pusti ovo danss , do petka će se znat fer vrijednost igh-a
a ti ugovoreni poalovi neće se izvršit u 2013 godini
pamet u glavu
O čemu mi ovdje pričamo? Kakvi ugovoreni poslovi?
Pa i Crna Gora je bila ugovoreni posao, dapače, bageri su već počeli kopat, a svi znamo kako je to na kraju završilo…
O čemu mi ovdje pričamo? Kakvi ugovoreni poslovi?
Pa i Crna Gora je bila ugovoreni posao, dapače, bageri su već počeli kopat, a svi znamo kako je to na kraju završilo…
Kolega,nije ni počelo,ako niste znali,a npr. zračna luka vam je potpisana za 66.700.000,00 kuna-radi se[emo_smijesak]-50% trenutne tržišne kapitalizacije IGH-a po ovim mizernim cijenama
Koji stečaj? Malo argumentirajte
Ako loše poslovanje, loše izvješće nije argument dajte Vi svoje iznesite ?
Boljem odgovoru se nisam nadao. PONAVLJAM! 550 milijuna UGOVORENIH poslova, TE se polako priprema , to je investicija 400 milijuna eura.Dokapitalizacija provedena, račun za razliku od nekih NIJE blokiran..
Ajde sada vi neki argumnt ako uopće imate!
Da li je IGH dao zahtjev za predstečajnu nagodbu?
Da li je IGH dao zahtjev za predstečajnu nagodbu?
Imate vi kakav razlog za to ili samo provocirate?
Gledam ovo danas i nevjerujem! Puno je onih koji bi van, ali ne bi prodali sa gubitkom, boje se da će čim oni prodaju dionica otići u “nebo”. Neće ovo u “nebo”, nego će se polako “prizemljavati” iz dana u dan. Blago onima koji su danas “pregrizli” i prodali sa gubitkom. Danas sam stojao na 400, a već sutra povlačim nalog na 350 za možebitni mali trejd.
Ovako se uspjeti iskrcavati na ovoj cijeni kao danas je “umijeće” svih “umijeća! Čestitam ekipi, ma Vi ste “legende”!
Gledam ovo danas i nevjerujem! Puno je onih koji bi van, ali ne bi prodali sa gubitkom, boje se da će čim oni prodaju dionica otići u "nebo". Neće ovo u "nebo", nego će se polako "prizemljavati" iz dana u dan. Blago onima koji su danas "pregrizli" i prodali sa gubitkom. Danas sam stojao na 400, a već sutra povlačim nalog na 350 za možebitni mali trejd.
Ovako se uspjeti iskrcavati na ovoj cijeni kao danas je "umijeće" svih "umijeća! Čestitam ekipi, ma Vi ste "legende"!
O čemu vi pričate,nije vam ovo vaša Ingra u stečaju i blokiranim računom,ovdje je netko pametan po uvim mizernim cijenama kupio 738 dionica po prosječnoj cijeni od 484,60 kuna
Gledam ovo danas i nevjerujem! Puno je onih koji bi van, ali ne bi prodali sa gubitkom, boje se da će čim oni prodaju dionica otići u "nebo". Neće ovo u "nebo", nego će se polako "prizemljavati" iz dana u dan. Blago onima koji su danas "pregrizli" i prodali sa gubitkom. Danas sam stojao na 400, a već sutra povlačim nalog na 350 za možebitni mali trejd.
Ovako se uspjeti iskrcavati na ovoj cijeni kao danas je "umijeće" svih "umijeća! Čestitam ekipi, ma Vi ste "legende"!
Kolega,nemojte staviti na 350,previsoko je,probajte na 250.
Pa zar vi niste vidjeli da je ekipa kojoj i vi pripadate,imala namjeru stuci na 350 jos u petak ali i danas.No,sve sto je bilo na asku je samljeveno.
Uzalud vam trud drukati jer ovo ide na 1000 brzo..FI je ocajan, ali napokon realan i ociscen svih opterecenja..vidjeti cete sljedece godine kakav ce biti..samo tada smo na …
Imate vi kakav razlog za to ili samo provocirate?
[/quote]
IGH ima ogroman gubitak i pitanje je može li dalje ovako ili će situaciju pokušati riješiti predstečajnom nagodbom i riješiti se tako dijela obveza! Mislim da je pitanje sasvim na mjestu, a to što neki koji su zaglavili ovdje vjeruju u bajke, to nije moja krivnja.