bilo kako bilo kad se maleni speksici potrose i dodju veci nalozi sto cete onda?
i dlkv je bio zastao na oko 100 kn a onda u provaliju
DLKV je pao na objavu o blokadi računa što kod IGH neće biti slučaj.
Veliki na IGH ne prodaju, a mali prodavači su se ispucali.
Zar je to toliko teško shvatiti?
Svi sve znaju zakaj je ovakvo izviješće,samo se malo prave,sve je već objavljeno prije par mjeseci-traba samo znati čitati između redova,ovdje bu samo [emo_smijesak].01.07.2013. je sve bliže[emo_smijesak]
Ne bi se želio previše uplitati ali nije vidljivo da veliki ako i žele imaju kome prodati. Po bidu nemaju kome a postave li se na ask – zlo i naopako.
Čudim se da je ovo uopće poželjno ikome kupovati nakon onakvog izvješća. Sad će malo gore ali toliko privremeno da me strah i gledat šta će biti poslije. Zaboravite na ovu dijonicu, ide to jako nisko.
e to je to..ZASTO SAD KUPOVATI?? HALOOO?
odradio je rast od 400..zatim jos dok su dr gradjevinari krenuli u korekciju nastavio rasti..i sad je pao nesto sitno a vi i dalje drukate..
a jos su objavili i da nisu dobili katar..samo su jos u igri..
veliki ne prodaju?? veliki su krenuli izlazit iz igh odavno ..prije objave o dokapu
Hvat grč one koji su drukali na stečaj ovdje…. Nije ovo INGRA momci i djevojke.. I vi koji zazivat stečaj IGH a pišete bajke o INGRA, malo se zapitajte… Tko bi prvi kleknuo IGH ili INGRA. Pišete o vezi HDZ-IGH, evo HNS na vlasti, bivši predsjednika kao lobira za vas, gdje su vam poslovi?????? Nema ih!!! Jer je firma koma
Evo samo info za drukere ovdje, jedna realna činjenica da je još “jako puno” naloga na asku do 500 kn – “velikih” 9 komada u ovom trenutku 🙂 A ljudi moji, žao mi je što se u dionice upuštaju mnogi tankog fitilja i gube hlače na sebi pa onda na forumima traže sebi terapiju, ali krivo im je to mjesto i pristup osobnom problemu.
znao sam da nece bit stampedo
sve se natrpali iznad mene
samo zato jer je crobex na +0,63%…vidjet ćeš kad crobex bude2-3 dana u crvenom kako će IGH tonuti
moze to ako treba i 5posto dolje svaki dan,nemora bas 10..[emo_plazi]
nego dokle ce ? 300? 200?…100?(brrrr…)
Uistinu je evo danas “jako loša sadašnjost” za prave i veče ulagače. Ako ste mislili na male treskavce, to je nešto sasvim drugo.
moze to ako treba i 5posto dolje svaki dan,nemora bas 10..[emo_plazi]
nego dokle ce ? 300? 200?…100?(brrrr…)
I viste kolega ekonomist po struci, čudno!!!