama da kupite po xy kuna ustvari pokazujete neodoljviu potrebu da imate ovu dionicu i vjeru da na njoj možete zaraditi; što znači da ipak očekujete i vi njen rast
Već danima bez prometa. Sada je već skroz sigurno da su se istresli svi koji su mislili. Nitko dionicu ne želi dati po 440 kuna (jer kupnja uzaludno stoji), a za manje još manje. Jedina je opcija da se na objavu nekog posla krene na ask. Druge očito nema.
Već danima bez prometa. Sada je već skroz sigurno da su se istresli svi koji su mislili. Nitko dionicu ne želi dati po 440 kuna (jer kupnja uzaludno stoji), a za manje još manje. Jedina je opcija da se na objavu nekog posla krene na ask. Druge očito nema.
Ima još i te kako nagli pad od – 10% bit će melem za sve.
Ima još i te kako nagli pad od – 10% bit će melem za sve.
[/quote]
Hoće,hoće-pogotovo kad ovo dolje krene zajedno sa novim zakonom o strateškim investicijama[emo_smijesak]
@ BRANITELJ
Čekaj još malo s tim, da se još full nakrcamo na 400 i koju kunu. Onda može rasti do neba što se mene tiče.
Problem je što nitko ne želi prodati.
Ali će prodaja (valjda) pritisnuti na 300 kuna (kad ne želi na 450 kuna) kako bi se nakrcali samoprozvani financijski savjetnici i brokeri koji ni pravopisom nisu ovladali. Kuku-lele.