znao sam da nece bit stampedo
sve se natrpali iznad mene
Danas su na IGH čiste burekdžije i presmiješno je to vidjeti 🙂 Nakon toliko “frapantno lošeg” izvješča i inih pljuckalica po ovoj dionici, nekako se ne vidi “bježanija” iz iste osim ako ne računate da cifra od cca 40 000 kn spada u tu kategoriju 🙂
Gadno iskrcavanje. Promet čitavih 41 tisuća kuna. A cijenu od 450 kuna neće dotaći niti blizu. Ja stojim na bidu, ali čini se da neće biti mezenja po rasprodajnim cijenama. Morat ćemo dići naloge.
Gdje su ovi što su prodavali na 460 kuna? Što su stali? Čekamo.
znao sam da nece bit stampedo
sve se natrpali iznad mene
Ako ovo nije stampedo i bježanje iz dionica onda što je ?
nevjerojatna ta dionica igh,po spekulantima na forumu zrokana BV 3 puta!!! jos je skoro pa dobra vijest..[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_ooooo]
nismo na maturi ajde ima greškica ali nisi komentira promjenu nicka , gubitak 400 milja, pljačku nekretnina, Radić-Djukan,a Ban centar se nprodaje ka i dvori Lapad ima jako dugo ali se SLABO prodaje.Nemaože Ban centar izvuć lgh , nego DRIVO, Matulovička i Žderič sa računima za primištanje brda na 17 miljona.Svati toga više nema nit će ikad biti.Blatili ste lngru sve u šesnaest nakraju postali žrtve (ka i ja) velikog meštra
Kolega,bilo bi pristojno da ovo napišete u duhu hrvatskog jezika,da se može pročitati[emo_smijesak]
Čudim se da je ovo uopće poželjno ikome kupovati nakon onakvog izvješća. Sad će malo gore ali toliko privremeno da me strah i gledat šta će biti poslije. Zaboravite na ovu dijonicu, ide to jako nisko.
Niti znaju pročitati i shvatiti Izvješće, niti imaju dionice da ruše tako omraženu dionicu. Samo piskaranje protiv firme. Tu su najjači, a bez ikakve težine u argumentima i osnove. A dionicu pišu “dijonica”. Niži razredi OŠ.